SEVGİYİ BİLGİSAYARINIZA YÜKLEYİN

2.155 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Müşteri:Çok fazla teknik bilgim yok.SEVGİ yüklemek için ne yapmam gerekiyor?

Yetkili:İlk olarak KALBİM dosyasını açmanız lazım.Açtınızmı?

Müşteri:Evet açıldı.Ancak şuanda GEÇMİŞ_ACILAR.EXE, .,HASET.EXE VE GÜCENME.EXE.isimli programlarda çalışıyor.Onlar çalışırken sevgi yükleyebilirmiyim?

Yetkili:Problem değil.Yüklediğiniz anda SEVGİ otomatik olarak GEÇMİŞ_ACILAR.EXE’yi silecektir.Gerçi bi süre geçici hafızada kalabilir ama artık diğer programları etkilemez.SEVGİ er yada geç DÜŞÜK_GÜVEN.EXE’yi silerek YÜKSEK_GÜVEN.EXE.isimli bir modül yükleyecektir.Ancak siz HASET.EXE ve GÜCENME.EXE’yi mutlaka kendiniz kapatmalısınız.Bu programlar SEVGİNİN yüklenmesine engel olurlar.Onları kapatabilirmisiniz lütfen?

Müşteri: Tamam kapattım,SEVGİ otamatik olarak yüklenmeye başladı.Bu normalmi?

Yetkili:Evet ama unutmayınki bu sadece temel program.Üst sürümlerin yüklenmesi için başka KALP’lerle bağlantı kurmanız gerekiyor.

Müşteri: Hayda…Daha şimdiden hata mesajı verdi.Ne yapmam gerekiyor?

Yetkili:Mesaj ne diyor?

Müşteri : ata-412!Program iç sistemde çalışmıyor!Bu ne demek?

Yetkili:Endişilenmeyin,bu çok rastlanan bi sorun,çözümüde var.Hata msjı SEVGİ programının başka kalplerle çalışmaya hazır olduğunu ancak sizin kalbinizde çalışmadığını söylüyor.Biraz karmaşık bir programcılık dili oldu galiba…Sade bir dille şöyle diyor:Programın başkalarını sevebilmesi için önce sizin kendi sisteminizi sevmeniz gerekiyor diyor.

Müşteri:Peki ne yapmam gerekiyor?

Yetkili: kendimi Kabullenme isimli dosyanın içinde bulacağınız KENDİNİ_AFFETME.DOC,KENDİNE_GÜVENME_TXT,DEĞER_BİLME.TXT, VE İYİLİK.DOC. İsimli dosyaların üzerine tıklayıp hepsini KALBİM dosyasına kopyalayın.

Müşteri: Tamam.Başka bir şey varmı?

Yetkili:Şimdi çalışacaktır ama biz ilerisi için de tedbir alalım… SÜREKLİ_KENDİNİ_ELEŞTİR –HAYATI_ZEHİR_ET.EXE.diye çok uzun isimli bir dosya vardır.Onu bütün sistemde tarayın ve gördüğünüz her dosyadan silin,sonra çöp kutunuzda atarak tamamen kaybolduğundan emin olun!

Müşteri:Yaptım.Hey harika..Neler oluyor?Kalp temiz dosyalarla doluyor.GÜLÜMSEME.MPG.monitöre geldi SICAKLIK.COM,BARIŞ.EXE,ve MEMNUNİYET.COM Hepsi kalbe yerleşiyor.
Yetkili Güzel,demekki SEVGİ yüklendi ve çalışıyor.Şu andan itibaren her şeyle başaçıkabilmeniz gerekiyor.Yalnız teli kapatmadan önce son bi noktaya dikkat çekmek istiyorum.

Müşteri:Nedir?

Yetkili:SEVGİ Proragramı ücretsizdir.Onu ve onun tüm modüllerini tanıştığınız herkese verin.Karşılığında onlarda başkalarıyla paylaşacak ve sonunda size tettemiz modüller dönecektir.Mutluluklar…
Müşteri Teşekkürler.Sizede mutluluklar…
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

RE: SEVGİYİ BİLGİSAYARINIZA YÜKLEYİN

Esprili ve bir o kadar da nasihat dolu bir paylaşım çok teşekkürler.B)
Nevin_1982

Nevin_1982

çoksağol okuduğun için
zerrin

zerrin

Mübarek Üye · 2.172 mesaj

:):) ÇOK GÜZEL TEŞEKKÜRLER :)
SEVGİYLE KAL. ALLAH A EMANET OL.. B)B)
sabir

sabir

Kıdemli Üye · 104 mesaj

SA
evet çok güzel bi paylaşımdı Allah razı olsun.B)
buket

buket

Kıdemli Üye · 241 mesaj

selamun aleyküm.paylaşımın için allah razı olsun ve çok teşekkürler.selametle...
B)B)
Nevin_1982

Nevin_1982

Ve Aleykum Selam Buket Kardeşim Yoksunuz Gerçi çok Geçte Oldu Ama(:.RABBİME EMANET OLUN:H
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Yaptım.Hey harika..Neler oluyor?Kalp temiz dosyalarla doluyor.GÜLÜMSEME.MPG.monitöre geldi SICAKLIK.COM,BARIŞ.EXE,ve MEMNUNİYET.COM Hepsi kalbe yerleşiyor.
Yetkili Güzel,demekki SEVGİ yüklendi ve çalışıyor.Şu andan itibaren her şeyle başaçıkabilmeniz gerekiyor.

_______selamün aleyküm kardeşim benim ya :):)
tam zamanında öyle bir paylaşım çıkarıyorsun ki karşıma ..
okurken yüzümden gülümseme eksik olmaDı sagolsın inşallah
emegine yüregine saglık olsun
selam ve dua ileB)_________
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Teşekkürler..Elinize sağlık...

Teşekkürler..Elinize sağlık...

Sevgiyi kalbinden hiç eksik etmeyenlere selam olsun...
SEVGİ HERŞEYE DEĞER...
Selam ve DUA ile...
:evet:H
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Nevin_1982

Nevin_1982

aminenurYaptım.Hey harika..Neler oluyor?Kalp temiz dosyalarla doluyor.GÜLÜMSEME.MPG.monitöre geldi SICAKLIK.COM,BARIŞ.EXE,ve MEMNUNİYET.COM Hepsi kalbe yerleşiyor.
Yetkili Güzel,demekki SEVGİ yüklendi ve çalışıyor.Şu andan itibaren her şeyle başaçıkabilmeniz gerekiyor.

_______selamün aleyküm kardeşim benim ya :):)
tam zamanında öyle bir paylaşım çıkarıyorsun ki karşıma ..
okurken yüzümden gülümseme eksik olmaDı sagolsın inşallah
emegine yüregine saglık olsun
selam ve dua ileB)_________

ve aleykum selam kardeşim.Nasıl tam zamanında moralinmi bozuktuki?bişey değil bu arada.Ben bu yazıyı yeni kaydolduğumda ekledim.Takvim yaprağında okumuştum çok hoşuma gitti ve ekledim siteye.Beğendiğine sevindim:).Selametle kalın kardeşim.
Nevin_1982

Nevin_1982

mavciSevgiyi kalbinden hiç eksik etmeyenlere selam olsun...
SEVGİ HERŞEYE DEĞER...
Selam ve DUA ile...:evet:H

önemli değil.Selametle kalın:H
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

~~hayırlı günler kardeşcagızım~~
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

saol kardesim çok güzel bi paylas1md1 okurken tebessüm eksik olmad1 emegine saglik allah razi olsun..hayirli cumalar...
Nevin_1982

Nevin_1982

aminenur

~~hayırlı günler kardeşcagızım~~

sağol sanada hayırlı günler kardeşceğizim benim.bu aralar şirkette sancılı günler yaşıyoruz piyasa kötü dönen çekler okadar çokki:(Allaha emanet ol:H
Nevin_1982

Nevin_1982

yalniz_yolcusaol kardesim çok güzel bi paylas1md1 okurken tebessüm eksik olmad1 emegine saglik allah razi olsun..hayirli cumalar...

çok sağol kardeşim benim.bişey değil.sizede hayırlı cumalar:H
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a çok hoş bir paylaşımdı,teşekkürler....
Nevin_1982

Nevin_1982

ve aleykum selam.Sağolasın.Allaha emamet olunuz.B)
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum.
süper bir paylaşıııım.
Rabbim sizin de yüzünüzden gülücükleri, kalbinizden güzellikleri eksik etmesin inşaAllah.
bu da sizee:H
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Nevin_1982

Nevin_1982

nuresmaselamun aleykum.
süper bir paylaşıııım.
Rabbim sizin de yüzünüzden gülücükleri, kalbinizden güzellikleri eksik etmesin inşaAllah.
bu da sizee:H

Amin ecmain canım benim sağol.Kediciklerde çok şeker maşallah:H
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm kardeş çok ...
hoş bir çalışma olmuş emeklerine sağlık olsun...hep sevgiyle kalman temennisiyle..Allaha emanet ol...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.