Müjdemi isterim :)

4.611 görüntülenme · 61 yanıt

Paylaş:
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1384013, member: 79477Ve aleyküm selam canım. Gözünüz aydın.. Çok sevindim.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

amiiin canım Allah razı olsun Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımında sıkıntılarını gidersin herkesin hayatına ve ahiretine huzur, mutluluk bereket nasip etsin inşallah
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

çok sevindim ablam.
Allah yüzünü daima güldürsün inşAllah böyle
eşiniz de bir an önce özgürlüğüne kavuşur inşAllah.
Allah a emanet olun
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

inşaALLAH mutlu huzurlu yaşar gidersiniz :)
İnsan beğenmez.
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

tebrikler.kardeşim.[/COLOR]
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

smyyes, post: 1384095, member: 54443çok sevindim ablam.
Allah yüzünü daima güldürsün inşAllah böyle
eşiniz de bir an önce özgürlüğüne kavuşur inşAllah.
Allah a emanet olun

saolasıın canım Allah razı olsun amin Allah hepimizin buradaki bütün arkadaşlarımın dua kardeşlerimin yüzünü daima güldürsün inşallah sende Allah a emanet ol :)
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

ibra, post: 1384100, member: 41273inşaALLAH mutlu huzurlu yaşar gidersiniz :)

amin inşallah :)
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

hayri07, post: 1384104, member: 54443tebrikler.kardeşim.[/COLOR]

Allah razı olsun
Violin

Violin

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Mihrace24, post: 1384091, member: 54443çok iyiyim canım elhamdülillah sen nasılsın

İyiyim Allah'a şükür. Eşinle ilgili bir gelişmemi var hayırdır?
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm mihrace kardeşim inan senin adına çok sevindim ALLHIM inş birdaha ayırmaz sizi ve sıkıntılarınıdan kurtarır
inş

buda benden size inş hep böyle yüzünüzdede mutlulukdan güller açsın ALLAHIMIZ c.c. emanet olun
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Violin, post: 1384269, member: 58484İyiyim Allah'a şükür. Eşinle ilgili bir gelişmemi var hayırdır?

evet canım açık cezaevine çıktı çok şükür:)
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

elifimbenim, post: 1384280, member: 87466selamün aleyküm mihrace kardeşim inan senin adına çok sevindim ALLHIM inş birdaha ayırmaz sizi ve sıkıntılarınıdan kurtarır
inş

buda benden size inş hep böyle yüzünüzdede mutlulukdan güller açsın ALLAHIMIZ c.c. emanet olun

saolasın canım Allah razı olsun amin Rabbim inşallah hepimizin sıkıntılıraını giderir.gül içinde ayrıca teşekkür ederim çok güzelmiş:)
Violin

Violin

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Mihrace24, post: 1384300, member: 110525evet canım açık cezaevine çıktı çok şükür:)

Ah sahi miii :) :) Çok güzel bir haber bu. Kusura bakma ya şu aralar kursum var. Gece 4lere kadar oturan ben bu saatlerde uykum geliyor :D Öptüm seni kocamaaaaan :)
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Violin, post: 1384302, member: 103504Ah sahi miii :) :) Çok güzel bir haber bu. Kusura bakma ya şu aralar kursum var. Gece 4lere kadar oturan ben bu saatlerde uykum geliyor :D Öptüm seni kocamaaaaan :)

kız Allah iyliğini versin niye tanıtmıyosun kendini başka bi konuda gördüm artık bende bu arkadaşı tanıyorum heralde diyip bozuntuya vermemiştim :)evet sahi tatlım artık istediği zaman istediği kadar arıyabiliyo 28 gün sorada izne gelcek Allah nasip ederse pardon ayın 1 i oldu dimi 27 gün kaldı :)
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Violin, post: 1384302, member: 103504Ah sahi miii :) :) Çok güzel bir haber bu. Kusura bakma ya şu aralar kursum var. Gece 4lere kadar oturan ben bu saatlerde uykum geliyor :D Öptüm seni kocamaaaaan :)

bu arada ne kursu bu tatlım?her ne ise sanada kolay gelsin uyu tabi uykusuzluk hasta ediyo insanı bende seni kocamaaaan öpüyorum
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Mihrace24, post: 1384094, member: 54443amiiin canım Allah razı olsun Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımında sıkıntılarını gidersin herkesin hayatına ve ahiretine huzur, mutluluk bereket nasip etsin inşallah

Amiin canım. Rabbim senden de, hepimizden razı olsun..
Güzel dualarına yürekten amiinnn..
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

selamun aleykum arkadaşlar yaz tatili dolayısıyla bi süre annemde kalıcam evde internet olmadığından aranızda olamayabilirim hakkınızı helal edin Allah a emanet olun
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mihrace24, post: 1384571, member: 87466selamun aleykum arkadaşlar yaz tatili dolayısıyla bi süre annemde kalıcam evde internet olmadığından aranızda olamayabilirim hakkınızı helal edin Allah a emanet olun

Ve aleykum selam canım.. Hakkımız varsa helal olsun.. Sen de helal et.. Rabbime emanetsin..:H
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Selamun aleykum Canim tlf dan girdim nete bi bakiyim dedim ;)benimde hakkim varsa helal olsun canim Allah a emanet olun hayirli geceler
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mihrace24, post: 1387134, member: 87466Selamun aleykum Canim tlf dan girdim nete bi bakiyim dedim ;)benimde hakkim varsa helal olsun canim Allah a emanet olun hayirli geceler

Ve aleyküm selam canım :) Sen de Rabbime emanet ol.. Hayırla kal..
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Canım konun burda:) Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.