1 tanede alıyorum
RABBİM şifa versin
''Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ile birlikte Kevser Havuzu'nun kenarında 'Cennet'te buluşalım İnşALLAH''
14.635 görüntülenme · 156 yanıt
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
-İslamGülü-, post: 1379697, member: 108766Hoşbuldum pek yeni değilim ama :)
Biliyorum bu sitenin ne kadar güzel olduğunu :)
2009 da üye olmuştum bi süre giremeyince şifremi unuttum ama tekrar burdayım çok şükür :)
Kur'anı hızlı okuyabilsem daha çok okurdum ama şimdilik bu kadar :(
RABBİM sizdende razı olsun inşALLAH
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
namerve, post: 1379833, member: 77577Selamün Aleyküm.Tövbekar kardeşim Rabbim sizden de razı olsun.Allah(cc) ne muradınız varsa versin inşaAllah
elifimbenim, post: 1379976, member: 58484selamün aleeyküm canım olsun ALLAH senden razı olsun sayı önemli değil ama işte birmem gerekiyor ben okumak istiyorum ama bazen gözlerim ağrı yapıyor bazen baş dönmesi oluyor kafamı yoruluyor bilemiyorum hayırlısı canım bunada şükür ya hiç okuyamasaydım değilmi.......:(ne olurdu halim......ALLAHIMIMA c.c. çokçokçok şükür...
öylemi neyse olsun canım yinede hoş geldin ben hep unutuyorum ve yeni bir şifre talep ediyorum geliyor bir müddet sonra yine unutuyorum bide aslında bazen siteyi açınca hemen edım çıkıyor bazende hiç bir şey yok yeni şifre istiyor.. ama bir derece yine siteye açabiliyoruz değilmi..olsun mühüm olan okumak istemek yüce kitabımızı değilmi bende hızlı okuyamıyorum ama yinede okuyorum canım ALLAH c.c. sizden bin kez razı olsun her herfince YÜCE RABBİM C.C. sevabını versin inş ve sııntılarınızı gidersin inş ALLAHIMIZS c.c. emanet olun
tevbekarım, post: 1379985, member: 58484aleyna ve aleykümselam kardeşim inşallah kalan sayıyı en kısa zamanda tamamlarız.bana 3 tane daha yazın inşallah okunduğunda tekrar haber verecem selam ve dua ile.
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
tevbekarım, post: 1380303, member: 959353 tane daha okundu kardeşim bilginiz olsun Rabbim dualarımızı iyilerin razı olduğu kullarının duasına katsın inşallah
selam ve dua ile.
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
elifimbenimselamün aleyküm kardeşim 3 tane daha derken hepsi toplam 6 .mı oluyor ekleme yapmadım rica etsem tam sayısını yazarmısınız ALLAHIMIZA c.c. emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/75098-allah-rizasi-icin-yardiminiza-ihtiyacim-var · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.