msn hata veriyor
4.426 görüntülenme · 6 yanıt
duygu42, post: 1363300, member: 37970a.s.yeni laptop aldım.windows 7 kurulu 2011 msn kurdum ama hep hata veriyor.hata kodu 8e5e0247.msn i nasıl çalıştırabilirim yardım ederseniz sevinirim.
saatler ileri ( normalde) alındı ancak bizde alınmadı sunucular tr de olduğu için çakışıyor. lütfen laptop unuzun saat ayarlarını düzeltiniz.
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Duygu format attıktan sonra düzeleyen hangi sorun olabilir ki. Eğer sen hala aynı hatayı alıyorsan mutlaka yeni kurduğun sistemdede aynı ayar hala geçerlidir. Şu anda aklıma bir şey gelmiyor. Ama denetim masasından bölgesel ayarları bir kotrol et istersen. Masa üstünü göemediğim için etkili bir şekilde yardım edemiyorum ne yazık ki. :(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/75097-msn-hata-veriyor · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil lütfen format atamıyorum hata veriyor Bilgisayar Destek 18 cevap
- Hepimizin farkında olmadan yaptığı hata "keşke" Hadis-i Şerif 1 cevap
- Galiba Çok Hata Yaptık İslam'da Aile Hayatı 2 cevap
- kusura bakmayın hata var Dini Hikayeler 2 cevap
- Hata benimdir! Sağlık ve Yaşam 3 cevap
- Kuranda Zerrece hata yoktur; erlik suyu vücüdün neresinden gelir ?Ateisz in yalanları Kuran-ı Kerim meali 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.