msn hata veriyor

4.426 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
duygu42

duygu42

Kıdemli Üye · 162 mesaj

a.s.yeni laptop aldım.windows 7 kurulu 2011 msn kurdum ama hep hata veriyor.hata kodu 8e5e0247.msn i nasıl çalıştırabilirim yardım ederseniz sevinirim.
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

duygu42, post: 1363300, member: 37970a.s.yeni laptop aldım.windows 7 kurulu 2011 msn kurdum ama hep hata veriyor.hata kodu 8e5e0247.msn i nasıl çalıştırabilirim yardım ederseniz sevinirim.

saatler ileri ( normalde) alındı ancak bizde alınmadı sunucular tr de olduğu için çakışıyor. lütfen laptop unuzun saat ayarlarını düzeltiniz.
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Doğrudur. Bölgesel ayarlarını ve saat ayarını kontrol etmelisin.

duygu42

duygu42

Kıdemli Üye · 162 mesaj

saati doğru ayarladım onu ama hala hata veriyor.windows 7 starter için uygun olan sürüm hangisi acaba bilginiz var mı?
duygu42

duygu42

Kıdemli Üye · 162 mesaj

takeone kardeşim ordanda indirip kurdum ama olmadı format attım laptopa yine olmadı artık umudumu kestim.yardımların için saol
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Duygu format attıktan sonra düzeleyen hangi sorun olabilir ki. Eğer sen hala aynı hatayı alıyorsan mutlaka yeni kurduğun sistemdede aynı ayar hala geçerlidir. Şu anda aklıma bir şey gelmiyor. Ama denetim masasından bölgesel ayarları bir kotrol et istersen. Masa üstünü göemediğim için etkili bir şekilde yardım edemiyorum ne yazık ki. :(

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.