Televizyonda İzlediğiniz Programlar . . .
1.589 görüntülenme · 20 yanıt
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 62 mesaj
bunlar bana biraz fazla geldi tekrar söylüyorum kırılmayın ama çok gereksiz konular
berrak_, post: 1362999, member: 69715kardeşim kırılmayın ama isterseniz bir özgeçmiş hazırlayalım. yok diziler yok filmler yok askerlik yerleri
bunlar bana biraz fazla geldi tekrar söylüyorum kırılmayın ama çok gereksiz konular
yok kardeşim kırılmadım.ama burası islami bir forum sitesi.hayattan herşeyin de konuşulacağı bölümlerin bulunduğu(Örn:5 Dakikanızı Ayırırmısınız)bir platform.Ahiret,islami yaşam,dini vecibeler gibi konular nasıl konuşulup tartışılıyorsa bir yandanda kafa dağıtmak için hayatın gerçekleri olan ve herkesin yaptığı şeyleri de burda konuşmak gayet normal diye düşünüyorum.sonuçta herkes dinin gereklerini yerine getirirken geziyorda tv de izliyor film de izliyor.yanlışmıyım?
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
eee87, post: 1363006, member: 69715yok kardeşim kırılmadım.ama burası islami bir forum sitesi.hayattan herşeyin de konuşulacağı bölümlerin bulunduğu(Örn:5 Dakikanızı Ayırırmısınız)bir platform.Ahiret,islami yaşam,dini vecibeler gibi konular nasıl konuşulup tartışılıyorsa bir yandanda kafa dağıtmak için hayatın gerçekleri olan ve herkesin yaptığı şeyleri de burda konuşmak gayet normal diye düşünüyorum.sonuçta herkes dinin gereklerini yerine getirirken geziyorda tv de izliyor film de izliyor.yanlışmıyım?
yok estafirullah.
kardeşim size ve goldenroseye birşey sormak istiyorum. dün bir tartışma yaşandı burada. o yüzden online olmaya çekindim açıkçası. gizem ve derya kardeşimiz benim sevdiğim kardeşlerim. acaba neden yasaklı üye olduklarını sorabilir miyim? bir problem mi vardı
yazılanların hepsini okumadım ama okuduğum kadarı ile ikiniz ile ilgi bir konuydu?
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
ben bu konudan artık çok sıkıldım. hiç kimse lütfen ve de lütfen birşey sormasın. çünkü gerçekten bıktım.
berrak_, post: 1363015, member: 24449yok estafirullah.
kardeşim size ve goldenroseye birşey sormak istiyorum. dün bir tartışma yaşandı burada. o yüzden online olmaya çekindim açıkçası. gizem ve derya kardeşimiz benim sevdiğim kardeşlerim. acaba neden yasaklı üye olduklarını sorabilir miyim? bir problem mi vardı
yazılanların hepsini okumadım ama okuduğum kadarı ile ikiniz ile ilgi bir konuydu?
terbiye sınırlarını aştılar çünki kardeşim.burası islami forum sitesi.zina.com değil.herkes haddini bilsin.
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Goldenrose, post: 1363025, member: 102831pardon? kardeşim ortada özel mevzu falan yok! biz anlatamıyoruz galiba!!!!
yok kardeşim anladım. özel mevzu derken böyle şeyler olabilir olmaz diye birşey yok ama burada konuşulcak birşey değil bakımından söyledim.
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
insan gibi birşey sormuştum ama yok biriniz anlamamaktan yok biriniz bedduadan söz eder. birşey ima ettiğim yok. olayın aslını merak ettim ve sordum. herkesin kendi hayatı ne ben ne başkası buna karışamaz. eğer olay gerçekleştiği sırada forumda olsaydım emin olun ki o ima etmeye çalışan 2 kişiye de çok kızar ve tepkimi ortaya koyardım. şimdi kalplıp bana imalardan abi kardeşlikten ya da anlamamaktan sözetmeyin.
Allah'a emanet olun kardeşlerim.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin tüm müslüman kardeşlerim için
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/75062-televizyonda-izlediginiz-programlar · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.