((Sabır Ve Doğru Yol))

2.444 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

zeliha66

zeliha66

Üye · 30 mesaj

RE: ((Sabır Ve Doğru Yol))

B)GÜLER KARDEŞİM SABIR ÖYLE BİR KELİMEKİ İÇİNDE BENCE ÇOK SIRLAR GİZLİ KEŞKE SABREDE BİLSEK MÜKAFATI CENNET OLACAK İNŞAALLAH..CAN VERMEYE GELİRSEM HAZIR OLDUGUMU SANMIYORUM ,RABBİM HAZIRLANACAK VE HUZURUNA GELDİGİMDE ELLERİ TİTREYEREK ARŞA AÇARAK HAZIRIM,,,,YARABBİM...DEMEYİ NASİP ETSİN ...SELAMETLE B):):
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

B)B)B)B)sağolasın kardeşim.haklısın..sabır ne mükafatlı bir erdemdir,gösterebilene ve göstermeye çalışana ne mutlu...selam ve dua ile
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Allah razı olsun Güler kardeşim. Dünyada sabırdan daha güzel birşey var mıdır ki; inanın hepimiz Rabbimizin verdiği ve vereceği sabra muhtacız. Bizleri doğru yola iletecek olan da bence sabırdır. Rabbim hepimizi her durumda sabreden kullarından eylesin İnşallah.
Selam ve dua ile.
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

konak yazdı:
Allah razı olsun Güler kardeşim. Dünyada sabırdan daha güzel birşey var mıdır ki; inanın hepimiz Rabbimizin verdiği ve vereceği sabra muhtacız. Bizleri doğru yola iletecek olan da bence sabırdır. Rabbim hepimizi her durumda sabreden kullarından eylesin İnşallah.
Selam ve dua ile.
ecmain olsun inş kardeim.çok sağoalsın.evet kardeşim sabır ne güzel bir erdemdir ki ne mutlu onu gösterebilene..çok güzel yazmışsın kardşeim.sağolasın.selam ve dua ile
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Rabbim sabreden bir cemiyette yaşamayı nasip etsin bizlere.
ilbeyi

ilbeyi

Kıdemli Üye · 138 mesaj

selam aleyküm. adam oğluna sabrı anlatıyordu. oğlum sabrder ve çalışırsan herşeyi başarırsın. oğlu peki baba sabredersem elekle su taşıyabilirmiym. babası evet oğlum suyun donmasını bekleyecek kadar sabredersen elekle su da taşırsın. evet sabırlı olmak ve çalışmak gerekir.
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

konak yazdı:
Rabbim sabreden bir cemiyette yaşamayı nasip etsin bizlere.
amin amin amşn kardeşm.inş çok sağolasın.selam ve dua ile
VEYS

VEYS

Mübarek Üye · 1.350 mesaj

sabır etmeden baska kişilerinin kalbini kıracagıma sabredip gönül almak benim karıma olacaktır.

Allah sabredenlerle beraberdir.Çünkü doğru yol sabırdadır.B)
elzem

elzem

Mübarek Üye · 1.656 mesaj

ALLAH razı olsun.RABBİM BİZİ( HZ EYYUB) GIBI SABREDENLERDEN EYLESİN
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

ecmain olsun kardeşlerim.sağolasınız
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Amin Amenna ve saddekna.

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

mustafa_xtar yazdı:
Amin Amenna ve saddekna.
amin kardeşim
takan

takan

Mübarek Üye · 1.377 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.A.E.O.
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

Muaz bin Cebel radıyallâhu anh naklediyor bize bu açıklamaları:

“Rasûlullâh sallallahu aleyhivesellem bir adamın şöyle dua ettiğini işitti:

- Allahım senden SABIR isterim!.

- Sen Allah’tan BELÂ istedin!. ÂFİYET iste!.

Bu çok önemli bir uyarı… Rasûl aleyhisselâmın bize işaret ettiği gerçek şu: Bir insan Allah’tan SABIR istediği zaman, farkında olmadan demektir ki, “bana belâ ver de sabredeyim”…İşte bunun için sabır istemeyi men ediyor Resûl-i Ekrem ve onun yerine “âfiyet iste” diyor!.

s.a arkadaşlar bunu bisitede okumuştum. yazdıklarınıza saygısızlık olmasın sakın yanlış anlamayın sadece sabırın yanında afiyette isteyelim. allah hepinizden razı olsun.
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

dynaxon yazdı:
Muaz bin Cebel radıyallâhu anh naklediyor bize bu açıklamaları:

“Rasûlullâh sallallahu aleyhivesellem bir adamın şöyle dua ettiğini işitti:

- Allahım senden SABIR isterim!.

- Sen Allah’tan BELÂ istedin!. ÂFİYET iste!.

Bu çok önemli bir uyarı… Rasûl aleyhisselâmın bize işaret ettiği gerçek şu: Bir insan Allah’tan SABIR istediği zaman, farkında olmadan demektir ki, “bana belâ ver de sabredeyim”…İşte bunun için sabır istemeyi men ediyor Resûl-i Ekrem ve onun yerine “âfiyet iste” diyor!.

s.a arkadaşlar bunu bisitede okumuştum. yazdıklarınıza saygısızlık olmasın sakın yanlış anlamayın sadece sabırın yanında afiyette isteyelim. allah hepinizden razı olsun.
a.s kardeşim.est öyle şey mi olur ailemizde açılamn forumlarda kim ne biliyorsa paylaşabilir ve buda çok güzel oluyor..paylaşımın için çok sağolaısn kardeşim.selam ve dua ile
SpeLkRoS

SpeLkRoS

Yeni Üye · 1 mesaj

bu siteyi kuranLara teşekkürLer benim gibi kafası çok karısık oLan insanLara birazda oLsa yardım ediLiyor
zerrin

zerrin

Mübarek Üye · 2.172 mesaj

Allah (c.c.) razı olsun güler kardeşim. emeğine sağlıkk.. B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

ecmain olsun inşALlah kardeşlerim.sağoalsınız.
theays

theays

Aktif Üye · 65 mesaj

selamın aleyküm

bu zamanda sabır yok merhamet yok insanlarda dünya hayatı bizi almış gütürmüş herşeyin bizim olması için çalışıyoruz bizim sonumuz kötü öbür tarafta ALLAHU TEALANIN karşısına nasıl çıkacağız acaba diye düşünüyorum örnek ben yane inşaallah YÜCE RABBIMIZIN YÜCE RAHMETİNE NAİL OLURUZ
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.