Yüce Allah Kur-an'da en yüce varlık insandır diyor.madem en yüce biziz neden biz cinlerden korkuyoruz ? bu soruyu din hocamızada sınıfta sormuşlardı tüm herkes hocam onların adını anmayın diyor tek hocayla ben cin diyordum diğerleri üç harfli diyorlardı.hoca bize şunu söyledi:
siz onlardan neden korkuyorsunuz ki.asıl onlar bizlerden korkuyor dedi.rahatlıklada cin kelimesinin söylüyordu bende söylüyorum rahatlıkla.buraya konu açmadan önce birkaç hafta önce birkaç yere daha baktım işte vardır onları adını anmayın yanınıza gelir felan diyordu.en alttada bana inanmayan çıksın gece 12 den sonra dışarıya çıksın, biraz dolaşsın ve cinler bana kendinizi gösterin diye bağırsın diye yazıyordu.aynısını yaptım.
yaklaşık bir hafta önce çıktım sokağa.ıssız bir yere gittim.cinler bana kendizi gösterin dedim.sonra bilmiyorum ama gece yarısı 2 kelebek döndü etrafımda.o kelebeklerin orda işi neydi bilmiyordum.ama benim üzerime doğru geliyorlardı sankine duvar varmıs gibi sınırı aşamıyolardı.sonra şu çok garip gelebilir ama orada bir tane çöp tenekesi vardı.gittiğimde o teneke arkamda kalmıstı.bi 10-15 m kadar.bu olaydan sonra teneke yanımdaydı :) ne yalan söyliyim tırsmadım.elimi cebime attım ve eve geldim.ama aklımdaki soru hep aynıydı.neden ?
biz onlardan neden korkuyoruz ? onların Yüce Allah niçin yarattı ? yani bizleri korkutsun diye mi yarattı ? aklımı tırmalayıp duruyor bunlar.bunu yaptığım günden beri hep elbiselerim ve kullandığım esyalar yer değistirmeye basladı.üstümdeki kazağı degiştirip odama koydum.salona gittiğimde kazak salonda oluyor.ama tırsmıyorum takıl kafana göre diye konusuyorum.:)
yanıtlarınız neler acaba ?