🔒 Hz. Aişe Annemize Bir Mektup
13.409 görüntülenme · 53 yanıt
🔒 Konu kilitli
RE: Hz. Aişe Annemize Bir Mektup
Aleykümselam....
Amin ecmain inşAllah;)
umeyye yazdı:
:( s.a kardeşim ALLAH razı olsun emeğine sağlık :(:(
Aleykümselam....
Amin ecmain inşAllah;)
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
kırıkkalp
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
RABBİM RAZI OLSUN abicim güya türbanı kendi kafalarınca(kuş beyinliler) gelişmeye ve çağdaşlaşmaya engel görüyolar ALLAHIM ya ne kadar cahillik asıl böle yaparak bir sürü zeki çalışkan namuslu iyilği karşılıksız yapacak öğretmen doktor... ablalarımızın yetişmesini engelliyolar biz başımızı örtüp dışarı çıksak yobaz örümcek kafalı(aslında bunu sölerken kendilerine hiç bakmıyolar)gerici gözüyle bakıyolar ama kendileri gibi hayadan iffetten uzak insanları görünce aman ne kadar modern yok şu yok bu.... bunlar bu kafayla giderse ne ülkemiz kalkınır ne de gelişir ama sen gelde bunu baykallara onun gibilerine anlat RABBİM SONUMUZU HAYIR ETSİN AMİN...:a42::gulegule:gulegule:gulegule
Allah razı olsun.bu sene bitecek inşallah bu çile.
kardeşlerim nolur bu fakiri de dualarınızda anın.dualara çok ihtiyacım var.aileme söz geçiremiyorum artık...
kardeşlerim nolur bu fakiri de dualarınızda anın.dualara çok ihtiyacım var.aileme söz geçiremiyorum artık...
Ya Rahman!
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur
Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur
Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir...
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur
Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur
Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7494-hz-aise-annemize-bir-mektup · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- " Hz. Aişe Annemize Bir Mektup " Dini sohbet 1 cevap
- HAFİZE ANNEMİZE VE BÜTÜN ANNELERİZE Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 25 cevap
- HZ.HATİCE (R.A.) ANNEMİZE.... Şiirler 23 cevap
- Ayetullah Hamaney’e Soruldu: Aişe'ye Hakaret Haram Mıdır? Genel Konular 1 cevap
- Hz. Osman ve Hz. Ömer’in danıştığı bir hanım: Hz. Aişe Dini sohbet 1 cevap
- Hz.Aişe Ağlıyor Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 15 cevap
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.