2012

1.022 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

Arkadaşlar 2012 ile ilgili herkes birşeey söylüyor.ama sonuçta gaybı ve kıyameti ALLAH'TAN başkası bilemez.nasıl bu hesaplar yapılıyor?Bilgilendirme yapabilirmisiniz?ben mi eksik düşünüyorum.
Efrah

Efrah

Yasaklı Kullanıcı · ◦ Yeni Üye · 5 mesaj

Maya takvimine göre 2012 dünyanın sonu diye kabul ediliyor. Bu hesapların hepsinin dayanağı maya takvimi.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

ama sonuçta mayalarda bir kavim ve gaybı ALLAH'TAN BAŞKASI BİLEMEZ.buna inanmak şirke girmezmi?
Efrah

Efrah

Yasaklı Kullanıcı · ◦ Yeni Üye · 5 mesaj

Bende aynı şekilde düşünüyorum ama bu konuda fetva verebilecek kadar ilim sahibi oldugumu dusunmuyorum :)
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

eee87, post: 1359495, member: 83186ama sonuçta mayalarda bir kavim ve gaybı ALLAH'TAN BAŞKASI BİLEMEZ.buna inanmak şirke girmezmi?

Selamun Aleykum Kardeşim,
Evet gaybı ancak Rabbim bilir.Bizim ilk kıyametimiz ruhumuzu verip kabre girdiğimiz zaman değilmi.Amelimize,ahlakımıza,kulluğumuza göre orayı biz hazırlamayacakmıyız.Bizim kendimizi ona göre ayarlamamız gerekir.
Rabbim cümlemize Kendine has kul,Habibine has ümmet olmayı nasibetsin inş.
Selam ve Dua ile
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

hanife deniz, post: 1359502, member: 96684Selamun Aleykum Kardeşim,
Evet gaybı ancak Rabbim bilir.Bizim ilk kıyametimiz ruhumuzu verip kabre girdiğimiz zaman değilmi.Amelimize,ahlakımıza,kulluğumuza göre orayı biz hazırlamayacakmıyız.Bizim kendimizi ona göre ayarlamamız gerekir.
Rabbim cümlemize Kendine has kul,Habibine has ümmet olmayı nasibetsin inş.
Selam ve Dua ile

Aleyküm Selam kardeşim doğru haklısın.biz öbür tarafı düşünelim.
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Efrah, post: 1359493, member: 83186Maya takvimine göre 2012 dünyanın sonu diye kabul ediliyor. Bu hesapların hepsinin dayanağı maya takvimi.

maya takvimi de ne?
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

eskiden yaşamış bir kavim mayalar.onların takvimine göre 21.12.2012 bazı şeylerin sonu.kıyamet diyen var ya da dünya farklı boyuta kayıcak yeni bir çağ gibi.her kafadan bir ses yani.
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

eee87, post: 1359525, member: 83423eskiden yaşamış bir kavim mayalar.onların takvimine göre 21.12.2012 bazı şeylerin sonu.kıyamet diyen var ya da dünya farklı boyuta kayıcak yeni bir çağ gibi.her kafadan bir ses yani.

ne saçmaymış ya
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

evet aynen öyle.hatta abd filmini çekti 2 sene önce öyle yani.SONUÇ OLARAK GAYBI ALLAH BİLİR SADECE.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.