_YUSUF_, post: 1360187, member: 105948Nice uzun yıllara inşaAllah şehaadetgülü kardeşim
İNşaALLAH yusuf abi.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
5.650 görüntülenme · 65 yanıt
_YUSUF_, post: 1360187, member: 105948Nice uzun yıllara inşaAllah şehaadetgülü kardeşim
KaLBuN_KeSiR, post: 1360458, member: 96566Sağolasın canım benim.. Durgunum... Evet!
Ama takipteyim.. :)
şehadetgülü, post: 1360666, member: 98391İnşaALLAH durgun olmanın sebebi kötü birşey değildir.
:)
TakeOne, post: 1360672, member: 98391cenabı Allah sana hayır ve rahmet getirsin kardeşim. Hayırlara vesile olmsı temennilerimle.
KaLBuN_KeSiR, post: 1360756, member: 102379Yok canım benim. Fazla konuşmak gelmiyor içimden. Ama dediğim gibi, takipteyim :)
Düşündüğün için sağolasın..
VaVeyla4. geçmiş yılın hayırlı olsun çeşmi affet geç hatırladığım için :D
VaVeylanayııırrr buna kimsenin gücü yetmezz :D (şimdi yöneticiler bu lafı görüp uzaklaştırmasınlar :D )

Çeşm-i Bülbül:D ayy nerdeee :D
rica ediyorum şu son mesajlar silinsin konu küme düşsün sinir katsayılarım arttı :D
böyle tebrik konusu mu olur ya aylar sonra celallenip açıyorsun bi zamanında açtığında yazdıkların bi bugün yazdıkların..
hayıır hayııır bu bir rüya.. ben kabus görüyorum başka açklaması olamaz..
RECEB-I KAMERoo çeşm-i kardeşim 4 yıl dile kolay tebrikler Rabbim yokluğunu aratmasın bol ve hayırlı paylaşımlar nasib etsin kardeşim :)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
VaVeylaöyle deme kuzu düşünsene 1 ay boyunca tebrik ediliyosun :D bide bu yönden düşün :D bak kamere ciddi ciddi kutlamış bide :D
Çeşm-i BülbülGööör recep abiiimm gööörr vaveyla sizle dalga geçiyooo :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74804-sehadetgulu-2-yilin-hayirli-olsun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.