Bugünüme hamdolsun diyen kaç kişiyiz ?

3.806 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Allahım verdiğin sağlığa,nimetlere binlerce şükürler olsun yarabbim
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Çok şükür Allahım bu günüme bir kere değil binlerce şükürler olsun
htcglmz

htcglmz

Üye · 35 mesaj

binlerce şükürler olsun ya rabbim eşimin evladımın benim sağlığım sıhhatim yerinde ya başka bişey istemem
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Hamd olsun, bu güzel günleri gösteren Allah'a :)
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Bütün hamdlar O'nadır...
Hamdolsun şükürler olsun
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Şükür her daim bizlerledir. İmanın yaşadığı gönlümüz her türlü sıkıntı ve derde şükür eder inşallah. Fakat bazen aklıma geliyor ya bu halimin dışında olsaydım zorlar mıydı beni şeytan. Allah c.c. bizleri imanımızla imtihan etmesin. Bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Şükür Allah c.c. ım sana sevda ve aşkla şükür.
hakyolu007

hakyolu007

Mübarek Üye · 2.741 mesaj

Çok şükür bu günüme Elhamdülillah.Elhamdülillah.Elhamdülillah.
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Çok şükür Allahım bu günüme bir kere değil binlerce şükürler olsun
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Çok şükür bu günüme Elhamdülillah.Elhamdülillah.Elhamdülillah.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

"ALLAH IM " senin uğruna bütün insanları terk edip sana yöneldim, seni görmek ümidiyle ailemi kimsesiz bırakıp sana geldim, sevginle gönlümü parça parça etsende senden başkasını asla istemem Af nidanı duymak ümidiyle gelen şu biçare kulun g
ünahını bağışla her ne kadar sana karşı isyan ettiysede EY HER ŞEYİ GÖRÜP GÖZETEN senden başkasına secde etmedigimi sende bilirsin, İLAHİ sana baş kaldırmış ku......lun sana geldi, suçunu itiraf ediyor ve sana yalvarıyor eger Af edersen bu senin şanındandır, eger red edersen senden başka KİM KİM MERHAMET EDER..Bugün haklı yere aktıysa bir damla gözyaşım hamd Alemlerin Rabbine,bügün iyi bir insansam,olabiliyorsam,olabileceksem binlerce hamd sana,bugün imanımın en büyük hediyem olduğunu düşünüyorsam varlıklar adedince şükürler sana.

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

geçen yıl bugün sürekli bir işim yoktu ne olacak kaygısıyla yaşadığım uyumadığım bir sürü gece vardı,,, 4 aydır sürekli bir işim var bir ay öncesinde eşimle yaşadığım sıkıntıları düşünmek bile istemiyorum zaten.... kızımın yaşadığı sağlık sorunlarını vs vs
bu günüme verdiğin sonsuz nimetlere ve vereceklerine sonsuz şükürler olsun ALLAH'IM ŞÜKÜRLER SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.