Selamün aleyküm müslüman din kardeşlerim

2.177 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
ilaydaözkul

ilaydaözkul

Üye · 10 mesaj

Benim için dua edebilirmisiniz? Ben 4 yıllık evliyim ve cocuğum olmuyor allah rızası için benim içinde bir dua edebilirmisiniz? şimdiden hepinizden allah razı olsun.
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Aleyküm selam kardeşim.
Allah size hayırlı bir yuva kurmayı nasip etmiş.. Belli ki mutlusunuz. Allah'ım dilerim ki biran önce size imanlı bir şekilde yetiştireceğiniz bir evlat nasip eder. Sizin için Allah'ın izni ile 20 yasin okuyacağım. Allah yardımcınız olsun.
Selam ve dua ile...
ilaydaözkul

ilaydaözkul

Üye · 10 mesaj

Senden allah razı olsun kardeşim
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Amin. Allah hepimizden razı olsun kardeşim.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Ve aleyküm selam kardeşim. Aramıza hoş geldiniz. Üyeliğiniz hayırlara vesile olması temennilerimle. Senin için dua edeceğiz inşAllah.

hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

S.A. kardeşim aramıza hoşgeldin seni çok iyi anlıyorum Rabbim Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah Tefriciye kardeşliğimiz var sıra ile birbirimiz için tefriciye okuyup dileklerimizin gerçekleşmesi için hep birlikte Rabbime yalvarıyoruz listeye kendi isminide eklet istersen dua ve selam ile
ilaydaözkul

ilaydaözkul

Üye · 10 mesaj

Allah razı olsun hepınızden yuce mevlam ne kadar du edersek muhakkak kabuleder bende her gun dua edıyorum zor da kalan bütün din kardeslerime yadım etsın dıye Allah her kesin yardımcısı olsun bende uye olmak ısterım selam ve dua ile
A.A.

A.A.

Aktif Üye · 72 mesaj

Selamun Aleykum, Kardesim.

Rabbim Hakkinizda hayirlisini nasib etsin. Zor tabi, ama Rabbim süphesiz her seyi en iyi bilendir. Belki bu durum sizler icin daha iyidir.
Dualarim sizinle. ALLAH sabir versin :)
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj

Ve Aleyküm selam kardeşim. Aramıza hoş geldiniz. Üyeliğiniz hayırlarlı ve daim olur inşallah.Allah kakınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim Allah hayırlısıyla size hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah yar ve yardımcınız olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Kardeşim sizin için niyetlendiğim Yasinleri geçen hafta bitirdim. Sık sık dualarımdasınız unutmayın.
Allah'a emanet olun.
Selam ve dua ile...
BAHADIR

BAHADIR

Üye · 14 mesaj

insaAllah hayirlisi ile muradiniza erersiniz...
Rabbim Yar ve Yardimciniz olsun !!!
Herşeye_Rağmen

Herşeye_Rağmen

Üye · 47 mesaj

Selamün aleyküm aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldin Rabbim sizede hayırlı bir evlat versin inşallah dualarım senınle...

Selam ve dua ile....
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Hoş geldiniz,
Yüce Rabbim size ve evladı olmayan tüm kardeşlerimize,hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inş.
Selam ve Dua ile
ilaydaözkul

ilaydaözkul

Üye · 10 mesaj

Allah binlerce kere razı olsun dualarınız icin Allah sizlerinde ne isteyi varsakabul eylesin selam ve dua ils
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı cumalar diliyorum.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Hayırlı paylaşımlar diliyorum.
Senin için salatı tefriciye okuyacağım.
Allahın izniyle dualarımdasın.
Selametle kal.
ilaydaözkul

ilaydaözkul

Üye · 10 mesaj

slamünaleyküm dın kardeslerım benim icin dua edermisiniz cok ıstıyorum belkı ama borclarımdan bı turlu kurtulamadım kardeslerım borcumun bırı bıtıyo bırı baslıyo bı turlu bıtmek bılmıyo esımle sorunlar yasıyoruz ne olur benım ıcın dua edın allah hpınızden razı olsun
slam ve dua ıle
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

ALLAH borçlarınızı bir an önce kapatmayı nasip etsin kardeşim.ALLAH herşeye kadirdir bugün cuma dua ediniz .
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

İNŞAALLAH RABBİM hayırlı bir evlat nasip eder size selametle kalın.
ilaydaözkul

ilaydaözkul

Üye · 10 mesaj

hepinizden binlerce kere razı olsun allah her zaman yar ve yardımcınız olsun dualar ıcın tesekur ederım dın kardeslerım slm ve dua ile
e
fergane

fergane

Yeni Üye · 3 mesaj

allah nasip ederse inşallah olur
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.