şükür ile umutlanmak

1.504 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

"Siz şükreder, iman ederseniz Allah size azabı nidecek? Halbuki Allah şükrü bilir, bir alîm bulunuyor." Nisa 147

ayet ap açıktır.

imanımız var inşallah

birde oturup şükür ceksek

ne güzel şeyler olur

azap bizlerden uzaklaştırılır.

haydin

herkez bir şükür eklesin
Kaim

Kaim

Şükür ya Rab!
imported_elif__

imported_elif__

Üye · 15 mesaj

verdiğin nimetlere çok şükür yarabbi.
islamla şereflenme nasip ettiğin için çok şükür yarabbi.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı sabahlar kaim kardeşim.
Allahım,
sana hamd ediyorum.
Sana şükrediyorum.
Peygamberim muhammede selam selam ediyorum.
Bizlere iyilik ver
kötülük verme
sağlık ver hastalık verme bereket ver sıkıntı verme

amin amin amin.......
Rabbime binlerce kez şükürler olsun.yolundan bizleri ölene kadar ayırmasın.
Kaim

Kaim

Allah ; Kulunun şükretmisine önem verir.

Ey Allahın kulları şükür ile Allahın rahmetine ümitlenin

Gayem : ümit vermek 1 şükür dedirtebilsek ahhh ozaman davamızda kazanma yolunda birlikte bir haseneyi kapmış oluruz.

cuma gecesindeyiz

mesela şükür namazı kılabiliriz :)

şükürler olsun ya RAB.
kardelele

kardelele

Kaim kardeşim allah razı olsun.
Hayırlı cumalar diliyorum.
Ne güzeldir şükür namazı kılmak
rabbine secde etmek.
şükürler olsun.
Binlerce kez.
Rabbime......
Selametle kalın.
gözyaşı14

gözyaşı14

Aktif Üye · 65 mesaj

rabbim bizi dinimizi sevdirdiğin ,bize tövbe etmemize fırsat verdiğin için,peygamberimizi (s.a.v)bize şefaatçi kıldığın için,verdiğin nimetler için,içimize seni sevme duygusunu yerleştirdiğin için,bizleri anamızdan, babamızdan daha merhametli olduğun için ,bunları ne kadar çoğaltsakta yine de az gelir sana sonsuz kere şükürler olsun.bizim kalbimizi dinin üzere sabit kıl,bizi biranlığına bile olsa nefsimizle başbaşa bırakma sen en güzel vekilsin,tek dayanağımız sensin bize herzaman şükür etmeyi nasip et. amiiiiiin

dilimin döndüğünce bende dua etmek istedim (bir yanlışım varsa düzeltiniz) allah hepimizden razı olsun
kardelele

kardelele

gözyaşı14, post: 1355751, member: 50627rabbim bizi dinimizi sevdirdiğin ,bize tövbe etmemize fırsat verdiğin için,peygamberimizi (s.a.v)bize şefaatçi kıldığın için,verdiğin nimetler için,içimize seni sevme duygusunu yerleştirdiğin için,bizleri anamızdan, babamızdan daha merhametli olduğun için ,bunları ne kadar çoğaltsakta yine de az gelir sana sonsuz kere şükürler olsun.bizim kalbimizi dinin üzere sabit kıl,bizi biranlığına bile olsa nefsimizle başbaşa bırakma sen en güzel vekilsin,tek dayanağımız sensin bize herzaman şükür etmeyi nasip et. Amiiiiiin

dilimin döndüğünce bende dua etmek istedim (bir yanlışım varsa düzeltiniz) allah hepimizden razı olsun

amin amin amin......
Canım kardeşim
allah razı olsun..
Selametle kalın.
gözyaşı14

gözyaşı14

Aktif Üye · 65 mesaj

böyle güzel bilgilerin ve böyle güzel duaların birleştiği tek bir yürek olmak gibi,çok güzel bir paylaşım sitesi rabbimin bana sanki bir lutfu
allah hepinizden razı olsun.
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Şükretmemek nankörlüktür.
Allahü teala ,Şükrederseniz nimetlerimi artırırım.Nankörlük ederseniz ,azabım çok şiddetlidir (ibrahim 7) buyuruyor.

Bunca nimetlere şükrediyormuyuz? Nimet içinde yüzen şükrü kolay hatırlayamaz.Şükretmek için islama uymak gerekir .İslamın emir ve yasaklarına uyan şükretmiş olur.

Vücudun her zerresi gelsede dile
Şükrün binde birini yapamaz bile...

Hayırlı ve bereketli cumalar dilerim bütün kardeşlerimize..
Allaha emanet olunuz..
selam ve dua ile..
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Verdiğin kuvvete kudrete,akıl fikir ve sayısız nimetlere binlerce Şükürle olsun Ya RAB.
Sen cümlemizi layıkıyla şükredenlerden eyle ALLAHIM.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.