( Ahzâb - 56 )
800 adet okudum..
genel toplam 15.970 oldu..
ALLAH kabul etsin..
35.958 görüntülenme · 461 yanıt
arzu74, post: 1359440, member: 37970Arkadaşlar başka bir yerde yine salavat okuyorduk onu bulamadım.Burayamı eklendi.düzenli olarak siteye giremiyorum.
1000 tane okudum.
serap8191, post: 1359530, member: 93094selamün aleyküm kardeşlerim.6300 tane okudum..ALLAHA emanet olun
genel toplam:13.300
serap8191, post: 1359527, member: 83423selamün aleyküm arzu kardeşim .o konu kapandı buradan başladık ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet olun
KaLBuN_KeSiR, post: 1359531, member: 93094Ve aleyküm selam canım :) Hoş geldin Nerelerdesin? Nasılsın? Durumlar nasıl?
Mihrace24, post: 1359532, member: 93094selamun aleykum canım sen nerelerdesin askolsun geliyosunda hiç haber vermiyosun:(bugüün aklımdan geçirdim bende leyla ablaya sorayım diodum nasılsın?
serap8191, post: 1359534, member: 96566canımın içi bilgisayarda bir sorun vardı .bilgisayar açılıyor sayfa açılmıyordu.birde çalışıyorum ya arkadaşımın yanında eve gelince erken yatıyorum.canım olayalar düzelmeye başladı sizlerin duaları sayesinde.tek bir şey kaldı.nezaket anneler çağrılıp konuşulacak hala kağıt imzalatacak annemler.oda olursa ALLAHIN izniyle birtanem 29 mayıs düğünüm olacak :)2.5 ay sonra :)o da kesinleşsin herkese dua okuyacağım .sizler, benim birtanecik ailem hiç beni yalnız bırakmadınız bu sefer ben herkese dua konusu açacağım.amabaklım bir hayırlısıyla konuşulsunda bakalım.sen nasılsın tatlım
Çok sevindim canım benim. OLayların düzelmesine. İnşaallah imzalarlar ve bu sorun da ortadan kalkar hayırlısıyla.
Tarihi görünce öyle mutlu oldum ki.. :) Çok yakın bir zaman.. Az kaldı yani... Çok sevindim, çook..
Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim gönlüne göre versin. En hayırlısını nasip etsin inşaallah.. DUALARIMIZ SENİNLE..
KaLBuN_KeSiR, post: 1359537, member: 96566serap8191, post: 1359534, member: 96566canımın içi bilgisayarda bir sorun vardı .bilgisayar açılıyor sayfa açılmıyordu.birde çalışıyorum ya arkadaşımın yanında eve gelince erken yatıyorum.canım olayalar düzelmeye başladı sizlerin duaları sayesinde.tek bir şey kaldı.nezaket anneler çağrılıp konuşulacak hala kağıt imzalatacak annemler.oda olursa ALLAHIN izniyle birtanem 29 mayıs düğünüm olacak :)2.5 ay sonra :)o da kesinleşsin herkese dua okuyacağım .sizler, benim birtanecik ailem hiç beni yalnız bırakmadınız bu sefer ben herkese dua konusu açacağım.amabaklım bir hayırlısıyla konuşulsunda bakalım.sen nasılsın tatlım
Çok sevindim canım benim. OLayların düzelmesine. İnşaallah imzalarlar ve bu sorun da ortadan kalkar hayırlısıyla.
Tarihi görünce öyle mutlu oldum ki.. :) Çok yakın bir zaman.. Az kaldı yani... Çok sevindim, çook..
Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim gönlüne göre versin. En hayırlısını nasip etsin inşaallah.. DUALARIMIZ SENİNLE..
canım hala sevinemiyorum ama istenilen az birşey değil.tarla satılınca benim adıma ev alınacağına dair senet isteyecekler büyük ihtimal.onada karşı taraf razı olmaz .arif ne kadar istesede .tarla onların para onların evlatları var kendilerinin.neden insanlar imza atsın ki.benim zaten umrumda bile değil fani dünyanın fani birşeyi ev,para pul.ne olur birtanem o güzel kalbinle hep dua et.sizlerin duaları beni bu günlere getirdi canım .hep dualarımdasınız canım.ALLAHA emanet ol
serap8191, post: 1359546, member: 105097KaLBuN_KeSiR, post: 1359537, member: 96566
canım hala sevinemiyorum ama istenilen az birşey değil.tarla satılınca benim adıma ev alınacağına dair senet isteyecekler büyük ihtimal.onada karşı taraf razı olmaz .arif ne kadar istesede .tarla onların para onların evlatları var kendilerinin.neden insanlar imza atsın ki.benim zaten umrumda bile değil fani dünyanın fani birşeyi ev,para pul.ne olur birtanem o güzel kalbinle hep dua et.sizlerin duaları beni bu günlere getirdi canım .hep dualarımdasınız canım.ALLAHA emanet ol
İnşaallah canım yaa.. Rabbim yardımcınız olsun.. Olur inşaallah..
Bozma moralini, sıkma canını. Dua et, dua edelim.. Hayırlı akşamlar olsun.
Rabbime emnaetsin..
KaLBuN_KeSiR, post: 1359549, member: 91123serap8191, post: 1359546, member: 105097
İnşaallah canım yaa.. Rabbim yardımcınız olsun.. Olur inşaallah..
Bozma moralini, sıkma canını. Dua et, dua edelim.. Hayırlı akşamlar olsun.
Rabbime emnaetsin..
sağol birtanem .sen ve diğer kardeşlerim o melek kalplerinizle dua ettiniz ya herşey güzele gidiyor .herşey kesinleşsin düğünümüde beklerim canım.ALLAHA emanet ol
serap8191, post: 1359569, member: 104471KaLBuN_KeSiR, post: 1359549, member: 91123
sağol birtanem .sen ve diğer kardeşlerim o melek kalplerinizle dua ettiniz ya herşey güzele gidiyor .herşey kesinleşsin düğünümüde beklerim canım.ALLAHA emanet ol
İnşaallah canım :)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
Mihrace24, post: 1359588, member: 106972aleykümselam tatlım.bu aralar koşturmacam varda canım.yukarıyada yazdım zaten tatlım birde bilgisayar bozuldu sayfayı açamadım sorma canım çok özledim ama sizleri.ALLAH izin verirse tek kalan sorunda halledilirse mayıs 29 düğünüm olacak .onun içinde koşturuyoruz düğün salonu ,iş ev derken ama olsun bu kadar geldik tek şimdi kağıdın imzalanması kaldı bakalım.ne olur o güzel kalbinle sen ve diğer güzel kalpli ailemdeki herkes benden dualarınızı esirgemeyin canım tek aşama kaldı çünkü.imza aşaması .sonra herkese dua edeceğim canım.içimden geçti .neyse birtanem biraz siteye bakıyım yavaş yavaş uykum gelmeye başladı.sen nasılsın canım .iyiki ama iyiki varsınız birtanem.ALLAHA emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74557-yeni-salavat-kampanyamiz-3-4-subat-2012-ye-kadar-hedef-25-000-000 · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.