🔒 Yeni Salavat Kampanyamız 3-4 Şubat 2012'ye kadar.. Hedef: 25.000.000
35.957 görüntülenme · 461 yanıt
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
20.000 tane Serap kardeşimiz aldı Allah kabul etsin.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Selamun Aleykum Kalbun Kesir Kardeşim,
Allah razı olsun,geç kalmakla birlikte yetiştim çok şükür,durumumu biliyorsun,girip belirtemesem bile,günlük 500 adet yazarmısın inş. Daha fazla okuyabilirsem belirtirim inş.
Selam ve Dua ile
Allah razı olsun,geç kalmakla birlikte yetiştim çok şükür,durumumu biliyorsun,girip belirtemesem bile,günlük 500 adet yazarmısın inş. Daha fazla okuyabilirsem belirtirim inş.
Selam ve Dua ile
hanife deniz, post: 1380071, member: 110005Selamun Aleykum Kalbun Kesir Kardeşim,
Selam ve Dua ile
Ve aleyküm selam hanife ablacm.. Amiinn.. Rabbim cümlemizden razı olsun..
Rabbim sana acil şifalar versin inşaallah.. Foruma çok fazla giremiyorum..
Ama bundan sonra her gün sana 500 okundu yazarım inşaallah.. Ya da okuduklarını toplayıp ara sıra, foruma girdikçe sen de yazabilirsin.. Rabbime emanetsin ablam.. Hayırla kal.. B)
Şimdilik 100 adet okundu
'' Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ile birlikte Kevser Havuzu'nun kenarında 'Cennet'te buluşalım İnşALLAH ''
'' Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ile birlikte Kevser Havuzu'nun kenarında 'Cennet'te buluşalım İnşALLAH ''
KaLBuN_KeSiR, post: 1380089, member: 60957Ve aleyküm selam hanife ablacm.. Amiinn.. Rabbim cümlemizden razı olsun..
Rabbim sana acil şifalar versin inşaallah.. Foruma çok fazla giremiyorum..
Ama bundan sonra her gün sana 500 okundu yazarım inşaallah.. Ya da okuduklarını toplayıp ara sıra, foruma girdikçe sen de yazabilirsin.. Rabbime emanetsin ablam.. Hayırla kal.. B)
Allah razı olsun canım,
İnş. ben yazmaya çalışayım,böyle daha sağlıklı olur.
Selam ve Dua ile
-İslamGülü-, post: 1380121, member: 110005Şimdilik 100 adet okundu
Aminnnnnnnnn Kardeşim,Allah razı olsun çok güzel bir dua,inş.İzninle bu duanı alıyorum.
Selam ve Dua ile
Selamun Aleykum Canım,
500 Salavat okundu,Allah kabul etsin,cümlemizi Efendimizin şefaatine nail eylesin inş.
Selam ve Dua ile
500 Salavat okundu,Allah kabul etsin,cümlemizi Efendimizin şefaatine nail eylesin inş.
Selam ve Dua ile
Selamun Aleykum..
Okunan:1000
Resule Meftun Genel Toplam : 4.100
Arkadaşım Didem Genel Toplam: 3.000
Allah kabul eylesin.. (Amin
Okunan:1000
Resule Meftun Genel Toplam : 4.100
Arkadaşım Didem Genel Toplam: 3.000
Allah kabul eylesin.. (Amin
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
selamün aleyküm hanife deniz kardeşim hayırdır rahatsızmısın çok geçmiş olsun ALLAHIM c.c. açil şifalar veriri inş ben 100 okudum ama sayısı belli değil ne kadar okundu toplanıyormu kendimizmi ekliyoruz anlayamadım kusura bakmayın nolur yardımcı olurmusun canı tekrar YÜCE ARBBİM c.c.buradaki tüm hasta kardeşlerime şifalar diliyorum inş sağlığınıza kavuşursunuz ALLAHIMIZ C.C. yar ve yardımcımız olsun ALLAHA c.c. emanet olun
ben okudukca eklerim
ben okudukca eklerim
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Herhalde herkez kendi okuduğunu toplamıyla yazıyor,okunanlar ilk sayfada ilgili kardeşimiz tarafından ekleniyor.Ben böyle anlayabildim.
Allah razı olsun,sağol,benim rahatsızlıklarım yeni değil,hamdolsun,Rabbim bu günlerimizi aratmasın inş.
Selam ve Dua ile
Herhalde herkez kendi okuduğunu toplamıyla yazıyor,okunanlar ilk sayfada ilgili kardeşimiz tarafından ekleniyor.Ben böyle anlayabildim.
Allah razı olsun,sağol,benim rahatsızlıklarım yeni değil,hamdolsun,Rabbim bu günlerimizi aratmasın inş.
Selam ve Dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74557-yeni-salavat-kampanyamiz-3-4-subat-2012-ye-kadar-hedef-25-000-000 · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.