Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun ...

27.074 görüntülenme · 206 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

hoş geldin ya resulullah anam babam herşeyim feda olsun sana her şey senin hatrına yarıtıldı o yüce rabbimiz yarattığı nuruna aşık oldu sana aşık oldu ya resulullah sen aşksın ya nebiyallah sen sevdasın yetimlerin babası kimsesizlerin efendisi ümmetinin şefaatçisi ya resulallah biliyoruz sana layık olamadık seni layıkıyla sevemedik bizleri affet ama seni görmeden inandık görürcesine iman ettik bizi affet ya resulallah
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamüm aleyküm kardeşlerim tüm dünyada cümle müslüman kardeşlerimin mevlüd kandilini kutlarım inş daha niçe kandiller bizlere nasip olsun ve RABBİM bizler PEYGAMBERİMİZ S.A.V. efendimizi görmedik ama peygamberimizi okadar çok seviyoruzki o yolda gidiyoruz ve sünnetini yapıyoruz ALLAHIM sen tüm kardeşlerime canım PEYGAMBERİMİZİN s.a.v. efendımızın şefaatini nasip eyle .ALLAHA emanet olun heyırlı geceler
hacı anne

hacı anne

Üye · 30 mesaj

hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Nur_u Secde, post: 1352704, member: 83423hoş geldin ya resulullah anam babam herşeyim feda olsun sana her şey senin hatrına yarıtıldı o yüce rabbimiz yarattığı nuruna aşık oldu sana aşık oldu ya resulullah sen aşksın ya nebiyallah sen sevdasın yetimlerin babası kimsesizlerin efendisi ümmetinin şefaatçisi ya resulallah biliyoruz sana layık olamadık seni layıkıyla sevemedik bizleri affet ama seni görmeden inandık görürcesine iman ettik bizi affet ya resulallah

Amin amin amin
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Kemahlı_24

Kemahlı_24

Mübarek Üye · 5.140 mesaj

Nur_u Secde, post: 1352704, member: 83423hoş geldin ya resulullah anam babam herşeyim feda olsun sana her şey senin hatrına yarıtıldı o yüce rabbimiz yarattığı nuruna aşık oldu sana aşık oldu ya resulullah sen aşksın ya nebiyallah sen sevdasın yetimlerin babası kimsesizlerin efendisi ümmetinin şefaatçisi ya resulallah biliyoruz sana layık olamadık seni layıkıyla sevemedik bizleri affet ama seni görmeden inandık görürcesine iman ettik bizi affet ya resulallah

ALLAH razı olsun KARDEŞ..

hayırlı kandiller..
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

kandiliniz mubarek olsun selametle.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

B)İslam aleminin Mevlüt kandili mübarek olsunB)B)
İnsan beğenmez.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
rabia1984

rabia1984

Üye · 20 mesaj

Tüm müslüman aleminin Kandili Mübarek olsun.
Hayırlı Kandiller, bu güzelve mübarek gecede tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Adı güzel kendi güzel muhammed........

Canım sana feda olsun.

Hayırlı kandiller diliyorum.allaha emanet olun.selametle kalın.
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

Kandiliniz mubarek olsun :):) rabbim edilen tum dualari kabul etsin amin amin amin B)B)B)B)
black_heart

black_heart

Yeni Üye · 1 mesaj

Esselamün aleyküm sevgili din kardeşlerim. siteye üyeyim. her türlü elimden geldiğince faydalanmaya çalışıyorum ancak çalışıyor olmamdan ötürü hiç yorum yazamıyorum. fakat bugün anlamıyla önemiyle çok özel bir gün. duyarsızmışım gibi algılanmak istemem ama ondan kıymetlisi sizlerin duasını almak benim için. her biriniz dualarımdasınız. dualarınız da olmak dileğiyle Rabbim günümüzü ve gecemizi Nebiyyullah (s.a.s.)'ın nuruyla şefaatıyla aydınlatıp bereketlendirsin inşallah... ben sizlerden razıyım inşaallah Rabbim ve yüce Peygamberim (s.a.s.)'de sizlerden razı olsun... amin,amin,amin.
Kemahlı_24

Kemahlı_24

black_heart, post: 1352775, member: 82164Esselamün aleyküm sevgili din kardeşlerim. siteye üyeyim. her türlü elimden geldiğince faydalanmaya çalışıyorum ancak çalışıyor olmamdan ötürü hiç yorum yazamıyorum. fakat bugün anlamıyla önemiyle çok özel bir gün. duyarsızmışım gibi algılanmak istemem ama ondan kıymetlisi sizlerin duasını almak benim için. her biriniz dualarımdasınız. dualarınız da olmak dileğiyle Rabbim günümüzü ve gecemizi Nebiyyullah (s.a.s.)'ın nuruyla şefaatıyla aydınlatıp bereketlendirsin inşallah... ben sizlerden razıyım inşaallah Rabbim ve yüce Peygamberim (s.a.s.)'de sizlerden razı olsun... amin,amin,amin.

Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

Kandiliniz mubarek olsun

Kemahlı_24

Kemahlı_24

salavatqetir, post: 1352913, member: 109030 Kandiliniz mubarek olsun

sağol KARDEŞ

ALLAH razı olsun..
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Kandiliniz mübarek olsun

leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Tüm müslüman aleminin Kandili Mübarek olsun.
Hayırlı Kandiller, bu güzel ve mübarek gecede Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kemahlı_24

Kemahlı_24

leyla-1, post: 1353013, member: 105948Tüm müslüman aleminin Kandili Mübarek olsun.
Hayırlı Kandiller, bu güzel ve mübarek gecede Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.

_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

selamun aleykum
tüm islamalemının kandılı mubarek olsun..
hayırlı kandıller..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.