Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun ...
27.074 görüntülenme · 206 yanıt
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Nur_u Secde, post: 1352704, member: 83423hoş geldin ya resulullah anam babam herşeyim feda olsun sana her şey senin hatrına yarıtıldı o yüce rabbimiz yarattığı nuruna aşık oldu sana aşık oldu ya resulullah sen aşksın ya nebiyallah sen sevdasın yetimlerin babası kimsesizlerin efendisi ümmetinin şefaatçisi ya resulallah biliyoruz sana layık olamadık seni layıkıyla sevemedik bizleri affet ama seni görmeden inandık görürcesine iman ettik bizi affet ya resulallah
Amin amin amin
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Nur_u Secde, post: 1352704, member: 83423hoş geldin ya resulullah anam babam herşeyim feda olsun sana her şey senin hatrına yarıtıldı o yüce rabbimiz yarattığı nuruna aşık oldu sana aşık oldu ya resulullah sen aşksın ya nebiyallah sen sevdasın yetimlerin babası kimsesizlerin efendisi ümmetinin şefaatçisi ya resulallah biliyoruz sana layık olamadık seni layıkıyla sevemedik bizleri affet ama seni görmeden inandık görürcesine iman ettik bizi affet ya resulallah
ALLAH razı olsun KARDEŞ..
hayırlı kandiller..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
black_heart, post: 1352775, member: 82164Esselamün aleyküm sevgili din kardeşlerim. siteye üyeyim. her türlü elimden geldiğince faydalanmaya çalışıyorum ancak çalışıyor olmamdan ötürü hiç yorum yazamıyorum. fakat bugün anlamıyla önemiyle çok özel bir gün. duyarsızmışım gibi algılanmak istemem ama ondan kıymetlisi sizlerin duasını almak benim için. her biriniz dualarımdasınız. dualarınız da olmak dileğiyle Rabbim günümüzü ve gecemizi Nebiyyullah (s.a.s.)'ın nuruyla şefaatıyla aydınlatıp bereketlendirsin inşallah... ben sizlerden razıyım inşaallah Rabbim ve yüce Peygamberim (s.a.s.)'de sizlerden razı olsun... amin,amin,amin.
salavatqetir, post: 1352913, member: 109030 Kandiliniz mubarek olsun
sağol KARDEŞ
ALLAH razı olsun..
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Hayırlı Kandiller, bu güzel ve mübarek gecede Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1, post: 1353013, member: 105948Tüm müslüman aleminin Kandili Mübarek olsun.
Hayırlı Kandiller, bu güzel ve mübarek gecede Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74475-mevlid-kandiliniz-mubarek-olsun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.