Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun ...

27.074 görüntülenme · 206 yanıt

Paylaş:
tubae

tubae

Kıdemli Üye · 179 mesaj

medina, post: 958642, member: 45955rabbim bu gecenin hürmetine cümlemizin günahlarını bağışlasın inşaallah.ömrümüzü hayırları artırmamıza vesile kılsın bizi doğru yoldan hiç ayırmasın bütün dünya huzur içinde yaşasın islamiyet hakkıyla yaşansın.sevgili peygamberimiz(sas)in istemiş olduğu her hayrı istiyor ,o nun sığındığı her şerden de sana sığınıyoruz allah'ım bize güç ver yaşama sevinci ver bize yardım et aminn.herkesin hayrı dualarını kabul eyle bütün bekarlara hayırlı eşler nasip eyle (dinimiz ,dünyamız ve ahiretimiz için hayırlı olanı nasip eyle).hastalara şifa ver ,dertliler deva ver maddi manevi skıntılarımızı hayırlara çevir rabbim amin amin amin..

ne güzel dua etmişin kardeşim allah razı olsun
tubae

tubae

Kıdemli Üye · 179 mesaj

fatma14, post: 958764, member: 14074selamün aleyküm..

Hepinizin mevlid kandili mübarek olsun.allah-ü teala ömrümüzün sonuna dek hz. Muhammed (s.a.v) 'in yolunda yaşamamızı nasip etsin.bizleri asla bu güzel yoldan ayırmasın.

Ben bu duaya defalarca amin diyorum.buyrun siz de deyin...

amin kardeşim amin
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

aleyküm selam kardeşim..
amiinnn..
Allah razı olsun.senin de kandilin mübarek olsun.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Allah razı olsun kardeşim.
hepimizin kandili mübarek olsun..
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

aleyküm selam kardeşim
amin amin amin Allah CC razı olsun hayırlı kandiller olsun inşallah selametle
ruyet

ruyet

Kıdemli Üye · 343 mesaj

kandili nasıl, niçin kutluyoruz

kandili nasıl, niçin kutluyoruz

Peygamber Efendimiz, rebiülevvel ayının on ikisinde, bir pazartesi günü dünyayı şereflendirmişlerdir. Miladî takvime göre bu tarih, 20 Nisan 571'e tekabül eder. Bizler, rebiülevvel ayının on birini, on ikisine bağlayan gece Mevlid Kandili'ni kutlarız.

Neyi kutluyoruz, nasıl kutluyoruz? Oturacağız, bugün Peygamberimiz'in doğum günü, "Allah'ım! Bu mübârek günün yüzü suyu hürmetine ben söz veriyorum ki İslâmiyet'i öğreneceğim ve yaşayacağım." diyeceğiz. Sonra da Peygamber Efendimiz, ne yapmış, nasıl yaşamış, namazını nasıl kılmış, orucunu nasıl tutmuş, sıkıntılara nasıl katlanmış, nasıl duâ etmiş, Allah'tan neler istemiş, ümmetine neleri tavsiye etmiş, bütün bunları düşüneceğiz. O'nun hayatına dair yazılmış bir kitabı okuyacağız. Sonra da yaptıklarını kendimize örnek alıp hayatımıza katacağız; yâni sünnetine uyacağız...

Allah'ı sevmenin alameti nedir? Allah'a itaat etmektir. İtaat nedir? İbadetleri farz, vacip, sünnet sırasıyla yapmaktır. Allah'ı sevmenin alameti budur. Bunlar yoksa, sevmek de yoktur!..

Mevlid Kandili'nizi tebrik ederim...

HEKİMOĞLU İSMAİL - ZAMAN
leben

leben

Üye · 23 mesaj

fatma14, post: 958764, member: 14074Selamün aleyküm..

Hepinizin Mevlid Kandili mübarek olsun.Allah-ü Teala ömrümüzün sonuna dek Hz. Muhammed (s.a.v) 'in yolunda yaşamamızı nasip etsin.Bizleri asla bu güzel yoldan ayırmasın.

Ben bu duaya defalarca AMİN diyorum.Buyrun siz de deyin...

amin kardeşim.
Allah razı olsunn
cümlemizin Mevlid Kandili mübarek olsunn!!
fatma14

fatma14

Üye · 38 mesaj

Amin Amin Aimn .Allah Cümlemizden razı olsun.Bizleri Peygamber Efendimiz (s.a.v) in şefaatiyle şereflendirsin.
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

rabbim bu geceyi bu mübarek günü layıkı ile ihya etmeyi nasip eylesin cümlemize inşallah. tövbelerimizi kabul etsin, yolumuzu aydınlatsın, huzur sağlık sıhhat mutluluk versin, kuluna kul ettirmesin, ibadetlerimizi layıkı ile yerine getirmeyi nasip etsin, elimizi gözümüzü haramdan- dilimizi yalandan uzak tutsun. yolundan sapıttırmasın, islamiyeti hakkıyla öğretmeyi nasip etsin, kötü yolda olanları ıslah eylesin, varlığından bil cümlemizi haberdar etsin, gönlümüzdekini hayırlı kılsın, ahiret alemine göçen yakınlarımızın kabrini nurlandırsın, bilerek bilmeyerek girdiğimiz günahlarımızı affeylesin, hayırlı iş helalindan rızık versin, ailemize huzur hanemize bereket versin, ellerimizi kapısından boş çevirmesin, peygamberimiz ( s.a.v. ) istediği hayrı bizlere de nasip etsin, şeytan şerrinden- düşman şerrinden- kötü kadın şerrinden her türlü beladan kazadan sana sığınırız, asker kardeşlerimizin burunlarını dahi kanatmadan ailelerine kavuşmayı nasip eyle, vatanımıza milletimize bütünlük ver, bayrağımızı ayaklar altına aldırma yarabbim aminnn ecmain inşallah
northerner

northerner

Kıdemli Üye · 253 mesaj

amin amin amin
kandiliniz mübarek olsun
dualarda buluşmak üzere
Ebruu91

Ebruu91

Üye · 16 mesaj

amin kardesim
seninde kandilin mübarek olsun
allah yar ve yardimcimiz olsun insallah
selam ve dua ile
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

amin...herkesin kandili mübarek olsun...
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

asos1907, post: 958866, member: 79656amin...herkesin kandili mübarek olsun...

Hepimizin inşaallah..
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

amiiin.. kardeşim bende tüm islamiyet gen ailesinin kandilini kutluyor ve dualarınızı bekliyorum..:)
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

erdal, post: 958669, member: 88924
Selamın Aleyküm Hafize Ablamız ...

Ellerinize sağlık ...

Kendisine güvenenleri himaye eden,

Verdiğini eksizsiz , tam veren Rabbimiz !

Alemlere güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderdiği Habibinin hürmetine,

Kendisine açılan elleri Rahmet deryasından doldurmasını talep ve niyaz

ediyoruz.

Kandilinizi teprik ediyoruz...

hepimizin kandili mübarek olsun rabbim hayırlara vesile kılsın inş
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

GÜLİSTAN

GÜLİSTAN

Aktif Üye · 61 mesaj

herkesin Kandili mübarek duaları kabul olsun.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

kandiliniz mübarek olsun rabbim bu gece hürmetine bizleri affı mağfiret etsin inşallah
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

YA RASULALLAH !

SENİN HASRETİNDİR YAKIP KÜL EDEN
SENDEN COK UZAKTA BU BEDEN

SENİ GöRMEKTİR HAYALiM
GöRÜYORSUN ELBET BENİM HALİM

İLLAKİ COK KUSURLARIM VAR
SEN RAHMET EYLE EY GÜZEL =YAR=

NAPAYIM BU DÜNYAYI SENSİZ
DÜNYAM TUZSUS,SEKERSİZ COK SESSİZ

öZLÜYORUM SENİ , DİNMEYEN öZLEM BU
OLURUM İNSALLAH SANA LAYIK (YA HU )

SENİ COK SEVİYORUM YA RESULALLAH...

kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

kandiliniz mübarek geceniz hayr olsun.
selametle
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

Kandılınız mubarek olsun kardeslerım.İnsalllah Rabbimiz bu mübarek günün hatırına buyuk

kucuk tum gunahlarımızı affeder.

Selametle...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.