Deniz Yıldızım(VaVeyla) Sitedeki 2.3.4. Yılın Hayırlı Olsun...:)
5.877 görüntülenme · 64 yanıt
can kırıkları, post: 1351744, member: 98391Selamun aleyküm. yeni yılında bayağ pamuk şeker yiyceksin demekki ağzın tatlı olcak :) Rabbim elinde baston gözünde gözlük ile gelecekteki ışık hızıyla çalışan bilgisayarlarda da güzel paylaşımlar yapmanı nasip etsin :)
Aboo bu nasıl bir tebrik can kırıkları şaştım kaldım...:a01:
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
hafize, post: 1351720, member: 1200Deniz Yıldızı 2. yılın hayırlı olsun daha çok seneler burada kalman temennisiyle
VE BİRDE PAMUK ŞEKER AFİYET OLSUN
off hafize annem bunlar muhteşem hepsini yerim :)
TakeOne, post: 1351722, member: 1200Allah hayır ve rahmet versin kardeşim.
eyvallah
can kırıkları, post: 1351744, member: 98391Selamun aleyküm. yeni yılında bayağ pamuk şeker yiyceksin demekki ağzın tatlı olcak :) Rabbim elinde baston gözünde gözlük ile gelecekteki ışık hızıyla çalışan bilgisayarlarda da güzel paylaşımlar yapmanı nasip etsin :)
aleyküm selam amiin :) bu dua üzerine pamuk şekerleri senle paylaşcam :D
huzurpınarı, post: 1351749, member: 854162. senen hayırlı olsun kardeşim:)
saol :)
KaLBuN_KeSiR, post: 1351778, member: 85416Selamun aleyküm canım.. Daha nice senelere hep beraber inşaallah..
aleyküm selam tşk.
mürmüdük, post: 1351794, member: 95935Allahcc,hayırlı,uğurlu ve bereketli eylesin hemşehrim...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM..DUA...
eyvallah canabim
Nur_u Secde, post: 1351804, member: 25825hayırlı olsun kardeşim,
daha nice yıllarda burda olman dileğiyle...
teşekkür ederim abla :)
şehadetgülü, post: 1351748, member: 85616Aboo bu nasıl bir tebrik can kırıkları şaştım kaldım...:a01:
Bir zamanlar üç yada dört yaşlı teyzenin resmini paylaşmışlardı. Dizüstü bilgisayarla nete bağlanıyolardı. Yanındaki tyzelerde ekrana kilitlenmiş şekildeydi. Belki hatırlamışsındır. O zaman biz yaşlansak böyle olurmuyuz demiştim denizyıldızıda onaylamıştı bir an o geldi aklıma ne yapayım :) ondan temennim o oldu :)
can kırıkları, post: 1351814, member: 85416Bir zamanlar üç yada dört yaşlı teyzenin resmini paylaşmışlardı. Dizüstü bilgisayarla nete bağlanıyolardı. Yanındaki tyzelerde ekrana kilitlenmiş şekildeydi. Belki hatırlamışsındır. O zaman biz yaşlansak böyle olurmuyuz demiştim denizyıldızıda onaylamıştı bir an o geldi aklıma ne yapayım :) ondan temennim o oldu :)
Hatırladım gibi...:)
Ama deniz yıldızı artık meşgul bir insan göremiyoz ne de olsa tebrikten tebriğe:D
NFK
gülnisa, post: 1351812, member: 85416selamunaleykum
hayırlı olsun inşaallah....tebrik ederim:)
allaha emanet olun
çok mutlu kalın
aleyküm selam eyvallah hocam :)
can kırıkları, post: 1351814, member: 85416Bir zamanlar üç yada dört yaşlı teyzenin resmini paylaşmışlardı. Dizüstü bilgisayarla nete bağlanıyolardı. Yanındaki tyzelerde ekrana kilitlenmiş şekildeydi. Belki hatırlamışsındır. O zaman biz yaşlansak böyle olurmuyuz demiştim denizyıldızıda onaylamıştı bir an o geldi aklıma ne yapayım :) ondan temennim o oldu :)
hatırlamam mı yahu gözümün önüne geldi :D:)
şehadetgülü, post: 1351815, member: 95935Hatırladım gibi...:)
Ama deniz yıldızı artık meşgul bir insan göremiyoz ne de olsa tebrikten tebriğe:D
:D
şehadetgülü, post: 1351635, member: 93376Aaaa böyle konular birlik ve beraberliği tazeler:)
ayın en sıradışı üyesini seçelim bence her seferinde bir_umut çıkar ne de olsa masraftan da yırtarız:D
siz seçin hele de yırtarmısınız yırtmazmısınız ben bilirim:)))))
bir_umut, post: 1351987, member: 108673siz seçin hele de yırtarmısınız yırtmazmısınız ben bilirim:)))))
Elim de değil be bir_umut yoksa çoktan seçmiştim.:P
Şimdi ben seni seçsem sormazlar mı adama kimden izin aldın da seçiyon kafana göre:D
NFK
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj
Burası kutlama sayfası değil mi yahu?
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
Selam ve dua ile Alah'a emanet ol here gönlünce olsun tatlım mutlu kal:)
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
ibra, post: 1351956, member: 93120nice senelere :):a15::a15:
Mütevazi bir hediye vermek isterdim ama elimde yok :a37:
napcan mütevazi bi hediyeyi ibra :D
boşver sen böyle devam et :) eyvallah
bir_umut, post: 1351987, member: 108673siz seçin hele de yırtarmısınız yırtmazmısınız ben bilirim:)))))
şehadetgülü, post: 1351989, member: 109030Elim de değil be bir_umut yoksa çoktan seçmiştim.:P
Şimdi ben seni seçsem sormazlar mı adama kimden izin aldın da seçiyon kafana göre:D
mavci, post: 1351991, member: 104746Hayırdır bu ne kavga?:)
Burası kutlama sayfası değil mi yahu?
hea abim doğru demiş :)
leyla-1, post: 1352090, member: 37970selamunaleykum Canım benim nice hayırlı senelere hep beraber eskisi gibi inşallalah
Selam ve dua ile Alah'a emanet ol here gönlünce olsun tatlım mutlu kal:)
aleyküm selam ablam sağolasın :)
şehadetgülü, post: 1351989, member: 109030Elim de değil be bir_umut yoksa çoktan seçmiştim.:P
yapamıyacağın şeyin ne sözünü ediyosun o zaman=))
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74432-deniz-yildizim-vaveyla-sitedeki-2-3-4-yilin-hayirli-olsun · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.