ALLAH' ım hakkımızda Hayırlısını nasip et bizlere inşallah...
Bir mesajınız var....
2.679 görüntülenme · 21 yanıt
Söylesene ey dünya... Senin Yükünle bizimkisi bir olurmu? Sana insan, bize ise dagların bile taşıyamadıgı KURAN indi... Senin sırtında bir dünyanın, Bizim sırtımızda iki dünyanın yükü var... Senin sorumlulugunun insana, Bizim sorumlulugumuz YÜCE ALLAH' adır.. Sende çöp, Bizde günah yükü vardır... Ey dünya sen belirlenmiş yörüngenden geçersin, Biz kıldan ince sırattan nasıl geçeriz? Bizleri sırattan geçirecek günlerin farkında olmamız duasıyla inşallah...
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.175 mesaj
Esselamûaleykum...
Esselamûaleykum...
Esselamûaleykum...
Mesaj çok önemli...
İnşallah verilen mesajlarla
İYİLİKLERE, GÜZELLİKLERE ve HAYRA VESİLE OLURUZ...
Selam ve DUA ile kardeşim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
mavci, post: 1347761, member: 104674Mesaj çok önemli...
ve aleyküm selam degerli abimiz....
inşallah:..
selam ve dua ile...
Amin inşaALLAh canım benim güzel bir mesaj..
Rabbim hayatımızı dünyaya göre değil ahirete göre yaşamayı nasip eylesin..
Allaha emanet olunuz..Hayırlı bir hafta olması duasıyla..
sonsuz selam ve dua ile..
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Amin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Amin.
gülsengül, post: 1347887, member: 109019ALLAH' ım hakkımızda Hayırlısını nasip et bizlere inşallah...
gülsengül, post: 1347895, member: 59734Allahım!
Amin.
aminn aminn. inşallah.. canım benim...
sende rahmana emanet ol kardeşim...
selam ve dua ile...
hayırlı ve berektli bir hafta geçirmemiz duasıyla inşallah...
Bir sen duydun beni Ey Rabbim..sırrımı bir sen bildin..Kendimi lüzumsuz hissederken seccademin üzerinde, dudağım anlamına yetişemediğim kelimelerle oynarken sen beni söylediğimden fazlasıyla duydun.. Söylediğimi de dile getiremediğimi de bildin..Ruhumu uzaklara alıp gittiğim halde bir bedenimi bıraktığım halde huzurundan kovmadın..Beni yakınında tuttun..Sırdaşım sensin bir sana açabilirim içimi, bir senin beni ayıplamadığını bilirim...
gülsengülBir sen duydun beni Ey Rabbim..sırrımı bir sen bildin..Kendimi lüzumsuz hissederken seccademin üzerinde, dudağım anlamına yetişemediğim kelimelerle oynarken sen beni söylediğimden fazlasıyla duydun.. Söylediğimi de dile getiremediğimi de bildin..Ruhumu uzaklara alıp gittiğim halde bir bedenimi bıraktığım halde huzurundan kovmadın..Beni yakınında tuttun..Sırdaşım sensin bir sana açabilirim içimi, bir senin beni ayıplamadığını bilirim...
inşallah... amin....
sağolasın degerli kardeşim benim...
çok güzelmiş..
gulum.se, post: 1347636, member: 83769[sıze="5"]söylesene ey dünya... Senin yükünle bizimkisi bir olurmu? Sana insan, bize ise dagların bile taşıyamadıgı kuran indi... Senin sırtında bir dünyanın, bizim sırtımızda iki dünyanın yükü var... Senin sorumlulugunun insana, bizim sorumlulugumuz yüce allah' adır.. Sende çöp, bizde günah yükü vardır... Ey dünya sen belirlenmiş yörüngenden geçersin, biz kıldan ince sırattan nasıl geçeriz? Bizleri sırattan geçirecek günlerin farkında olmamız duasıyla inşallah...
Allah' ım hakkımızda hayırlısını nasip et bizlere inşallah...[/sıze]
amin amin amin........
Allah razı olsun canım kardeşim.selametle kalın.
gulum.se, post: 1347636, member: 83769Söylesene ey dünya... Senin Yükünle bizimkisi bir olurmu? Sana insan, bize ise dagların bile taşıyamadıgı KURAN indi... Senin sırtında bir dünyanın, Bizim sırtımızda iki dünyanın yükü var... Senin sorumlulugunun insana, Bizim sorumlulugumuz YÜCE ALLAH' adır.. Sende çöp, Bizde günah yükü vardır... Ey dünya sen belirlenmiş yörüngenden geçersin, Biz kıldan ince sırattan nasıl geçeriz? Bizleri sırattan geçirecek günlerin farkında olmamız duasıyla inşallah...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
gulum.se, post: 1347636, member: 83769Söylesene ey dünya... Senin Yükünle bizimkisi bir olurmu? Sana insan, bize ise dagların bile taşıyamadıgı KURAN indi... Senin sırtında bir dünyanın, Bizim sırtımızda iki dünyanın yükü var... Senin sorumlulugunun insana, Bizim sorumlulugumuz YÜCE ALLAH' adır.. Sende çöp, Bizde günah yükü vardır... Ey dünya sen belirlenmiş yörüngenden geçersin, Biz kıldan ince sırattan nasıl geçeriz? Bizleri sırattan geçirecek günlerin farkında olmamız duasıyla inşallah...
ALLAH razı olsun KARDEŞ
Mesaj alındı...
emeğine sağlık.....
tevbekarımamin...amin...amin....
aminn. inşallah kardeşim..
hayri07ALLAHIM hayırlı işler nasip et bana amin amin.selametle kal kardeşim...
aminn. inşallah kardeşim. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere...
sende selam ve dua ile kal kardeşim inş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74165-bir-mesajiniz-var · 07.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.