armour, post: 1346766, member: 42919parasal açısıdan durumu çokta iyi olmayan aileler var artı köy okulları yibolar ve bu okullarda kitap bulamayanlar güzel bir yardım olur onlar için.. özellikle okulları araştır vanın bi çok yerinde ihtiyacı olan o kadar çocuk var ki...maşallah paylaşma isteğin çok güzel allah hayrını kabul etsin en güzel yardım bu olsa gerek.ama bişey eklemem lazım benim bir odam kütüphane gibi her türden kitap var haftada hiç almasam bi tane alırım,bana misafir gelenler ordan kitap alır haftalar sonra getirir birine kitap hediye alsam aynından kendime almadan vermem hastayım kitaplara yani hediye etmeye bile kıyamıyorum her şeyimi veririm ama kitaplarıma kıyamıyorum senin yazını görünce utandım doğrusu bende vercem derim ama bu kitap tukusuyla gider geri alırım mazallah:) belki ilerde...okumayı seven biri olarak çok sevindim bu yazıyı gördüğüme umarım okumayı seven okuduklarıyla gelişen birilerine gider..muhabbet ve dua ile
Selamun aleyküm değerli kardeşim,
Benimde bir oda dolusu kitabım vardı, 15 yaşımdan beri okurum ( yani 15 yıldır) tek bir sayfa okumadan geçen bir günüm dahi olmadı.
Önceleri benim içinde kitaplarım çok değerliydi, okuması için bile birilerine vermeye kıyamıyordum. İçten içe zorlansamda önce arkadaşlarıma dağıtmaya başladım, okuyan geri getirdi... sonra hediye etmeye başladım... ama öyle çok kitap varki hediye etmekle bitmiyor,
1,5 ay önce taşındık, taşınırken annem artık illallah etti ve yıllardır söylediği şeyi yaptı, kitaplarımın yarısından çoğunu mahalledeki gençlere dağıtmış :) ama hala elimde var.
Az evvel listesini çıkardım, birazdan burayada ekleyeceğim inşallah.