Selamun aleyküm
5.551 görüntülenme · 24 yanıt
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.175 mesaj
İnşallah üyeliğiniz hayırlı ve daim olur...
Hayırlı , faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Selam ve DUA ile...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Tüm emegi gecen ve tüm güzel bilgilerini tavsiyelerini paylasan arkadaslardan Allah razi olsun insallah yüreginize gönlünüze saglik efendim, ben bu kisa zamanda baya kendi cabimda faydalandim sitenizden ve siteteki paylasimlardan tavsiyelerden bilgilerden ve Allahin izniyle insallah faydalanmaya devam edecem gayret edecem.
Paylasimlarinizin ve emeginizin daim olmasi dilegimle sevgilerimle ve saygilarimla selamlar, selim..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.175 mesaj
Selim72, post: 1345968, member: 106972Cümleden Selamun aleyküm, ben gecmis Ramazanin basindan itibaren sitenizi arada ziyaret ediyorum( google araciyla sitenize ulasdim) yillar sonra Allahima sükürler olsun hamd olsun oruc tutmak nasib oldu, bosa gecmis olan yillarimi eksiklerimi noksanliklarimi elimden geldigi kadar burda sitenizde,de bi seyler ögrenmeyi bilgilenmege gayret ediyorum.
Tüm emegi gecen ve tüm güzel bilgilerini tavsiyelerini paylasan arkadaslardan Allah razi olsun insallah yüreginize gönlünüze saglik efendim, ben bu kisa zamanda baya kendi cabimda faydalandim sitenizden ve siteteki paylasimlardan tavsiyelerden bilgilerden ve Allahin izniyle insallah faydalanmaya devam edecem gayret edecem.
Paylasimlarinizin ve emeginizin daim olmasi dilegimle sevgilerimle ve saygilarimla selamlar, selim..
İnşallah üyeliğiniz hayırlı ve daim olur...
Sitemiz hakkındaki bu güzel düşünceleriniz için Allah Celle Celaluhu razı olsun inşallah...
Hayırlı , faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Selam ve DUA ile...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
Mihrace24, post: 1345815, member: 54443Selamun aleyküm arkadaşlar üyeliğim dün onaylandı tlf.dan int.kullandgm içn siteyi tam olarak görüntüleyemiyorum. yanlış bi yere bişe yazarsam herkesten şimdiden özür dilerim.bu arada paylaşım yapan bütün arkadaşlara teşekkür edrm.bendenizde evli ve bi çocuk annesiyim.bu site de olma nedenim bişeyler ögreneblmek burda yazılanlardn etkilenip namazla Kuran la daha bi haşır neşir olabilmek.inş.amacım doğrultusunda benim için faydalı olur.Allah.a emanet olun arkadaşlar hayırlı akşamlar
AleykümSelam
Üyeliğiniz hayırlı olsun hayırlı paylaşımlar inşaAllah
Explorer sürümünden dolayı forumu tam görüntülüyemiyor olabilirsiniz.
Hayırlı akşamlar
Mihrace24, post: 1345815, member: 54443Selamun aleyküm arkadaşlar üyeliğim dün onaylandı tlf.dan int.kullandgm içn siteyi tam olarak görüntüleyemiyorum. yanlış bi yere bişe yazarsam herkesten şimdiden özür dilerim.bu arada paylaşım yapan bütün arkadaşlara teşekkür edrm.bendenizde evli ve bi çocuk annesiyim.bu site de olma nedenim bişeyler ögreneblmek burda yazılanlardn etkilenip namazla Kuran la daha bi haşır neşir olabilmek.inş.amacım doğrultusunda benim için faydalı olur.Allah.a emanet olun arkadaşlar hayırlı akşamlar
aleyküm selam kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah .inşallah hep birlikte RABBİMİN yolunda ilerleriz.ALLAHA emanet olun
Selim72, post: 1345968, member: 106972Cümleden Selamun aleyküm, ben gecmis Ramazanin basindan itibaren sitenizi arada ziyaret ediyorum( google araciyla sitenize ulasdim) yillar sonra Allahima sükürler olsun hamd olsun oruc tutmak nasib oldu, bosa gecmis olan yillarimi eksiklerimi noksanliklarimi elimden geldigi kadar burda sitenizde,de bi seyler ögrenmeyi bilgilenmege gayret ediyorum.
aleyküm selam kardeşim.inşallah üyeliğiniz hayırlı olur.ALLAHA emanet olun
Mihrace24Es selamun aleykum arkadaslar nasilsiniz? Kandiliniz mubarek olsun kimler var eskilerden acaba
Ve aleykum selam canıum. Hoş geldin. Biz burdayız. Uzun zamandır seni göremiyoruz.. Nasılsın?
Mihrace24Es selamun aleykum arkadaslar nasilsiniz? Kandiliniz mubarek olsun kimler var eskilerden acaba
ve aleykumusselam mihrace abla hoşgeldin :)
Hatırlanır mıyız ki bilmem ama :)
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Mihrace24:) cesmi bulbul hatirlamazmiyim hatirladim tabiki kalbun kesir canim bn iyiyim cok sukur sen nasilsin bi oglum daha oldu 45 gunluk onunla gun geciriyorum tlf dan internete girdigim icin alinti ile cevapla secenegini bu po amadim kusura bakmayin bole idare edin beni artik evde internet yok malesef tlf dan siteye giriste baya bi zor yavas olunca cok bkletiyo tlf numu degistrcem o zaman daha sk girerim insallah siz nasilsiniz neler yapiyosunuz kimler var aktif bnm tanidigim baska
tekrar hoşgeldinizz :) Allah hayırlı uzun ömür versin miniğimize :)
Mihrace24:) cesmi bulbul hatirlamazmiyim hatirladim tabiki kalbun kesir canim bn iyiyim cok sukur sen nasilsin bi oglum daha oldu 45 gunluk onunla gun geciriyorum tlf dan internete girdigim icin alinti ile cevapla secenegini bu po amadim kusura bakmayin bole idare edin beni artik evde internet yok malesef tlf dan siteye giriste baya bi zor yavas olunca cok bkletiyo tlf numu degistrcem o zaman daha sk girerim insallah siz nasilsiniz neler yapiyosunuz kimler var aktif bnm tanidigim baska
Ben de iyiym canım çok şükür.. Oyy.. maşaAllah.. Çok sevindim..
Rabbim analı babalı büyütsün. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşaAllah..
Eşinle birlikte misiniz canm, sorunlar vardı ya o yüzden soruyorum..
Ben de evlendim. Mersin'deyim artık..
Sık sık girersin inşaAllah bundan sonra..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74033-selamun-aleykum · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.