--ALLAH AŞKI--
14.460 görüntülenme · 12 yanıt
Rabbim!!bana yaptıgım herşeyi sevgi ve şefkate boyuyorum,onları yaşadıgım aşkla anlıyorum.Bu yüzden herşey güzel geliyor bana...Tokatlıyorsun"şefkat tokadı"diyorum.Vuruyorsun"sevdiginden"diyorum.Enküçük hatalarımı bile cezalandırıyorsun"sevmese bu kadar dikkat edermi"diyorum.Beni herşeyden kıskanıyorsun"çünkü seviyor diyorum".Cehenneme layıksın sen "diyorsun "cehennem aşkının ateşidir"diyorum.".Cennet"diyorsun "aşkımı cennetle deniyor"diyorum.Sen beni cennetin zenginligine davet ediyorsun.Ben Senin aşkını dileniyorum.Bana aşkını ver Rabbim cenneti degil.Sen sevmesende izin ver bana ben seveyim Seni.Sonra istedigin yükü yükle omuzlarıma Degilmiki aşkın var KALBİMDE ...Hangi yük agır gelir bana .Hangi iş zordur aşkınn karşısında???
RE: --ALLAH AŞKI--
MUSA A.S Tur dağına giderken bir adam yolunu kesmiş ve
-ya Musa Rabbine sor ben cehennemlik miyim yoksa cennetlik miyim
musa a.s peki der ve yoluna devam eder Turda rabbiyle konuşur adamın sorusunu unutur fakat herşeyi hesapsızca bilen Allah
-EY MUSA BANA BİR SORUN YOK MU DER
MUSA A.S hatırlar ve adamın sorusunu sorar cevabını alır yola çıkar
adam Musa a.s görünce
-ya MUSA Rabbin ne dedi der
M usa a.s
-rabbim dedi ki " ey MUSA O KULUMA SÖYLE"demesiyle adam sözünü keser ve
-EY MUSA DUR GERİSİNİ SÖYLEME RABBİN BANA KULUM DEDİ Mİ
MUSA A.S evet der
adam
-söyleme gerisini bilmesemde olur o bana KULUM dedi ya bu bana yeter der
ve musa a.s Allah'dan haber gelir-EY MUSA SÖYLE O KULUMA ONU AFFETTİM DER...
Kİ BU ADAM ASLINDA CEHENNEMLİKTİ AMA ALLAH C.C ONA OLAN SEVGİSİNE KARŞILIK ONU AFFETTİ VE İMAM I AZAM'IN DEDİĞİ GİBİ BEN ALLAH'ı CENNETİ İÇİNDEĞİL SEVAP İÇİN DEĞİL ONUN RIZASINI KAZANMAK İÇİN SEVİYORUM
MUSA A.S Tur dağına giderken bir adam yolunu kesmiş ve
-ya Musa Rabbine sor ben cehennemlik miyim yoksa cennetlik miyim
musa a.s peki der ve yoluna devam eder Turda rabbiyle konuşur adamın sorusunu unutur fakat herşeyi hesapsızca bilen Allah
-EY MUSA BANA BİR SORUN YOK MU DER
MUSA A.S hatırlar ve adamın sorusunu sorar cevabını alır yola çıkar
adam Musa a.s görünce
-ya MUSA Rabbin ne dedi der
M usa a.s
-rabbim dedi ki " ey MUSA O KULUMA SÖYLE"demesiyle adam sözünü keser ve
-EY MUSA DUR GERİSİNİ SÖYLEME RABBİN BANA KULUM DEDİ Mİ
MUSA A.S evet der
adam
-söyleme gerisini bilmesemde olur o bana KULUM dedi ya bu bana yeter der
ve musa a.s Allah'dan haber gelir-EY MUSA SÖYLE O KULUMA ONU AFFETTİM DER...
Kİ BU ADAM ASLINDA CEHENNEMLİKTİ AMA ALLAH C.C ONA OLAN SEVGİSİNE KARŞILIK ONU AFFETTİ VE İMAM I AZAM'IN DEDİĞİ GİBİ BEN ALLAH'ı CENNETİ İÇİNDEĞİL SEVAP İÇİN DEĞİL ONUN RIZASINI KAZANMAK İÇİN SEVİYORUM
RE: --ALLAH AŞKI--
Allah razı olsun kardeşim
ne güzel ifade etmişsin
büyüklerin dediği gibi
LUTFUNDA HOŞ KAHRIN DA
Allah razı olsun kardeşim
ne güzel ifade etmişsin
büyüklerin dediği gibi
LUTFUNDA HOŞ KAHRIN DA
kalbimin sölemek isteyip de dilsizlikten söyleyemedikleriydi.... ellerine sağlık.. rabbim seni korusun..
sabır acı meyvesi tatlıdır....
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
allah hepimizden razı olsun ne güzel sözler ağzınıza sağlık insanın içini bu güzel sözlerle bi hoşnut ediyor sunuz ben buraya dün üye oldum sizin gibi güzel din kardeşlerimle bir araya geleyim diye inşallah bundan sonrada heb beraber oluruz amin
osmankılıçnamaz kılmak için yardım istiyorum allah rızası içun
kardeşim yardım istemişsin ama yardım eden olmamış heralde nasıl bir yardım istiyosun bilmiyomusun namaz kılmayı yoksa biliyorsun ama kılamıyormusun..........
sizlerinde emeğine sağlık ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7399-allah-aski · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ‘Aşkı seç, aşkı ki, sende seçilmiş bir insan olasın… Edebiyat 17 cevap
- Biz aşkı unuttuk ALLAH'ım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- ALLAH bütün güzel yüreklere HZ.YUSUFLA ZÜLEYHANIN AŞKI gibi bir AŞK nasip eylesin.. Genel Konular 3 cevap
- ALLAH Aşkı için bir damla gözyaşı.... Dini sohbet 3 cevap
- Allah Aşkı, Peygamber Sevgisi, Anne Sevgisi ve Onlara Hürmette Veysel Karani Genel Konular 2 cevap
- ALLAH AŞKI İÇİN OKUYUN Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.