Esselamün aleyküm
1.449 görüntülenme · 16 yanıt
Esselamün aleyküm arkadaşlar :) Bende aranıza yeni katıldım, banada yer var mı acaba? İnş. hakkımda hayırlı olur bu site.. Bu arada site çok güzel emeği geçen herkesden Allah razı olsun..
Ve aleyküm selam kardeşim. Hoş geldiniz. Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah.
Sitemiz çok güzeldir. İnşaallah hayırlı olur sizin için. Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla inşaallah.
Hayırlı geceler..
Sitemiz çok güzeldir. İnşaallah hayırlı olur sizin için. Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla inşaallah.
Hayırlı geceler..
Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkürler. Amin inşallah hayırlı olur. Hepinizden Allah razı olsun :))
ve aleykum selam kardeşim hoş gelddiniz aramıza
Üyeliğiniz hayırlı olsun.
Faydalı paylaşımlarda buluşuruz inşaALLAH
Hayırlı geceler....:H
Üyeliğiniz hayırlı olsun.
Faydalı paylaşımlarda buluşuruz inşaALLAH
Hayırlı geceler....:H
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Ve Aleykum selam kardeşim aramıza hoşgeldiniz. Üyeliğiniz Hayırlara vesile olur inşallah selam ve dua ile selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Fatıma-tüz ZehraEsselamün aleyküm arkadaşlar :) Bende aranıza yeni katıldım, banada yer var mı acaba? İnş. hakkımda hayırlı olur bu site.. Bu arada site çok güzel emeği geçen herkesden Allah razı olsun..
aleyküm selam kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah.banada yer varmı ne demek :)insan ailesinin bir bireyine yer ayırırmı.zaten aile bireyinin orada hep yeri vardır.ailemize hoşgeldiniz.ALLAHA emanet olun
serap8191aleyküm selam kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah.banada yer varmı ne demek :)insan ailesinin bir bireyine yer ayırırmı.zaten aile bireyinin orada hep yeri vardır.ailemize hoşgeldiniz.ALLAHA emanet olun
Hoşbulduk çok teşekkürler Allah razı olsun..Oturdum kendi sandalyeme ben o zaman :)) Görüşmek üzere..
Fatıma-tüz ZehraHoşbulduk çok teşekkürler Allah razı olsun..Oturdum kendi sandalyeme ben o zaman :)) Görüşmek üzere..
ne güzel işte sandalyelerede oturduk hep birlikte .artık rahatça ve huzurlu bir biçimde bir aile olarak ALLAHIN izniyle RABBİMİZİN yolundan ilerleyeceğiz:)ALLAHA emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/73667-esselamun-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.