Kalbun Kesir doğum günün mübarek olsun nice yılllara
2.963 görüntülenme · 31 yanıt
selamün aleyküm ablacım bugün doğum gününmüş 26 yıl önce evinize mutluluk getirmişsin bu mutlulukta yıllar geçtikçe senin gibi hayırlı bir evlatla artmış. biz de ortak olduk seni tanıdık sevdik iyi ki doğmuşsun varsın. Allahım iki cihanda da iyilikler güzellikler hayırlı ömür versin. yeni yaşın hayırlı olsun. B)
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...
Yeni yaşınızı tebrik ederim kardeşim...:a15:
Cenab-ı Hakk'dan hayırlı, güzel, mutlu, sağlıklı, İMAN ve huzur dolu daha nice yıllar dileriz...:a12:

Cenab-ı Hakk'dan hayırlı, güzel, mutlu, sağlıklı, İMAN ve huzur dolu daha nice yıllar dileriz...:a12:

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
selamun aleykum kalbun kesir kardeşim
yeni yaşınız hayırlı olsun.
RABBİM ömrünüzü hayırlı ve bereketli kılsın
hayırlı cumalar...:H
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
SİTEMİZİN HAYIRLI ÇALIŞMALARIYLA BİR NUMARASISIN,ALLAHCC GAYRETİNİ ARTTIRSIN İNŞAALLAH...
Allahcc, hayırlı,uğurlu ve bereketli eylesin inşaALLAH...
Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun candan kardeşimiz...
Allahcce emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...
Allahcc, hayırlı,uğurlu ve bereketli eylesin inşaALLAH...
Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun candan kardeşimiz...
Allahcce emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...
_ZÜMRA_selamün aleyküm ablacım bugün doğum gününmüş 26 yıl önce evinize mutluluk getirmişsin bu mutlulukta yıllar geçtikçe senin gibi hayırlı bir evlatla artmış. biz de ortak olduk seni tanıdık sevdik iyi ki doğmuşsun varsın. Allahım iki cihanda da iyilikler güzellikler hayırlı ömür versin. yeni yaşın hayırlı olsun. B)
Ve aleyküm selam ablacım. Allah celle celaluhu razı olsun. Çok mutlu oldum :)
Sizler de iyiki varsınız. Hepinizin yeri ayrı benim için.. Dualarına can-ı gönülden yüreekten bir amiiinn.. Rabbim hepimizİ Kendisine hayırlı OLMAMIZI NASİP ETSİN.Rabbim ölümümüzün de ömrümüzün de hayırlısını nasip eylesin hepimize inşaallah.. Tekrar tekrar teşekkür :)
Hayırlı geceler.. B)
Sizler de iyiki varsınız. Hepinizin yeri ayrı benim için.. Dualarına can-ı gönülden yüreekten bir amiiinn.. Rabbim hepimizİ Kendisine hayırlı OLMAMIZI NASİP ETSİN.Rabbim ölümümüzün de ömrümüzün de hayırlısını nasip eylesin hepimize inşaallah.. Tekrar tekrar teşekkür :)
Hayırlı geceler.. B)
mavci
Ve aleyküm selam ve rahmetullah..
Rabbim razı olsun mavci abi.. Çok teşekkür ederim..
Rabbim hepimizi O'na layık, hayırlı kullarından eylesin..
Çiçekler çOk güzel.. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:a12:
Rabbim razı olsun mavci abi.. Çok teşekkür ederim..
Rabbim hepimizi O'na layık, hayırlı kullarından eylesin..
Çiçekler çOk güzel.. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:a12:
ZamehraNRABBİM cc hayırlı ve imandolu ömürler nasib etsin inşaALLAH
Amiin inşaallah.. Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim.. Çok teşekkür ederim..
kardeleleB)B)Canım kardeşim.
Rabbim yeni yaşını hayırlara bereketlere erdirsi.rabbim gönlüdeki muradı versin .allaha emanet ol.selametle kal canım benim.
Sağolasın canım benim. Rabbim razı olsun.. Dualarına amiinn, amiinn..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bİzleri sıratı müstakimden ayırmasın.. Rabbime emanetsin. Rabbim seni korusun B)
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bİzleri sıratı müstakimden ayırmasın.. Rabbime emanetsin. Rabbim seni korusun B)
TakeOneCanabı rahman kendisinin ve resulunun yolunda harcanacak bir ömür nasip etsin kardeşim sana. Yeni yaşının sana ve tüm sevdiklerine hayır getirmesi dileklerimle. Nice mutlu yıllara.
Rabbim razı olsun inşaallah kardeşim. Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için..
Rabbim hepimize hayırlı kul olabilmeyi, ömür sermayemizi O'nun -celle celaluhu- ve Resulunun -sallallahu aleyhi vessellem-yolunda harcamayı nasip eylesin..
Rabbim hepimize hayırlı kul olabilmeyi, ömür sermayemizi O'nun -celle celaluhu- ve Resulunun -sallallahu aleyhi vessellem-yolunda harcamayı nasip eylesin..
şehadetgülüselamun aleykum kalbun kesir kardeşim
Ve aleyküm selam ve rahmetullah can kardeşim..
Rabbim razı olsun.. Çok sağol.. İnşaallah hayırlı olur:)
Hepimiz için.. Rabbime emanetsin..
Rabbim razı olsun.. Çok sağol.. İnşaallah hayırlı olur:)
Hepimiz için.. Rabbime emanetsin..
narinimYeni yaşın hayırlı olsun inşallah arkadaşım. Allah yeni yılda hakkında daha iyisini daha hayırlısını nasip etsin. Ailenle sevdiklerinle beraber mutlu mesut yaşlanmanı nasip etsin Rabbim.
Allah celle celaluhu razı olsun ablacım. Sağolasın.. Amiin Amiinn, İnşaallah.
Rabbim cümlemize hayırlı ömürler, hayırlı ölümler nasip etsin. Rabbime emanetsin.. B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/73627-kalbun-kesir-dogum-gunun-mubarek-olsun-nice-yilllara · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.