Babam için bir Fatiha okurmusunuz?

190.402 görüntülenme · 2.721 yanıt

Paylaş:
Hüzünlü

Hüzünlü

Mübarek Üye · 2.636 mesaj

Çok değerli kardeşlerim, can dostlarım, Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşallah. Sağlık, afiyet içinde hayırlı uzun ömürler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte Rabbim hepinize. Tüm kötülüklerden korusun. Sağolun, varolun. Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Tüm ölmüşleriniz için ben de okudum. Allah kabul etsin, mekanları cennet olsun inşallah. Hayırlı Cumalar..
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Allah rahmet eylesin
Okudum
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allah rahmet eylesin
Okudum
hakyolu007

hakyolu007

Mübarek Üye · 2.741 mesaj

1 Fatiha 3 İhlas okudum.

Allah kabul etsin. Mekanı cennet olsun inşallah.
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

3 ihlas 1 fatiha okudum Macit abimizin ruhuna okundu..

Rabbim kabul etsin, mekanını cennet eylesin
Yagmurbey

Yagmurbey

hakyolu007

hakyolu007

3 ilas 1 fatia okudum Rabbim kabul buyursun insallah mekani cennet olsun AMIN..
Hüzünlü

Hüzünlü

Allah razı olsun...Allah kabul etsin inşallah.
Yagmurbey

Yagmurbey

Hüzünlü

Hüzünlü

Çok değerli kardeşlerim, can dostlarım, Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşallah. Sağlık, afiyet içinde hayırlı uzun ömürler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte Rabbim hepinize. Tüm kötülüklerden korusun. Sağolun, varolun. Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Tüm ölmüşleriniz için ben de okudum. Allah kabul etsin, mekanları cennet olsun inşallah.

Mevlit kandiliniz mübarek olsun..
Yagmurbey

Yagmurbey

Yagmurbey

Yagmurbey

Hüzünlü, post: 1503390, member: 95935Çok değerli kardeşlerim, can dostlarım, Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşallah. Sağlık, afiyet içinde hayırlı uzun ömürler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte Rabbim hepinize. Tüm kötülüklerden korusun. Sağolun, varolun. Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Tüm ölmüşleriniz için ben de okudum. Allah kabul etsin, mekanları cennet olsun inşallah.

Mevlit kandiliniz mübarek olsun..

ALLAH razı olsun can KARDEŞ..

ALLAH babanıza gani gani rahmet eylesin..

Kandilin mübarek olsun..
tuna_35

tuna_35

Kıdemli Üye · 137 mesaj

3 İhlas,1Fatiha,1 Ayet-el Kürsi de ben okudum.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah.
efsunlu98

efsunlu98

Üye · 43 mesaj

[ı][sıze=4]macit amcanın ruhuna 5 adet fatihayı şerife bağışlıyorum rabbim mekanını cennet hesabını ak eylesin inşallah[/sıze][/ı]
hakyolu007

hakyolu007

3 İhlas 1 Fatiha 1 Ayetel kürsi okudum Rabbim kabul buyursun insallah mekani cennet olsun AMIN..
Hüzünlü

Hüzünlü

Çok değerli kardeşlerim, can dostlarım, Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşallah. Sağlık, afiyet içinde hayırlı uzun ömürler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte Rabbim hepinize. Tüm kötülüklerden korusun. Sağolun, varolun. Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Tüm ölmüşleriniz için ben de okudum. Allah kabul etsin, mekanları cennet olsun inşallah. Hayırlı Cumalar...
hakyolu007

hakyolu007

Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun inşallah
3 İhlas,1Fatiha, Okudum Rabbim Kabul etsin
Yagmurbey

Yagmurbey

Hüzünlü

Hüzünlü

Çok değerli kardeşlerim, can dostlarım, Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşallah. Sağlık, afiyet içinde hayırlı uzun ömürler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte Rabbim hepinize. Tüm kötülüklerden korusun. Sağolun, varolun. Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Tüm ölmüşleriniz için ben de okudum. Allah kabul etsin, mekanları cennet olsun inşallah. Hayırlı Cumalar...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.