ALLAH kabul etsin..
ALLAH mekanını cennet etsin ..
not...her foruma girdiğim zaman babaları ölmüş olan değerli kardeşlerimizin dua iştekleri olduğu için ALLAH rızası için okuyorum
herkesinde bu davete icap etmesini işterim..
190.404 görüntülenme · 2.721 yanıt
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
osiko123Anne min teyzesinin kocası öldü onun için herkes en az 1 fatiha getire bilirmibaşınız sağolsun..ALLAHc.c rahmet eylesin mekanı cennet olur inş ben okudum kardeşim ALLAHIMIZ geride kalanlara sabır versin.... ALLAHA emanet olun
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
elifimbenim, post: 1367222, member: 90790selamün aleyküm kardeşlerim bende okudum allahım cennet bahcelerinden bir bahce ihya eder inş tüm ölmüşlerimizin sevgili peygamberimiz s.a.v. efendimize komşu eylesin. amin amin amin amin bence tüm ölmüşlerimizide yollayalım bir dua bekleyenler var değilmi zaten hepsine gidiyor sadece bir öneri ama eminimki hepimizde tüm ölmüşlerimize tanıyalım tanımıyalım yolluyoruz ALLAHA emanet olun
nermin.demir, post: 1367506, member: 103783Selamun Aleyküm.
Bende fatiha-ihlas - ayetelkürsü dualarını okudum.Rabbim kabul etsin.Mekanı cennet olsun.Allah sevdiklerine sabırlar versin.
narinim, post: 1367823, member: 96359Okudum Allah kabul etsin mekanı cennet olsun inşallah
hasret88, post: 1367504, member: 24449es selamın aleyküm hüzünlü KARDEŞ
ALLAH babanızın mekanını cennet etsin inşaALLAH..
benim açmış olduğum konulara katkınızdan dolayı teşekkür ederim ALLAH razı olsun..
Hüzünlü, post: 1367834, member: 93841Ve Aleyküm Selam hasret88 kardeşim. Amin inşallah. Allah sizden binlerce kez razı olsun. Çok sağolun, varolun. Ağzınıza, yüreğinize sağlık olsun. Canım babama sizin gibi çok değerli kardeşlerimin dua etmesi için talep etmeniz ve unutmayıp okumanız ile beni çok duygulandırdınız, sevindirdiniz. Eminim babacığım da çok seviniyordur. Rabbim de sizi sevindirsin inşallah. Rabbim binlerce kez razı olsun. Allahım size ve sevdiklerinize sıkıntı, keder göstermesin, sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler nasip etsin inşallah. Amin.
Ne demek hasret88 kardeşim, elimden geldiğince okurum inşallah. Tüm ölmüşlerimize Allahım rahmet etsin, kabirleri cennet bahçesi olsun inşallah.
Hayırlı, sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler olsun inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/73529-babam-icin-bir-fatiha-okurmusunuz · 09.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.