Hicri Yılımız Mübarek Olsun

10.205 görüntülenme · 37 yanıt

Paylaş:
narinim

narinim

Mübarek Üye · 519 mesaj

yazdığım mesajlarda küfür yada aşağılayıcı bişeymi var acaba hemen siliniyor ? Açıklarmısınız..

_YUSUF_Ses çıkartamıyoruz diye bişey söz konusu değil.Muhalafet olabilir ama bu kimsenin kimseye hakaretini haklı çıkarmaz.Eğer rahatsız olan varsa cevap vermez olur biter.
O nedenle tartışmalarda daha dikkatli ve seviyeli davranalım.Kimse kırılmasın üzülmesin.
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

”Bu aralar yine çok abur cubur konuşuyorsun, Pişmanlayacaksın iyice. Biraz Dediklerine dikkat etmelisin…” :)

hicri yılınız mübarek olsun ..
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

Bir insanın başkasında kusur görmesi,ayıplaması,gerçekte kendi kusurunu görmesi demektir.
insanın önce kendisindeki kin,kıskançlık hırs,zalimlik gibi kötü huyları görmesi,onlardan arınması lazımdır.

ondan sonra başkalarını kınamalıdır..

hz.mevlana

Hicri yılınız mübarek olsun
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

narinimyazdığım mesajlarda küfür yada aşağılayıcı bişeymi var acaba hemen siliniyor ? Açıklarmısınız..

Silinen mesajlar kişiye göre değil içeriğe göre belirleniyor.Eğer mesajınız silinmişse içeriğinde uygun olmayan kelimeler var demektir.Her sildiğimiz mesajı aklımızda tutabilecek hafızaya sahip değiliz.Bu tür problemleri kişiselleştirmeyelim lütfen
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

Selamünaleyküm...

KaLBuN_KeSiR kardeşimizin yeni Hicri Yılımıza yönelik temennilerini söylemek amacıyla açmış olduğu konu başlığı altında farklı konular tartışılmaktadır.

Elbette ki forumumuzda , savunduğumuz fikirlerin kaynaklarını belirtmek ve saygı sınırlarını aşmamak koşuluyla münazaralar yapılmaktadır ve yapılacaktır. Ancak bu münazaraların , diğer kardeşlerimize saygımızdan dolayı , şahıslar tarafından açılmış farklı bir konu başlığında yapılması uygundur. Böylece hiçbir kardeşimiz mağdur durumda kalmayacaktır.

Bu nedenle tebrik mesajları dışındaki tüm mesajlar silinecektir.
Bilginize...

KaLBuN_KeSiR kardeşimiz...
Sayfanızda , sizin dışınızda gelişmiş olan bu olaylar nedeniyle tüm kardeşlerimiz adına sizden özür diliyoruz.

Hayırlı günler.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

GEVHERSelamünaleyküm...

KaLBuN_KeSiR kardeşimizin yeni Hicri Yılımıza yönelik temennilerini söylemek amacıyla açmış olduğu konu başlığı altında farklı konular tartışılmaktadır.

Elbette ki forumumuzda , savunduğumuz fikirlerin kaynaklarını belirtmek ve saygı sınırlarını aşmamak koşuluyla münazaralar yapılmaktadır ve yapılacaktır. Ancak bu münazaraların , diğer kardeşlerimize saygımızdan dolayı , şahıslar tarafından açılmış farklı bir konu başlığında yapılması uygundur. Böylece hiçbir kardeşimiz mağdur durumda kalmayacaktır.

Bu nedenle tebrik mesajları dışındaki tüm mesajlar silinecektir.
Bilginize...

KaLBuN_KeSiR kardeşimiz...
Sayfanızda , sizin dışınızda gelişmiş olan bu olaylar nedeniyle tüm kardeşlerimiz adına sizden özür diliyoruz.

Hayırlı günler.

Es selamu aleyküm gevher kardeşim.
Allah celle celaluhu razı olsun.. Rica ederim..
Konunun kapanmasını ya da kilitlenmesini istemiştim aslında tartışmalara yol açtığı için.
İsterseniz silebilirsiniz konuyu.. Hayırlı akşamlar..
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

güncelleme :)

güncelleme :)

Hicri (1433) Yılımız Mübarek Olsun...

KaLBuN_KeSiR, post: 1338710, member: 59734

Hicri (1432) Yılımız Mübarek Olsun...

Bugün idrak ettiğimiz 1432. Hicri Yılbaşı, Miladi takvime göre, 622 senesinde Hz. Muhammed (s.a.v) ve çevresindeki müslamanlara, putperestlerin Mekke'de hayat hakkı tanımaması üzerine Medine'ye hicret etmelerinin başlangıcıdır.Bütün müslümanların Hicri Yılbaşı'larını tebrik ederken, asırlarca insanlığa yüksek medeniyetler kurarak hizmet vermiş bir dinin mensubu ve O'nun Elçi'sinin ümmeti olarak, Hicret'in ışığında, kul ve elçi olan Hz. Muhammed'in (s.a.v) yaşayarak bizlere dünya ve ahiretimiz için miras bıraktığı İslam'ı yeniden anlamaya ve keşfetme Şuurunu Mevlam nasip eylesin..

alıntı_
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

selamun aleyküm, ben önceki tartışmaları fark etmemiştim. Forumumuzdaki Muharrem ayı bölümündeki konuları incelerken, Kalbun Kesir kardeşimizin temennilerini güncellemek istemiştim, yanlış yaptıysam mesajımı siler misiniz?
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Yeni yılımızın ümmete hayırlar getirmesini Yüce Mevlamızdan niyaz ediyorum
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

Allah (c.c) razı olsun ...
Tüm Müslüman kardeşlerimizin yeni hicri yılları mutlu bereketli sağlıklı olsun inşallah.:) <3
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

tüm gönül dostlarım,
hici yılbaşımız mübarak olsun.
hayırlara vesile olsun.
selametle kalın.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Allah’ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!â€￾amin
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin .
Selam ve dua ile Allah’ emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Yeni yılımızda ,
Rabbim tüm İslam aleminin korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.