yedi sınıf insan
949 görüntülenme · 4 yanıt
“Yedi sınıf vardır ki; Allah’tan başka sığınılacak bir himaye gölgesi bulunmadığı o kıyamet gününde, Allah onları himayesine alacaktır: âdil hükümdar, ibâdete düşkün genç; kalbi, camilere bağlı adam; Allah için sevişen iki arkadaş ki, buluştuklarında ve ayrıldıklarında aynı muhabbet üzerinde bulunurlar; itibarlı ve güzel bir kadın vuslatına davet ettiğinde ona karşı; “Ben, Allah’tan korkarım!” diyen kimse; sadaka verirken sağ elinin verdiğini sol eli bilmeyecek kadar sadakasını gizleyen şahıs; gizli bir yerde Allah’ı zikrederken gözleri taşan âşık kul.”
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
kurt26, post: 1335904, member: 107044ALLAH razı olsun.ALLAH bizi himayesi altına alsın amin.
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞAALLAH.CÜMLEMİZİ İNŞAALLAH.SELAM VE DUA iLE
_ZÜMRA_, post: 1335960, member: 107044selamün aleyküm kardeşim okuyunca inşallah ben de bu yedi sınıfın içerisinde olanlardanımdır dedim çok teşekkürler bu güzel paylaşım için
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIMINIZ İÇİN SELAM VE DUA iLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/73217-yedi-sinif-insan · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.