Açığım konuları arama butonundan aratmadan açmamaktayım ve konuyu açtıktan sonra daha önce aynı konu olduğu için konu tekrarı yaşamaktayım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Yardımcı olur musunuz?
757 görüntülenme · 4 yanıt
selamualeyküm
Açığım konuları arama butonundan aratmadan açmamaktayım ve konuyu açtıktan sonra daha önce aynı konu olduğu için konu tekrarı yaşamaktayım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ve aleykum selam kardeşim.
Açacağınız konu daha önceden açılmışsa arama yaptığınızda çıkması gerekir.
???
Açacağınız konu daha önceden açılmışsa arama yaptığınızda çıkması gerekir.
???
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Allah razı olsun arkadaşlar fakat arama butonundan arama yapmama ramen konu açınca daha önce başka bir arkadaş tarafından açıldığı için konu tekrarı oluyor.
sumisali33, post: 1334403, member: 108304Allah razı olsun arkadaşlar fakat arama butonundan arama yapmama ramen konu açınca daha önce başka bir arkadaş tarafından açıldığı için konu tekrarı oluyor.
Sanırım arama butonunda sorun var.
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/73076-yardimci-olur-musunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yardımcı olur musunuz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Bir sorum var,lütfen yardımcı olur musunuz? Tanışma Köşesi 9 cevap
- Bana yardımcı olur musunuz? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 18 cevap
- yardımcı olur musunuz Islamda Kadının Yeri ve Önemi 2 cevap
- Yardımcı olur musunuz? Dini sohbet 6 cevap
- Allah rızası için Bana yardımcı olur musunuz kardeşlerim ... Dini sohbet 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.