Kurban bayramı mesajları buraya
11.667 görüntülenme · 74 yanıt
Bütün dünyada zulüm ve küfür otoritesi altında yaşadığımız son bayram olması ve İslam sancağı altında ve İslam otoritesi emrinde bağımsız-birleşik İslam Devleti hakimiyetinde gerçek bayramlarda buluşmak duası ve aksiyonuyla,yüce Rabbimizden niyaz eder, bütün Müslümanların Kurban Bayramlarını tebrik ederim...
Rabbimize emanetsiniz...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM..DUA...
Dün İlk mesajımı burada yazmama rağmen yorgunluktan olsa gerek yanlışlıkla BURAYA konu açtım
adminlerim zahmet edip konuyu bu bölüme taşırsa memnun olurum:a03:
Not: Konu,m bu bölüme taşındıktan sonra bu yazımın silinmesini ısrarla rica ederim
ki, forumda acemi olduğumu daha fazla kimse öğrenmesin dimi:a39:
adminlerim zahmet edip konuyu bu bölüme taşırsa memnun olurum:a03:
Not: Konu,m bu bölüme taşındıktan sonra bu yazımın silinmesini ısrarla rica ederim
ki, forumda acemi olduğumu daha fazla kimse öğrenmesin dimi:a39:
38-liyim, post: 1334292, member: 101714Delice Esen Seher Yeli, En Güneşli Günler, En Parlak Gecedir Bayramlar. Yüreklerde Bir Esinti Ve Barış Paylaşımına En Sıcak 'merhabadır' Bayramlar. Kurban Bayramınız Kutlu, Her Şey Gönlünüzce Olsun?
Vay kayserili kardeşim benim seninde bayramın kutlu (mübarek), herşey gönlünce olsun.
Geçmiş tarihlerde 1988 - 90 yıllarında kayserili saç tüccarlarının ekmeğini çok yedim allah onlardan razı olsun, şuanda mahallenin ismini tam hatırlayamıyorum sanırım kayseriye girmeden anbar mevki,ydi hani şu inşaat biriketi imalatı yapılan mevki orada hayrettin usta vardı ondan alaplıya çok kez biriket nakliyesi yapmıştım onunda çok ekmeğini yedim allah razı olsun.
tekrar bayramın mübarek olsun
selam ve dua ile..
Not istemeden flood oldu özür...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/73050-kurban-bayrami-mesajlari-buraya · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.