Tanımadınmı len ben alex.. .:D

1.030 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

1-1 Biten Fenerbahçe Trabzon spor maçından hemen sonra VoLkan tanınmamak için yaşLı teyze kıLığına girer ve Kadıköyde bir cafeye gider..YaşLı bir teyze yanaşır ve naber voLkan der.. Bu sırada voLkan deLirir, nasıL tanıdı bu kadın beni diye düşünür.. Ertesi gün yine aynı cafeye giden VoLkana yaşLı teyze tekrar yanaşır ve Naber voLkan der.. 3. gün VoLkan başka bir kadın elbisesi giyer ve cafeye girer.. YaşLı teyze yeniden naber VoLkan der.. VoLkan artık dayanamayıp "nerden tanıyosun beni kadın" der ve yaşLı teyze cevap verir "oğlum tanımadın mı ben ALex len" :D
İnsan beğenmez.
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Süpermişşş :) :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

:a01:
E ne yapcan utançlarından kendilerini gizliyorlar:D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

bir_umuta ithafen :)

emeğine sağLık ibracım :a12:
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

he he hee

bi kere bu fıkra kadıköyde her seferinde ezilen gs için herkes bilir;) bu defa yazık beraberliğe öyle bi coştular ki hadii ses etmeyelim bari de sabriye gibi siz de sevinin az =))))
ama sizin için de zor bi durum yani sen her defasında ezil 11 yılda bi kez berabere galip bile değil 1 puanla havalara uç =)) hadii sevinin =)

pardon bi düzeltme lazım:) halı samyemde de değişmedi bu kural;)
bir_umut

bir_umut

şehadetgülü:a01:
E ne yapcan utançlarından kendilerini gizliyorlar:D

nereye utanıyn sana da 1 puan bana da 1 puan ortada yenilen bi taraf mı var ;)

Beautiful_1064bir_umuta ithafen :)

emeğine sağLık ibracım :a12:

hahh burda da adımız çıktı :)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

bir_umutnereye utanıyn sana da 1 puan bana da 1 puan ortada yenilen bi taraf mı var ;)

Dikkati ni çekerim siz bu maçı berabere bitirerek şampiyonluğu kaçırdınız :D:D:D
Fenerin huyudur birde 20:45 olayı var :D:D
İnsan beğenmez.
bir_umut

bir_umut

ibraDikkati ni çekerim siz bu maçı berabere bitirerek şampiyonluğu kaçırdınız :D:D:D
Fenerin huyudur birde 20:45 olayı var :D:D

ya bırak şampiyonluğu falan sabriyemin sevincene hepsi feda edilir ;) o üçlüyü çektirmedi nerdeyse dedim şükür namazına duracak sahada =))
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.