Şu an ne dinliyorsun?

152.353 görüntülenme · 1.971 yanıt

Paylaş:
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Bana çook şeyler hatırlatan bir ilahi..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

RECEB-I KAMER, post: 1531931, member: 83361

selamunaleyküm ve rahmettullahi ve berekatuhu,
recep kardeşim denk düşemedik pek nasılsın,durumlar nasıl bi sıkıntı yoktur inşaallah...
ara sıra haberdar et bizi durumlardan...
allaha emanet ol kardeşim...B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

tencere sesi,korna sesi,ıslık sesi,vuvuzela sesi,davul sesi....dinliyorum ne yazık ki (yarım saat sürermi arkadaş) :a43: :a24: :a18:
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

hicranfarukyavuz, post: 1531946, member: 91898selamunaleyküm ve rahmettullahi ve berekatuhu,
recep kardeşim denk düşemedik pek nasılsın,durumlar nasıl bi sıkıntı yoktur inşaallah...
ara sıra haberdar et bizi durumlardan...
allaha emanet ol kardeşim...B)B)B)

ve aleykümselam kardeşim Allah razı olsun..fırsat bulamadım mı yoksa halet-i ruhiyemden ötürü foruma girmek mi istemedim onu da bilmiyorum da denk gelemedik evet..idare ediyoruz kardeşim şükürler olsun aldığımız her nefese..sıkıntı çok sıkıntısız hayat yok da Rabbim sonunu hayreyleye inşallah..inşallah güzel haberlerle döneceğim Rabbimin izniyle :) detayları da o zaman anlatırım inşallah..sizler de Rabbime emanetsiniz kardeşim..bu vesile ile sizin ve tüm abi,abla ve kardeşlerimin Miracını tebrik ederim..dualarınızı beklerim ismen inşallah

AMİN..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

recep kardeşim iki gündür aklımdaydın nerelerde kardeşimiz yoksa hayırlı bir işemi giriştide unuttu buraları diiyordum.. hayırlı haberlerini alalım kardeşim.. inşALLAH....
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

RECEB-I KAMER, post: 1532546, member: 75498ve aleykümselam kardeşim Allah razı olsun..fırsat bulamadım mı yoksa halet-i ruhiyemden ötürü foruma girmek mi istemedim onu da bilmiyorum da denk gelemedik evet..idare ediyoruz kardeşim şükürler olsun aldığımız her nefese..sıkıntı çok sıkıntısız hayat yok da Rabbim sonunu hayreyleye inşallah..inşallah güzel haberlerle döneceğim Rabbimin izniyle :) detayları da o zaman anlatırım inşallah..sizler de Rabbime emanetsiniz kardeşim..bu vesile ile sizin ve tüm abi,abla ve kardeşlerimin Miracını tebrik ederim..dualarınızı beklerim ismen inşallah

hadi bakalım inşaallah kardeşim...
hepiniz dualarımdasınız herzaman,rabbim yar ve yardımcımız olsun... amin...
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

buket_zeyneprecep kardeşim iki gündür aklımdaydın nerelerde kardeşimiz yoksa hayırlı bir işemi giriştide unuttu buraları diiyordum.. hayırlı haberlerini alalım kardeşim.. inşALLAH....

Allah razı olsun ablacım
yok henüz bişey yok daha sonra detaylıca anlatırım inşallah..o ilk olay olmadı Rabbimden hayırlısını diliyorum inşallah hayırlı haberler ile dönerim tekrardan..unutmak ne mümklün inşallah Rabbim unutturmasın değerli ailemiz ve üyelerini,siz kıymetli ablalarımızı ve abilerimizi..kandilinizi tebrik eder,dua beklerim ablacım..Rabbime emanetsiniz

AMİN..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

hayırlı haberlerin gelsin kardeşim.. hakkında hayırlısı olsun.. bende senin kandilini kutluyorum kardeşim.. ALLAHA EMANET DUALARIMDASIN...
VaVeyla

VaVeyla

RECEB-I KAMER, post: 1532546, member: 75498ve aleykümselam kardeşim Allah razı olsun..fırsat bulamadım mı yoksa halet-i ruhiyemden ötürü foruma girmek mi istemedim onu da bilmiyorum da denk gelemedik evet..idare ediyoruz kardeşim şükürler olsun aldığımız her nefese..sıkıntı çok sıkıntısız hayat yok da Rabbim sonunu hayreyleye inşallah..inşallah güzel haberlerle döneceğim Rabbimin izniyle :) detayları da o zaman anlatırım inşallah..sizler de Rabbime emanetsiniz kardeşim..bu vesile ile sizin ve tüm abi,abla ve kardeşlerimin Miracını tebrik ederim..dualarınızı beklerim ismen inşallah

hakkında en hayırlısı olsun inşallahh caan, Allah yardımcın olsun :)
VaVeyla

VaVeyla

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

her dinlediğimde ayrı bir şevk veriyor Rabbim bu kahraman abilerin ruhundan bizlere de nasib eylesin inşallah..birazcık uzun ama sonuna kadar sabır ile izlenirse istifadeli olacaktır inşallah..

AMİN..
VaVeyla

VaVeyla

kafa dinleyesim var şu araa...
VaVeyla

VaVeyla

Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Mawlaya salli wa sallim da’iman abadan

(Mevlam, ona sürekli salat ve selam eyle) B)
İnsan beğenmez.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.