Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
152.354 görüntülenme · 1.971 yanıt
RECEB-I KAMERkaybolan yıllarmı :D
RECEB-I KAMER
VaVeylaovv dinlemee recepp dinlemeee :D yani biraz aşırı berbatt :s bizim acemi öğrenciler gibi yahuu :/
al güzel kardeşimm bunu dinle yahuu :D başar dikici dinlee ercan ırmak dinlee ohh ney işte yahu :D vala üstekinden sonra ilaç gibi geldi :D
RECEB-I KAMERişin teknik kısmını ben anlamam :D sadece dinlerim demiş ya şair :p dinleyem bi hastalar gitsinde
VaVeylaayy pardom şair bey affedin :D
olacak olacakk yakında sende anlıcan tekniğini dinleye dinleye :D ışık görüyom :D
Gül BerraOhoom yani ,sezen aksunun,severek dinledigim sarkisidir:D ben seni hiic cevirmiyorum verecek olsa,guzel olurda kimsenin verdigi yok biz de sarkisiyla yetiniyoruz :D:D:D
RECEB-I KAMER:D tabi tabi güzel şarkı yaa yaa :D :D sağlık olsun efendim :D
Gül BerraGuzel olmasina guzel de,yaa,yaa ne oluyor onu anlamadim iste :D hani karsindaki susturmak icin denir ya,sizin kide aynen oyle olmus :D
degil mi yaaa :D
Bakin simdi efendim anladigim kadariyla,ilahi seviyorsunuz.genelde paylasimlariniz bu yonde gordum :D
bu ilahi benden size olsun cok cok sevdigim ilahiler arasindadir ::)
Umarim begenirsiniz ::)
RECEB-I KAMERsaat geç oldu diyorum yorum yapmadan uyumalıyım diyorum ama elim durmadı ya da dilim mi demeli :D evvela ciddi söylüyorum yazı normal görünüyor hatta bu kez başka pc deyim işin garibi yazı yine normal görünmekte :D maksadınız tenkitse çeşmi ile söyleyin de çok hassas düşünmeyeyim :D yook susturmak için değil de hani yaa yaa tabi tabi babında demektir benim alfabeye göre :D dinlerim evet genel manada müzik profilim yok o an denilen anda ne geliyorsa aklıma dinliyorum..çoğu zaman ilahi oluyor şarkı olsa da forumda,burada yani paylaşmak çok hoşuma gitmiyor bu benim kanaati acizanem tabiki :D uff dolmuşum akşamdan beri yazmaya yazmaya birikmiş kelimeler hakim olamıyorum sözcüklere :D sözün özü ıslandı seccadem bilirim çook güzeldir çook..teşekkür ederim,hayırlı geceler..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72642-su-an-ne-dinliyorsun · 09.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.