bugun kötü bir gün geçiren ve canı sıkkın olan tüm kardeşlerime hediye ediyorum....
Şu an ne dinliyorsun?
152.354 görüntülenme · 1.971 yanıt
bugun kötü bir gün geçiren ve canı sıkkın olan tüm kardeşlerime hediye ediyorum....
.................
ahmet_99, post: 1445871, member: 103783Behiye kardeşim nasılsın? Günün iyi geçmiştir inş :a03:
heralde iyim uzun bir süre diyemicem
saol sorduğun için
.................
ahmet_99, post: 1445879, member: 82164Niye kardeşim, miden iyiye gitmiş sanırım, mesajında görmüştüm, başka birşey mi oldu canınızı sıkan?
inan şuanda yaşadığım durumu yaşamaktanda mide ağrıma bile razıyım
sadece foruma yazamıcağım bi durum değil.............
.................
kalbinur, post: 1445881, member: 103783hayda neler oluyor görmeyeni
ah canımya bende ne oldu bi anlasam inan baş ağrısında ölmek üzereyim bide kendimi güçlü zannederdim
.................
behiye, post: 1445880, member: 60957inan şuanda yaşadığım durumu yaşamaktanda mide ağrıma bile razıyım
sadece foruma yazamıcağım bi durum değil.............
Adına üzüldüm kardeşim :( Allah yar ve yardımcın olsun inş..
Ama unutma ki hepimizin derdi var be kardeşim.. Ama Rabbime sayısız şükürler olsun, O kulunun yüzüne bakıyor..
ahmet_99 ↗Adına üzüldüm kardeşim :( Allah yar ve yardımcın olsun inş..
Ama unutma ki hepimizin derdi var be kardeşim.. İnan ki benim de içim öyle daralıyor ki.. Tarif edemem.. Ama Rabbime sayısız şükürler olsun, O kulunun yüzüne bakıyor..
amenna amenna
kalbinur, post: 1445885, member: 103783geçmiş olsun dert etme geçer inş
yok canımya hayatın imtihan olduğunu çok iyi bilirim boş ver canım ya öylesine yazdım farzet
.................
ahmet_99 ↗Adına üzüldüm kardeşim :( Allah yar ve yardımcın olsun inş..
Ama unutma ki hepimizin derdi var be kardeşim.. İnan ki benim de içim öyle daralıyor ki.. Tarif edemem.. Ama Rabbime sayısız şükürler olsun, O kulunun yüzüne bakıyor..
boş verinya ahmet abi üzmeyin kendinizi benim için
dediğiniz gibi rabbimin sevdiği kullarızki bizi unutmıyor bizi sınıyor...
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72642-su-an-ne-dinliyorsun · 09.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.