Şu an ne dinliyorsun?
152.354 görüntülenme · 1.971 yanıt
deniz yıldızı, post: 1444904, member: 110023kafamı :)...
valla bizim ev o kadar yoğunki kafamı dinlemem mümkün değil:)
.................
ya abi ya zaten sinirim bozuk bu da üstüne tam bir tuz biber:(
çok anlamlı bir ilahi
çok anlamlı bir ilahi
.................
behiye, post: 1445136, member: 60957ya abi ya zaten sinirim bozuk bu da üstüne tam bir tuz biber:(
çok anlamlı bir ilahi
kardeşim sanırım sinirin bozan şeyi az buçuk anladım yazdıklarınızdan.. Ama unutma kardeşim, şu hayatta en ve en öncelikli şey Allah'ın rızası kazanmak.. Yol ne kadar dikenli olursa, mükafatın da o kadar büyük olur kardeşim.. Bu yüzden gülümse, ne olursa olsun, herkes sırt çevirse de Rabbi'm her daim bizimle.. :)
bu video'nun ezgisi çok hoşuma gitti kardeşim, sana armağınım olsun.. :a26:
ne anladınız bilemicem arkadaşımın bir olaya karşı verdiği tepki beni çok üzdü:(
remen yargısız infaz edildik:(
bu ilahide çok hoşmuş şimdi ağlıcam artık:(
.................
behiye, post: 1445140, member: 110203ne anladınız bilemicem arkadaşımın bir olaya karşı verdiği tepki beni çok üzdü:(
Allah yardımcın olsun kardeşim..
Aman kardeşim lütfen, ağlamanız için değil aksine yüzünüze ufak da olsa bir tebessüm getirmek için paylaşmıştım.. :(
ahmet_99, post: 1445141, member: 54443Allah yardımcın olsun kardeşim..
Aman kardeşim lütfen, ağlamanız için değil aksine yüzünüze ufak da olsa bir tebessüm getirmek için paylaşmıştım.. :(
tamam abiye siz istersiniz gülmezmiyim:Dzaten şimdi biraz daha iyiyim:(
.................
ahmet_99, post: 1445143, member: 60957haa şöyle kardeşim yaa :D teşekkür ederim :a26:
saol abiya ilginiz için:D
ya bide beni üzen tek şey gerçekten hak etmedğim bir durumdu
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72642-su-an-ne-dinliyorsun · 09.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.