Şu an ne dinliyorsun?

152.353 görüntülenme · 1.971 yanıt

Paylaş:
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1441077, member: 77577Abii ya sizin dualarınıza bayılıyorum :D

Allah razı olsun kardeşim :)

ahmet_99

ahmet_99

Muhtazaf, post: 1441187, member: 59734

Allah razı olsun abi, çok güzelmiş sabah sabah içimi güzel bir huzur kapladı sayenizde.. :)
ahmet_99

ahmet_99

Muhtazaf, post: 1441187, member: 59734

Muhtazaf abim ya.. Kaçıncı dinleyişim oldu bilmiyorum ama son zamanlarda dinlediğim en huzur verici ezgi bu.. Allah o güzel gönlünüze göre versin abicim, inş ne muradınız varsa hakkınızda hayırlı olacak şekilde nasip eylesin Rabb'im..
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

:D :D :D
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1440718, member: 93376Kulaklıksız kalmak ne acıı ((=

Bunu ilk kimin vesilesiyle dinlediğim geldi aklıma :p

--------

Dağları oyup zindan etseler davamın önüne geçemezler...

Ömer Karaoğlu--Şehit Tahtında...

kimindi unuttum :D
ahmet_99

ahmet_99

Sami Yusuf'un en sevdiğim eserini..

kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

ahmet_99, post: 1441361, member: 60957Sami Yusuf'un en sevdiğim eserini..

emeğine sağlık kardeşim bende bunu severim:)
ahmet_99

ahmet_99

kalbinur, post: 1441363, member: 83423emeğine sağlık kardeşim bende bunu severim:)

Cümlemizden inş kardeşim.. :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

deniz yıldızı, post: 1441269, member: 103783kimindi unuttum :D

:D unuttuysan hiç getirmeyeyim aklına da omuzları kabarmasın :D
Hatta yok ben görmemişim diye ekleyip kaldırmalar falan :D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1441436, member: 48192:D unuttuysan hiç getirmeyeyim aklına da omuzları kabarmasın :D
Hatta yok ben görmemişim diye ekleyip kaldırmalar falan :D

haaaa.... :D evet hatırladım :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

İlkay Akkaya -- Ordunun Dereleri...

Oyy Mehmedim Mehmedim,
Sana küstüm demedim...
Beni sana geçmişler vallahi ben demedim..
Sürmelim aman... -_-
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

rumysanın kalbının sesını cok hızlı bır bebegın nefesını dınlemenızı tavsıye edrım...huzuru hısedersınz
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

Müzik ruhun gıdasıdır diyenler var benden onlara gelsin ;)

ahmedyasin99

ahmedyasin99

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Zindanda_Mahkum, post: 1441555, member: 110005Müzik ruhun gıdasıdır diyenler var benden onlara gelsin ;)

Açık saçık videolar koyup da insanları gunaha sokmayın......
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Deccal sohbetidir dinleyelim inşaallah..
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

ahmedyasin99, post: 1441570, member: 110005Açık saçık videolar koyup da insanları gunaha sokmayın......

Eleman Bu sitenin ne sitesi olduğunun farkındayım forum sitesi nasıl yönetilir kurallar nelerdir bunları çok iyi biliyorum eskiden bazı forum siteleri ve dizi fan sitelerinde mod'dum karşındakı elemana ithamda bulunmadan önce videoya kendin bi izle ondan sonra ithamda ve gerekli bölüm yöneticisine Siteye aykırı mesaj bildiriminde bulun.. O video sadece roman havası şarkısı var şarkıyı söyleyen ikilinin normal fotorafları var umarım ANLATABİLMİŞİMDİR..
ahmedyasin99

ahmedyasin99

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Zindanda_Mahkum, post: 1441589, member: 102034Eleman Bu sitenin ne sitesi olduğunun farkındayım forum sitesi nasıl yönetilir kurallar nelerdir bunları çok iyi biliyorum eskiden bazı forum siteleri ve dizi fan sitelerinde mod'dum karşındakı elemana ithamda bulunmadan önce videoya kendin bi izle ondan sonra ithamda ve gerekli bölüm yöneticisine Siteye aykırı mesaj bildiriminde bulun.. O video sadece roman havası şarkısı var şarkıyı söyleyen ikilinin normal fotorafları var umarım ANLATABİLMİŞİMDİR..

Eleman sensin ,bizim sünnetimizde hitabet önemlidir...Benim adıma ahmedyasin.''Kişiye sevdiği isimle çağırın ''buyruluyor sizin için birşey ifade ediyorsa tabi ,ne işle uğraştığınız sa umrumda değil başka sitelerde istediğiniz şeyi yapın tabi allahtan korkunuz yoksa yada ateşe dayanıklıysanız..Zaten öyledir helal az zehir az mikrop atıp öyle zehirlersiz anlayabilecek şuur olduğunu sanmıyorum sende ama.....Allahım hidayet...
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

ahmedyasin99, post: 1441599, member: 54443Eleman sensin ,bizim sünnetimizde hitabet önemlidir...Benim adıma ahmedyasin.''Kişiye sevdiği isimle çağırın ''buyruluyor sizin için birşey ifade ediyorsa tabi ,ne işle uğraştığınız sa umrumda değil başka sitelerde istediğiniz şeyi yapın tabi allahtan korkunuz yoksa yada ateşe dayanıklıysanız..Zaten öyledir helal az zehir az mikrop atıp öyle zehirlersiz anlayabilecek şuur olduğunu sanmıyorum sende ama.....Allahım hidayet...

Sana videoyu izlede ona göre mesaj yaz dedim sen direk cehennemden baglantıyı kurmuşsun benim mesajıma muhalefet edeceksen önce yazdığımı anlamaya çalış.Yok yapamıyorum diyosan saygım sanada var bildigin yolda devam et..
ahmedyasin99

ahmedyasin99

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Haramı izlemiyorum diye suçlu da ilan edebilrisiniz olmuştur misalleri var ...sen izle benim maneviyatım musade etmiyor..Kadının kapalı olması gereken yerleri bir oku ........FesubhanaAllah...Allahım hidayet ver..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.