Kendi Kameramdan Kabe (2009)
982 görüntülenme · 6 yanıt
Es selamu aleyküm.. Emeğinize sağlık kardeşim.. Fotoğraflar çok güzel..
Allah celle celaluhu razı olsun..
Rabbim bizlere de oralara gitmeyi nasip eylesin inşaallah..
tek_dileğim, post: 1326798, member: 19390Es selamu aleyküm.. Emeğinize sağlık kardeşim.. Fotoğraflar çok güzel..
ve aleykümselam; Alah razı olsun... inşaallah sizlere de nasip olur.
Hayırlı sabahlar diliyorum.
Kutsal mekanlar ne güzel yerler görmeye değer rüya gibi geçen günler doyum olmaz.rabbim tekrarını nasip etsin.inşallah.temmuz ayında anemle birlikte gittik.hala etkisindeyim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.bu çekimler hac yada ümre zamanındamı çekildi.selametle kalın.
Kutsal mekanlar ne güzel yerler görmeye değer rüya gibi geçen günler doyum olmaz.rabbim tekrarını nasip etsin.inşallah.temmuz ayında anemle birlikte gittik.hala etkisindeyim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.bu çekimler hac yada ümre zamanındamı çekildi.selametle kalın.
kardelele, post: 1326840, member: 108138Hayırlı sabahlar diliyorum.
Hayırlı sabahlar.
2009 haccında çekmiştim bu görüntüleri. Siz de selametle kalın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72522-kendi-kameramdan-kabe-2009 · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kendi Kameramdan Medine-Uhud (2009) Resimler 1 cevap
- Kendi kameramdan Kabeyi Fotoğraflayanı Fotoğraflamak (2009) Resimler 1 cevap
- Kabe Baskını ve Kabe'de Kan Akıtılması Ahiret ve Kıyamet 1 cevap
- 2009 da Hacca gidecek kardeşimiz var mı? Hac 8 cevap
- Fifa 2009 Bilgisayar Programları 7 cevap
- Sedat Uçan - İlanım Var Ya Rasullah (2009)Yeni Albümü İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.