En son okudugum kitaplar : Ehli beyte ve ehli sunnet okullari
3. dunya savasi
Imam ceferi siddik
ölüm ötesi
:p
12.887 görüntülenme · 135 yanıt
ehlilfurkan yazdı:çok tşk kardeşim eğer mümkünse yazarlarıyla birlikte kısada olsa içeriklerinden bas edermisiniz selam ve dua ile
En son okudugum kitaplar : Ehli beyte ve ehli sunnet okullari
3. dunya savasi
Imam ceferi siddik
ölüm ötesi
:p
sevvalmina yazdı:Ne güzel kardeşim sizleri böyle okurken düşünmek çok sevindirici Rabbim daim etsin inş SELAM VE DUA İLE
en son okuduğum kitap mehmet paksunun insanı ucuruma ****üren sözler adlı kitabı çok güzel günlük hayatda kullandığımız bağzı sözler farkında olmadan yada bilerek söylediğimiz bağzı sözlerin yalnışlığını anlatıyo.
sevvalmina yazdı:
ablacım yeni bi kitaba başladım ve tüm kardeşlerime tavsiye ederim TAŞKIN TUNANIN OKU AMA NEYİ? yolda karşılaştığı bi arkadaşının bi hikaye anlatması üzerine 40 yaşından sonra dinini öğrenmeye başlayan bi insanın hikayei dini o kadar güzel anlatıyoki tüm boyutlarıyla ayetlerle yüce rabbimiz emrettiği gibi ve içinde İslam’da Bilim ve Kültür [Evrenbilim (Kozmoloji); Matematik; Astronomi; Fizik; Tıp ve Eczacılık; Felsefe; Tarih; Coğrafya…]gibi dallardanda yararlanarak anlatıyo dinimizin nasıl herşeyi kapsadığını anlatıyo inanmayan ve bana dini anlatın diyen tüm insanların okuması lazım.
mustafa_ecz yazdı:
sevvalmina yazdı:
ablacım yeni bi kitaba başladım ve tüm kardeşlerime tavsiye ederim TAŞKIN TUNANIN OKU AMA NEYİ? yolda karşılaştığı bi arkadaşının bi hikaye anlatması üzerine 40 yaşından sonra dinini öğrenmeye başlayan bi insanın hikayei dini o kadar güzel anlatıyoki tüm boyutlarıyla ayetlerle yüce rabbimiz emrettiği gibi ve içinde İslam’da Bilim ve Kültür [Evrenbilim (Kozmoloji); Matematik; Astronomi; Fizik; Tıp ve Eczacılık; Felsefe; Tarih; Coğrafya…]gibi dallardanda yararlanarak anlatıyo dinimizin nasıl herşeyi kapsadığını anlatıyo inanmayan ve bana dini anlatın diyen tüm insanların okuması lazım.
Taşkın Tuna bu kitabı yeni mi yayınladı yoksa eski bir kitap mı?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7243-en-son-okudugumuz-kitap · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.