Benim adım Mehmet Soner Partlak,dostlar kocatepe üniversitesinde öğrenciyim,düzceliyim dostlarım hepisinden önemli elhamdülillah bende müslümanım ve hepinizi selam olan rabbimin selamı ile selamlıyorum.dostlar beni de aranıza aldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.selam ve dua ile kalın kardeşler.
Selam ve Dua ile kardeşler !
868 görüntülenme · 6 yanıt
Rabbimin selamı hepimizin üzerine olsun sevgili dostlarım,
Benim adım Mehmet Soner Partlak,dostlar kocatepe üniversitesinde öğrenciyim,düzceliyim dostlarım hepisinden önemli elhamdülillah bende müslümanım ve hepinizi selam olan rabbimin selamı ile selamlıyorum.dostlar beni de aranıza aldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.selam ve dua ile kalın kardeşler.
FiSeBiLiLLaH
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Aleykum selam ve rahmetullah.Aramıza hoş geldin kardeş.Rabbim ayaklarını hak dini üzerine sabit kılsın.
Rabbilalemin hepinizden de razı olsun.selam ve dua ile kalın inşaallah islam nuru hepimizi aydınlatacağı gibi,halen haberdar olmayanlarında üzerine güneş gibi doğacaktır.inşaallah islam nurunu,ışık misali birilerinin üzerine yansıtabilenlerden oluruz.selam ve dua ile kalın.daim görüşmek dileği ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72428-selam-ve-dua-ile-kardesler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selam aleyküm kardeşler İslami Programlar 3 cevap
- Selam sana Ebu Ubeyde, selam sana yetimler ordusunun komutani Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- selam ne güzel şey, güzel şey selam Tanışma Köşesi 6 cevap
- en güzel selam ile selam Tanışma Köşesi 10 cevap
- Selam milleti; bir selam ver rüzgara.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Merhaba ey müslüman kardeşler Tanışma Köşesi 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.