Dün forumda gezerkenbir konu okudum.İşlediğimiz günahlara nelerin ve hangi amellerin kefaret edeceğini anlatıyordu. Bugün tekrar okumak istedim ama bulamıyorum. Bilen var mı acaba? Yardım rica ediyorum.
Aradığımı Bulamıyorum Yardım edin Lütfen
1.523 görüntülenme · 3 yanıt
Şule_i cevvalDün forumda gezerkenbir konu okudum.İşlediğimiz günahlara nelerin ve hangi amellerin kefaret edeceğini anlatıyordu. Bugün tekrar okumak istedim ama bulamıyorum. Bilen var mı acaba? Yardım rica ediyorum.
Esselamü aleyküm,aramıza hoşgeldin kardeşim.
Çoktandır bende giremiyordum nete,sizi yeni gördüm,Rabbım daim etsin inşaallah.
Dua bölümüne bi tıklayın orda olabilir belki.
Kur'ana sevdalıEsselamü aleyküm,aramıza hoşgeldin kardeşim.
Çoktandır bende giremiyordum nete,sizi yeni gördüm,Rabbım daim etsin inşaallah.
Dua bölümüne bi tıklayın orda olabilir belki.
Aleykümselam,hoşbuldum, sağolun, Ben bu siteyi çok beğendim. Bilmediğim okadar çok şey varmış ki... sürekli burada dolaşıp araştırıyorum,Allah vesile olanlardan binlerce razı olsun diyelim. bu arada anladığım kadarıyla Umre ziyareti yapmışsınız. Rabbim kabul etsin inş. Bizlere de nasip etsin.
selamun aleyküm kardeşim, aradığınızı bulabildiniz mi?
selam ve dua ile,
selam ve dua ile,
Şule_i cevvalDün forumda gezerkenbir konu okudum.İşlediğimiz günahlara nelerin ve hangi amellerin kefaret edeceğini anlatıyordu. Bugün tekrar okumak istedim ama bulamıyorum. Bilen var mı acaba? Yardım rica ediyorum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72228-aradigimi-bulamiyorum-yardim-edin-lutfen · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- konularım bölümünü bulamıyorum ? Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- formumu bulamıyorum sayın yöneticiler Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- OKUYUCU BULAMIYORUM Nasihatler 17 cevap
- ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Eskisi gibi Allah(c.c)'ye aşık olmak istiyorum lütfen yardım edin lütfenn!!!!!!!!!!!! Dini sohbet 21 cevap
- hafıza kaybı (lütfen yardım edin) Sağlık ve Yaşam 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.