adminlerden rica ediyorum :(

2.681 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

esselamun aleykum değerli adminler
ben daha önce bu siteye gula islam adımla kayıt oldum
daha sonra da acizane adımla
ama acizane adımla olduğum nickimle giriş yapamıyorum
acizane nickimle açtığım konu gula islamla birleştirilmiş
bunda bi sorun yok iyi olmuş :a12:ama ben gula islam la değilde acizaneyle giriş yapmak istiyorum
gula islamı kullanmak istemiyorum şu aciz kardeşinize yardımcı olur musunuz?:a12:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Yani nickinizin acizane olrak değiştirilmesini istiyorsunuz değil mi kardeşim?
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

mavci Yani nickinizin acizane olrak değiştirilmesini istiyorsunuz değil mi kardeşim?

Evet...Abicim :) Ve aynı zamanda imza yapmaya çalışıyorum ama kabul edilmiyor. Neden?
mavci

mavci 🛡

Herhangi bir sorun olmaması gerekir kardeşim...
İmza için önce yazı deneyin...
Belki görsel kabul edilmeyebilir...

Nickinizin değişmesi için de yine e-posta atın inşallah...
Değerli yöneticilerimiz inşallah bu konuyu da görürlerse yardımcı olurlar...
Selam ve DUA ile...
.
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

mavci, post: 1318377, member: 65123Herhangi bir sorun olmaması gerekir kardeşim...
İmza için önce yazı deneyin...
Belki görsel kabul edilmeyebilir...

Nickinizin değişmesi için de yine e-posta atın inşallah...
Değerli yöneticilerimiz inşallah bu konuyu da görürlerse yardımcı olurlar...
Selam ve DUA ile...

Deniyorum ama olmadı malesef :(
Tamam.... İnşallah...
Selam da Duada bizden abicim
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Ve AleykümSelam

Öncelikle iki kullanıcı adı almanız üye kurallarına uygun değil bunu hatırlartmak istedim.

İkinci olarak, eğer acizane kullanıcı ismi sizin ise şifresini yazıp girebilirsiniz.

Yada ne demek istediğinizi anlamadım galiba?
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

_YUSUF_, post: 1318381, member: 86712Ve AleykümSelam

Öncelikle iki kullanıcı adı almanız üye kurallarına uygun değil bunu hatırlartmak istedim.

İkinci olarak, eğer acizane kullanıcı ismi sizin ise şifresini yazıp girebilirsiniz.

Yada ne demek istediğinizi anlamadım galiba?

bende uygun bulmuyorum haklısınız ama vakti zamanında gula islam ı almıştım ama şifreyi unutmuştum o dönem yeni şifremde gelmeyince yeni bir kullanıcı adı almak zorunda kaldım yani acizane yi gelin görün ki şimdi önceki kullanıcı adımı açabiliyorum son açtığımı açamıyorum işte bu ortadan kalksın diye bi tanesini diğerine değişiyorum ve acizane olan adımı kullanmak istiyorum ama onun şifresini bilmiyorum o yüzden gula islam ı acizane olarak değiştirmek istiyorum...inşallah anlatabilmişimdir :a12:
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Anladım fakat isimleri değiştirme birleştirme gibi bir şey söz konusu olamazki.Yapılabilecek olan birini iptal edip diğerini kullanmak olur.
Gula islam ismini iptal edeceğim acizene ismini kullanacağım diyorsanız.Gula islam ismini kapatabiliriz.Acizane ismi ilede giriş yapmak istiyorsanız şifremi unuttum kısmından yeni bir şifre talep edersiniz.Kayıt olduğunuz Mail adresinize yeni bir şifre gelecektir.Bu şifre ile giriş yapar daha sonra şifrenizi unutmayacak bir şifre ile değiştirebilirsiniz değeri kardeşim.
Selam ve dua ile
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

QUOTE=_YUSUF_;1318387]Anladım fakat isimleri değiştirme birleştirme gibi bir şey söz konusu olamazki.Yapılabilecek olan birini iptal edip diğerini kullanmak olur.
Gula islam ismini iptal edeceğim acizene ismini kullanacağım diyorsanız.Gula islam ismini kapatabiliriz.Acizane ismi ilede giriş yapmak istiyorsanız şifremi unuttum kısmından yeni bir şifre talep edersiniz.Kayıt olduğunuz Mail adresinize yeni bir şifre gelecektir.Bu şifre ile giriş yapar daha sonra şifrenizi unutmayacak bir şifre ile değiştirebilirsiniz değeri kardeşim.
Selam ve dua ile

aleykum selam :a35:
acizaneyle olana ulaşamıyorum:)
eğer mümkünse ben gula islam olan nickimin ismini acizane olmasını istiyorum :) acep olur muki ?? dua ile..
.
mavci

mavci 🛡

_YUSUF_, post: 1318387, member: 107307...Acizane ismi ilede giriş yapmak istiyorsanız şifremi unuttum kısmından yeni bir şifre talep edersiniz.Kayıt olduğunuz Mail adresinize yeni bir şifre gelecektir.Bu şifre ile giriş yapar daha sonra şifrenizi unutmayacak bir şifre ile değiştirebilirsiniz değeri kardeşim.
Selam ve dua ile

Bu yolu deneyin kardeşim inşallah...
.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Talebiniz işleme alınmıştır,müsait bir zamanda düzeltilecektir.Bilgilerinize.
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

_KAAN_, post: 1318931, member: 107775Talebiniz işleme alınmıştır,müsait bir zamanda düzeltilecektir.Bilgilerinize.

ALLAH cc razı olsun ... Teşekkür ederim... Sağolun... Bekliyeceğim :)
sezer32

sezer32

Üye · 34 mesaj

s.a

üstadlardan istek dile getirilmişken bende bi öneride bulunayım
özel mesajlar açılabilir mi ?
mesaj yazıdıgımız konulara cevap geldigi zaman sayfada bi uyarı olabilirse çok faydalı olacağını düşünüyorum
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

sezer32, post: 1318998, member: 97903s.a

üstadlardan istek dile getirilmişken bende bi öneride bulunayım
özel mesajlar açılabilir mi ?
mesaj yazıdıgımız konulara cevap geldigi zaman sayfada bi uyarı olabilirse çok faydalı olacağını düşünüyorum

ben bişey diyeyim mi kardeşim acizane düşüncem bu özel mesaj açılırsa bu siteye darbe olur bence böylesi daha sağlam
şahsi kananatim :)
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Özel mesaj sistemi forumuz tarafından kullanılmamakta.Foumun prensibi bu doğrultuda bu prensipten vazgeçilmeyecek.

Gula islam kardeşim.
Kaan kardeşimiz değişikliği yapacağız demiş fakat konuya vakıf olmadığı için size yanlış bilgi vermiş.
Gula islam isminizi acizaneye çeviremeyiz çünkü acizane isminde bir kullanıcı zaten var bu sizin eski açtığınız kullanıcı ismi.
Bu sorunu çözmek için yapmanız gereken.Üye giriş bölümündeki şifremi unuttum kısmından yeni bir şifre talep ederek acizane ismiyle tekrar giriş yapmanız.Şifreniz ise Acizane ismiyle üye olurken hangi mail adresini kayıt ettirmişseniz bu mail adresine yeni şifre gelecektir.
Başka bir yöntem şu anda sizin sorununuzu çözemiyor kardeşim
Selam ve dua ile
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

_YUSUF_, post: 1319002, member: 83361Özel mesaj sistemi forumuz tarafından kullanılmamakta.Foumun prensibi bu doğrultuda bu prensipten vazgeçilmeyecek.

Gula islam kardeşim.
Kaan kardeşimiz değişikliği yapacağız demiş fakat konuya vakıf olmadığı için size yanlış bilgi vermiş.
Gula islam isminizi acizaneye çeviremeyiz çünkü acizane isminde bir kullanıcı zaten var bu sizin eski açtığınız kullanıcı ismi.
Bu sorunu çözmek için yapmanız gereken.Üye giriş bölümündeki şifremi unuttum kısmından yeni bir şifre talep ederek acizane ismiyle tekrar giriş yapmanız.Şifreniz ise Acizane ismiyle üye olurken hangi mail adresini kayıt ettirmişseniz bu mail adresine yeni şifre gelecektir.
Başka bir yöntem şu anda sizin sorununuzu çözemiyor kardeşim
Selam ve dua ile

ALLAH razı olsun kardeşim
ahhh ahhh
bi bilsem hangi mail adresimle üye oldum neyse tektek deneyeceğiz bakalım hangisi ?
ilgi ve alakanız için teşekkür ederim :)
gula islam

gula islam

Aktif Üye · 53 mesaj

ve aleykum selam dua ile...
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

:):)...........
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

bir_umut, post: 1319017, member: 87466:):)...........

bencede :) :)
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

o zaman acizane kullanıcı ismi size ait değil anlamı çıkıyor kardeşim :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.