*_*_Hz. Rumeysa (r.a)_*_*
9.668 görüntülenme · 26 yanıt
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
H.z Rumeysa radıyallahu anha nın şefaatine nail olmak için ilk kızımın adını Rumeysa koyduk Rabbim senin rızanı arıyoruz Sen merhamet Ya Rabb...İYİ Kİ GÜNCELLEDİN KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH
tevbekarımH.z Rumeysa radıyallahu anha nın şefaatine nail olmak için ilk kızımın adını Rumeysa koyduk Rabbim senin rızanı arıyoruz Sen merhamet Ya Rabb...İYİ Kİ GÜNCELLEDİN KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH
Rumeysa mı kızınızın ismi.. Ne kadar güzeel.. Rabbim sağlık-sıhhat versin kızınıza..
Durumu iyidir inşaallah.. Rabbim şifasını verir inşaallah..
Resulullah (sallallahu aleyhi vessellem) Rumeysa için şöyle buyurmuştur: “Gördüm ki cennete girmişim, önümde bir ayak sesi. Bir de baktım ki Rumeysa.”
Allah(C.C) razı olsun...
Allah(C.C) razı olsun...
Resulullah (sallallahu aleyhi vessellem) Rumeysa için şöyle buyurmuştur: “Gördüm ki cennete girmişim, önümde bir ayak sesi. Bir de baktım ki Rumeysa.” peygamber efendimizin bu sözü çok etkiledi beni ((((((((((((((((
Allah(C.C) razı olsun...paylaşımınız için
hira_nurrResulullah (sallallahu aleyhi vessellem) Rumeysa için şöyle buyurmuştur: “Gördüm ki cennete girmişim, önümde bir ayak sesi. Bir de baktım ki Rumeysa.” peygamber efendimizin bu sözü çok etkiledi beni ((((((((((((((((
Amiin kardeşim.. Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun inşaallah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71933-hz-rumeysa-r-a · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- HZ. AİŞE (Peygamberimiz'in (sav) zevcesi, müminlerin annesi) Hanım Sahabeler 48 cevap
- **İşte sahabeden bir misal: Ümm-i Ümare** Hanım Sahabeler 34 cevap
- Hz.hatice(cennet sultanı) Hanım Sahabeler 26 cevap
- HZ. HîFÂ HATUN r.a. (hanimlar mutlaka okuyun ) Hanım Sahabeler 22 cevap
- Hanim Sahabiler Hanım Sahabeler 20 cevap
- Sümeyye binti Habbat (r.a) Hanım Sahabeler 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.