*_*_Hz. Rumeysa (r.a)_*_*

9.668 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Güncelleme.........
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

H.z Rumeysa radıyallahu anha nın şefaatine nail olmak için ilk kızımın adını Rumeysa koyduk Rabbim senin rızanı arıyoruz Sen merhamet Ya Rabb...İYİ Kİ GÜNCELLEDİN KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

tevbekarımH.z Rumeysa radıyallahu anha nın şefaatine nail olmak için ilk kızımın adını Rumeysa koyduk Rabbim senin rızanı arıyoruz Sen merhamet Ya Rabb...İYİ Kİ GÜNCELLEDİN KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH

Rumeysa mı kızınızın ismi.. Ne kadar güzeel.. Rabbim sağlık-sıhhat versin kızınıza..
Durumu iyidir inşaallah.. Rabbim şifasını verir inşaallah..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Rabbim onlardan razı olsun..
Onların hayatlarıyla hayat bulsun ömrümüz..
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Resulullah (sallallahu aleyhi vessellem) Rumeysa için şöyle buyurmuştur: “Gördüm ki cennete girmişim, önümde bir ayak sesi. Bir de baktım ki Rumeysa.”

Allah(C.C) razı olsun...
hira_nurr

hira_nurr

Mübarek Üye · 622 mesaj

Resulullah (sallallahu aleyhi vessellem) Rumeysa için şöyle buyurmuştur: “Gördüm ki cennete girmişim, önümde bir ayak sesi. Bir de baktım ki Rumeysa.” peygamber efendimizin bu sözü çok etkiledi beni ((((((((((((((((

Allah(C.C) razı olsun...paylaşımınız için
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hira_nurrResulullah (sallallahu aleyhi vessellem) Rumeysa için şöyle buyurmuştur: “Gördüm ki cennete girmişim, önümde bir ayak sesi. Bir de baktım ki Rumeysa.” peygamber efendimizin bu sözü çok etkiledi beni ((((((((((((((((

Allah(C.C) razı olsun...paylaşımınız için

Amiin kardeşim.. Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun inşaallah..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.