Peygamberimizin Elinden Tutacağı Kullardan Olmak İster misin ?
6.670 görüntülenme · 29 yanıt
Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
.................
Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
.................
"Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula (allah ı rab islamı din ve muhammed
aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim
radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula (allah ı rab islamı din ve muhammed aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim)
radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula (allah ı rab islamı din ve muhammed aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim) allah razı olsun paylaşımınız için
aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim
radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula (allah ı rab islamı din ve muhammed aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim)
radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula (allah ı rab islamı din ve muhammed aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim) allah razı olsun paylaşımınız için
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
"Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
"Radiyna billahi rabben ve bil İslami dinen ve bi Muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
"Radiyna billahi rabben ve bil İslami dinen ve bi Muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71920-peygamberimizin-elinden-tutacagi-kullardan-olmak-ister-misin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Efendimizin elinden tutacağı kullar Nasihatler 30 cevap
- Baylar ister evli olun ister bekar mutlaka okuyun İslam'da Aile Hayatı 53 cevap
- İster isyan et, ister şükret! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- İster evli, ister bekar olun MUTLAKA okuyun Nasihatler 13 cevap
- İster evli, ister bekar olun. Ama mutlaka bu yazıyı okuyun... Dini sohbet 8 cevap
- İSTER İNAN İSTER İNANMA Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.