Peygamberimizin Elinden Tutacağı Kullardan Olmak İster misin ?

6.670 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
.................
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
.................
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

"Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)

Heyecanlandım :)
bluerosealp

bluerosealp

Yeni Üye · 1 mesaj

"Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

elytk

elytk

Kıdemli Üye · 247 mesaj

merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula (allah ı rab islamı din ve muhammed
aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim

radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula (allah ı rab islamı din ve muhammed aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim)

radiyna billahi rabben ve bil islami dinen ve bi muhammedin nebiyyen ve rasula (allah ı rab islamı din ve muhammed aleyhisselam ı peygamber olarak gönül hoşluğu ile kabul ettim) allah razı olsun paylaşımınız için
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

"Radiyna billahi rabben ve bil İslami dinen ve bi Muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)

"Radiyna billahi rabben ve bil İslami dinen ve bi Muhammedin nebiyyen ve rasula"(Allah'i Rab,Islami din ve Muhammed aleyhisselam'i peygamber olarak gonul hosnutlugu ile kabul ettim)

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.