Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim

93.654 görüntülenme · 961 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.057 mesaj

Nisan ayı kaza namazım 100 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Mayıs ayı kaza namazım 104 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah vesile olan kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Haziran ayı kaza namazım 88 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Temmuz ayı kaza namazım 100 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
botanik_3727

botanik_3727

Kıdemli Üye · 158 mesaj

şafak 4500 :( her namazdan sonra kazayı kılıyoruz inş'Allah ...
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Sadece kaza namazı değil nafilede kılmak lazım
Tabi öncelik kaza namazlarında :)
Ve huşu içinde kılmadığımız aceleyle kıldığımız nefsani duygulara yenik düştüğümüz namazlarımızıda tekrar eda etmeliyiz
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

canım ailem ne zamandır katılamıyordum konumuza.artık 3.yada 4 günlük kaza namazımı bile kılsam yazacağım buraya .şimdi hamile olduğum için fazla kaza kılamıyorum.şeker ,tansiyon ,kolestrol kafamı zor kaldırıyorum ama mücadele etmeye çalışacağım.bende 1 haftalık kıldım .sizleri çok ama çok seviyorum
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

serap8191canım ailem ne zamandır katılamıyordum konumuza.artık 3.yada 4 günlük kaza namazımı bile kılsam yazacağım buraya .şimdi hamile olduğum için fazla kaza kılamıyorum.şeker ,tansiyon ,kolestrol kafamı zor kaldırıyorum ama mücadele etmeye çalışacağım.bende 1 haftalık kıldım .sizleri çok ama çok seviyorum

Rabbim yardımcın olsun canım..
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

serap8191canım ailem ne zamandır katılamıyordum konumuza.artık 3.yada 4 günlük kaza namazımı bile kılsam yazacağım buraya .şimdi hamile olduğum için fazla kaza kılamıyorum.şeker ,tansiyon ,kolestrol kafamı zor kaldırıyorum ama mücadele etmeye çalışacağım.bende 1 haftalık kıldım .sizleri çok ama çok seviyorum

ne güzel.Allah yardımcın olsun ablacım
evladınla kıldığın namazların ona da çok faydası olacaktır muhakkak.
Onu da seni de eşini de Rabbim hayırlı eylesin.
doğruyoldan ayırmasın.
selametle..
serap8191

serap8191

KaLBuN_KeSiRRabbim yardımcın olsun canım..

sağolasın birtanem.minişimle oturarak namaz kılabiliyorum ama olsun.minişle namaz kılmak çok daha güzel.mücadeleme devam edeceğim ALLAHIMIN izniyle.RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah.ALLAHA emanet ol canım.

smyyes
ne güzel.Allah yardımcın olsun ablacım
evladınla kıldığın namazların ona da çok faydası olacaktır muhakkak.
Onu da seni de eşini de Rabbim hayırlı eylesin.
doğruyoldan ayırmasın.
selametle..

sağolasın meleğim.hepimizin RABBİM yardımcısı olsun inşallah.gerçekten kızımla birlikte kılmak çok daha farklı.içimden bir ses bana hep böyle devam et hem o bunları hissediyor.inşallah kızın çok faydalı bir insan olacak diyor.yada ben onunla birlikte kılınca namazımı öyle olmasını istediğim için bunları hissediyorum.hem hareketleni farkedeli 15 gün felan oldu.her sabah namazımda oynuyor minişim :)bu çok değişik bir mutluluk.inşallah sapasağlam doğduğunuda görürüm.birtanem RABBİM inşallah hepimize onun ylunda ilerleyen kullar olmamızı nasip etsin inşallah.ALLAHA emanet ol meleğim
leyla-1

leyla-1 🛡

Ağustos ayı kaza namazım 96 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah vesile olan kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
serap8191

serap8191

leyla-1Ağustos ayı kaza namazım 96 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.

ablam sana bin kere maşallah .vallaha sana çok imreniyorum.sen ayrısın ve inşallah bende senin gibi bir kul olurum. ablam hala brinci olan dua okunuyor mu ablam birinci olana .yoksa artık okunmuyormu
serap8191

serap8191

canım ailem 22 günlük kıldım ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet olun
leyla-1

leyla-1 🛡

serap8191, post: 1481519, member: 91123ablam sana bin kere maşallah .vallaha sana çok imreniyorum.sen ayrısın ve inşallah bende senin gibi bir kul olurum. ablam hala brinci olan dua okunuyor mu ablam birinci olana .yoksa artık okunmuyormu

serap8191, post: 1484872, member: 54443canım ailem 22 günlük kıldım ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet olun

Amin Amin Amin
Eylül ayı kaza namazım 84 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.Canım şu anda kimse olmadığı için bilemiyorum dua okunup okunmadığını.Ay tatlım namaz kılarken sen beni görsen yeğenlerimle nasıl kılıyorum bazen tek oluyorlar bazen ikisi maşallahları var Allah'ım kem gözlerden saklasın.Bebişin biri namazlağı serdirdi eline tesbih aldı eğilip kalkıyor yatıyor o halde fotoğrafını çektim Rabbim yeğenlerime ve bütün çocuklara bütün Ümmeti Muhammede namaz kılmayı nasip etsin inşallah.
Allah vesile olan kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Ekim ayı kaza namazım 104 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Kasım ayı kaza namazım 96 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

2-3 gün önce üstümdeki borcu ödedim. Artık ben de sünnetlerimi kılabiliriim.
leyla-1

leyla-1 🛡

Aralık ayı kaza namazım 100 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah vesile olan kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Sedaa_*2-3 gün önce üstümdeki borcu ödedim. Artık ben de sünnetlerimi kılabiliriim.

Allah kabul etsin canım Allah cümlemizede nasip etsin inşallah.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

ocak ayı kaza namazım 80 gün Allah kabul etsin.Allah hepimizin ibadetlerini dualarını namazlarını kabul etsin Allah namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.