elifimbenim, post: 1364156, member: 42919canım bide bu hesaplama işi nasıl oluyor yani 20 rekat bir günlük namaz borcumuz olmuş oluyor öylemi ben bılseydım böyle olduğunu şimdiye kadar bıtmıştı ama inş ALLAHIMIZ c.cc o şekildede kabul etmiştir
zaten hamburgda kıbleyide yanlış yönde sanıp bir aylık namazımı başka yöne kılmışım çok üzüldüm iana bıde ben her namaz ardından 2. rakat şükür namazı kılıyorum içimden gelerek RABBİME şükrediyorum o ağır ameliyat olduğum halde elim ayağım tutyor ve namazımı biraz zorlanıyorum onun için oturup kılıyorum tembel gibi ama ALLAHIM halimi biliyor desemde içime sinmiyor başıma kan basıncı yapınca ağrı oluyor canım ya neyse bu ıkı sorumu yanıt verırmısın çok çelişki arasındayım düm bır yerde okudum her namazdan sonra şükür namazı gıbı namaz kımak mekruh dıye şok oldum RABBİME şükedeyim derken günahamı giriyorum yoksa
ALLAHIM bizim diniz çok güzel ama o kadar ince ki çok dikkat etmek gerekiyor değilmi can gerçi rabbimiz her konuda bizlere kolaylık vermış RABBİM.C.C ALLAHIM.C.C ne YÜCE NE ULU değilmi
ablam çok geçmiş olsun ben bu aralar siteye fazla gelemiyorum nezaket anneler geldi.annemler 50 milyarlık senet imzalattı kağıt yanında utancım bir yandan sıkıntılar iş derken
ilgilenemedim .birde düğün hazırlıklarım var.ama hep dualarımdasınız güzel ablam.çok özlüyorum sizleri.ablam bende sanmıyorum şükür namazı kılmanın yanlış olacağını şükrediyorsun sonuçta ama tam bilmiyorum ablam .yanlış fetva vermek olur sonra.kendine dikkat et ablam .ALLAHA emanet ol
leyla-1Amin
Selam Aleyküm canım benim sanada geçmiş olsun on gündne beridir bende rahatsızım Allah hepimize Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbişm.Annemde rahatsızlandı başını kaldırmıyor canım Allah hayırlı şifalar nasip etsin korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim Allah beterin beterinden korusun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Canım kız kardeşimin hep sıkıntı ve üzüntüden meydana geliyor özellikler insnaların yapmış oldukları haksızlıklar yıllardır didinip emek verip gece gündüz uyumadan emek harcadı ama insanlar hakkını yediler neler yapıyorlar canım Allah kötüleri nasıl bilirse öyle yapsın bol bol Allah'a havel ediyorum herkes ektiğini biçsin Allah iyilik düşünenen bin kat iyilik versin Rabbim kötülük düşünenenleride Allah'a havl ediyorum Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun biklerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazlarımızı dosdoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömür hayırlı yaşlar nasip etsinb Rabbim.Alalh nefsimizi neslimizi hidayet etsin şeytane nefsilere uydurmasın Rabbim Allah herkese namaz kılmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak Allkah'ın bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetine doğrudan giernelerden olmak Peygamber Efendimizişn Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.ç
Maşallah canım senin namazlarda az kalmış benimde kısmet olursa böyle devam ederse Alalh'ta ömür verirse bir kaç yıla kadar kaza namazlarımı bitecek inşallah.Bu ay benimde 80 gün canım Alalh hepimizin namazlarımızı ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin hayırlsııyla inşallah.Bir kaç gündür siteye giremedim sen nasılsın canım?
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar:)
benim birtanecik ablam.çok geçmiş olsun ne zamandır sesinide duyamıyorum.hepinizi ayrı ayrı çok özledimçok.şimdi çok uzun yazamıyorum buradan diğer sayfalarada bakmam lazım çünkü.ama hep dualarımdasınız.ne olur annemize kendine çok dikkat et siz benim canımsınız ablam.kocaman öptüm
leyla-1Canım ya kusura bakma emin olamadığımdan yazmayı unuttum kusura bakma hakkını helal et lüften:(
helal olsun ablam ne demek.senin hatan değil olur insanlık hali ne olacak ablacım.sende hakkını helal et ablam .senin hakkın çok bende.ALLAHA emanet ol ablam .
_ZÜMRA_aleyküm selam ablacım sünnetin kazası ödenmiyor ama kıldıkların boşa gitmez Allahım ecrini verir ben de başlarda bilmiyordum sünnetin kazasını kılmıştım. kısa bir süre olsun hiçbirşey boşa değil bu dünyada. sen farzları ödemeye devam et. kalbimizde bu niyet varken Allahım nasip edecek bitireceğiz kalbimle inanıyorum. farzı kıldıktan sonra bir dua var Allahümme entesselamü ve minkesselam tebarekte ya Zel Celali vel ikram.
şükür namazı kılmanın mekruh olduğunu hiç sanmıyorum neden olsun ki hiç mantıklı değil. sünnetin sevabı da çok fazla. her namazın sonunda bir kaza kılıyorum ben vakit şartlar bana bunu sağlıyor. istersen sen de öyle yapabilirsin her namazın sonrasında bir kaza kılarsın. bir günde bir günlük kaza ödemiş olursun.
Nebahat ablacım dizim aynı belimde eklendi Allahım beterinden korusun oğlan iyi önceki hastalığından kurtulduk bir kontroller var ama şimdi dikkat dağınıklığı var çok zor bir hastalıkmış onun için bizim için herkes için zor. Allahım şifasını versin.
canımçok ama çok geçmiş olsun .ben sizleriçok ama çok özledim gerçekten .koşturmacadan gelemiyorum fazla .ama hep dualarımdasınız kocaman öptüm.