turk8487, post: 1330645, member: 93841tek_dileğim
Ve aleyküm selam canım.. Ben dün gece siyteye giremedim.
32 günlük kıldım ben de.. Rabbim kabul etsin inşaallah.
selamün aleyküm canm benm ben senin rakibindim bnden kork dedim sana bak ben seni ğeçmişim
beni geçemedin :))canım eğer fırsatım olsaydı bu ay çok ğüzel bi süprizim olucaktı size ama olmadı nasip değilmiş
rabbim namazlarımızı tam olarak kabul etsin artı dilekcim bana önere bileceğin ğüzel bi kitap varmı varsa bana söylede alayım şuan her akşam bi kitap bitiriyorum o kadar kendimi okumaya verdimki şaşarsın tabi okudğum gibi çevremede tavsiye edip kitapları dagıtmaya çalışıyorum şuan okuduklarım halit ertuğrulun kitapları işte ateşte açan çiçekler secdede son nefes ezanla diriliş son kitabı vasiyet daha varda saymıyayım hepsini senden ve arkadaşlardan bana tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa bana söylermisin canm şimdilik seni rabbime emanet ediyorum bitanem selametle kal
Ve aleyküm selam ablacm.. Rabbim kabul etsin. Bu ay ben yani ekim ayı 4 günlük kılamyı hesaplamıştım:)
Ama olmadı:) Bu ay korkun o zaman dermişim.. yok yok.. Baya yoğunum. Okumaya verdim ben de kendimi.
Meal tefsir okuması.. Tavsiye edeceğim çok fazla kitap var ablacm:) Halit Ertuğrulun çok kitabını okumuştum zamanında..
Sitemizde tavsiye ettiğimiz kitalarımız var.. Oraya bak istersen. Ben de inceleyip sana liste veririm..