RE: Birde ben olsaydım
AFRA_NUR yazdı:
S.A. ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...........
SELAMETLE
A.E.O
ve a.selam sağolasınız selametle kalın..
76.376 görüntülenme · 1.054 yanıt
AFRA_NUR yazdı:
S.A. ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...........
SELAMETLE
A.E.O
ADALETIMAHZA yazdı:
Hep hasretinle kavrulan
Muhabbete aşka kanan
Birtek nazarınla
Birde ben olsaydım
Aşkın ile hayat bulan
Sen sevmezsen hemen solan
Varlığında fena olan
Birde ben olsaydım
S.A.ALLAH razı olsun.Çok güzel paylaşımlar.A.E.O.
zarife_76 yazdı:
S.A. MUAZ RESIM EKLICEM BILEMIYORUMNASIL?
SEN YAPSAN BENIM YERIME OLURMU? S.A.
nuresma yazdı:
selamun aleykum.
daha yeni gördüm malesef ki bu güzel şiirleri.
Kalplerin sahibi razı olsun inşallahB)
dejavu_fb yazdı:
emeğine sağlık arkadaşım çok güzel.yeni üye olduğum için site hakkında çok bişe bilmiyorum.hatam olursa affola..
RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ABİİİİİİİİİ NASILSINNNNNNNNNN:):)ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..ŞİİR ARŞİVİNDEN Mİ ABİ;)NEYSE GÖRÜŞÜRÜZ ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABİ..
m_muaz yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ABİİİİİİİİİ NASILSINNNNNNNNNN:):)ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..ŞİİR ARŞİVİNDEN Mİ ABİ;)NEYSE GÖRÜŞÜRÜZ ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABİ..
ve a.selam abicim ...benim arşivim sensin unuttunmu kardeşim:):)üzüdüm duyduklarıma istersen ben bir konusayım patronla :D:D:Dselam söyle murat abiyede sağolasınız ..
RECEB-I KAMER yazdı:
m_muaz yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
ve a.selam abicim ...benim arşivim sensin unuttunmu kardeşim:):)üzüdüm duyduklarıma istersen ben bir konusayım patronla :D:D:Dselam söyle murat abiyede sağolasınız ..
bilmem valla patronla değil sen reis-i cumhur görüşse zor yumuşaması abim:):):):):)neyse şu bunalımlı günleri atlatalım biz bi yolunu buluruz dimi:):):):)o virüs nasıl geldi abim hackersın ya bilirsin:D:D:Dşaka bi yana demek arşivin benim abim:)allah razı olsun..arşiv doldu bak bilesin..en kısa zamanda veri aktarımı yapıcam abim size..:):):)hadi allaha emanet olun,dua edin..s.aleyküm
m_muaz yazdı:valla biz de özledik abim..burnumda tütüyosunuz bak..:D:D:Dmeğer ne de çok sevmişiz sizleri yaa..var ya kaç gündür iflahım söküldü abim yalnızlık zor çekilmiyor..:):):)az kaldı sabır sabır:):):)murat abiminde selamı var sizlere..
RECEB-I KAMER yazdı:
m_muaz yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
bilmem valla patronla değil sen reis-i cumhur görüşse zor yumuşaması abim:):):):):)neyse şu bunalımlı günleri atlatalım biz bi yolunu buluruz dimi:):):):)o virüs nasıl geldi abim hackersın ya bilirsin:D:D:Dşaka bi yana demek arşivin benim abim:)allah razı olsun..arşiv doldu bak bilesin..en kısa zamanda veri aktarımı yapıcam abim size..:):):)hadi allaha emanet olun,dua edin..s.aleyküm
bekliyorum sabırsızlıkla virüs virüs işte abi gelmiş demekki geldiginde sinirli imiş demek:D:Dben onlada konusurm sen merak etme özledim :)sizi sende Allah a emanet ol..
RECEB-I KAMER yazdı:
m_muaz yazdı:valla biz de özledik abim..burnumda tütüyosunuz bak..:D:D:Dmeğer ne de çok sevmişiz sizleri yaa..var ya kaç gündür iflahım söküldü abim yalnızlık zor çekilmiyor..:):):)az kaldı sabır sabır:):):)murat abiminde selamı var sizlere..
RECEB-I KAMER yazdı:
m_muaz yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
bekliyorum sabırsızlıkla virüs virüs işte abi gelmiş demekki geldiginde sinirli imiş demek:D:Dben onlada konusurm sen merak etme özledim :)sizi sende Allah a emanet ol..
m_muaz yazdı:
zarife_76 yazdı:
ve a.selam neyi nasıl ekliiyim anlamadım ????:)resimlerde yok ortada:)
zarife_76 yazdı:
m_muaz yazdı:
zarife_76 yazdı:
ve a.selam neyi nasıl ekliiyim anlamadım ????:)resimlerde yok ortada:)
zaten resimler ortada olsaydi, sorun kalkmis olacakti :)
resim eklemek istiyorumda beceremedim :(
resimleri siz ekleseniz olurmu demistim ama nasil ekleniceni yazsaniz da olur isterseniz tabiki
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7170-en-sevgiliye-siir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.