__ykp0038 kardeşim nice mutlu yıllara..__

2.338 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim..

Rabbim sağlıklı, sıhhatli, imanlı-Kur'an'lı, sevdiklerinizle birlikte, hayır dolu nice
yıllar nasip etsin size inşaallah.. Rabbim, hayırlı tüm dualarınızı kabul eylesin..
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim doğum günün mübarek olsun Allahım iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah. 27 olmuşsun inşallah 28 -29 hep burda olursun hayırlı işlerde ortak olmaya devam ederiz. Allaha emanet ol.
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

Ve aleyküm selam. Inşaallah hep burdayım rabbim razı olsun. çok çok teşekkür eder. Inşaallah 28 29 değil kuranı kerim ugruna ölümüme kadar burada olurum allah rızası için yapılan her işin içinde olmayı isterim inşaallah elimden geldiğincede olurmu
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

sıla abla ben bakıyorm tam bulamıyrom. bi arkadaşım benden istedi bende araştırıyorm ÖNEMLİ DEDİ ÖRTÜNME İLE İLGİLİ AYETİ KERİM VE SUREYİ BİLİYORMUSUNUZ ACABA ÇOK AMA ÇOK MAKBULE GEÇER ?
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Hayırlı Ramazanlar

Hayırlı Ramazanlar

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Yeni yaşınız hayırlı olsun değerli kardeşim..:a15:
Rabbimizin misafiri olarak yaşadığımız Ahirette ebediyette yolculuk yaptığımız dünya evinde size inişli çıkışlı yollarda Rabbimizin yar ve yardımcısı olmasını niyaz eder size hayırlı yolculuklar dilerim..
Sevdiklerinizle bilirlikte sağlıklı huzurlu mutlu hayr içersinde nice mutlu yaşlaraB)
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

ykp0038, post: 1314703, member: 83361sıla abla ben bakıyorm tam bulamıyrom. bi arkadaşım benden istedi bende araştırıyorm ÖNEMLİ DEDİ ÖRTÜNME İLE İLGİLİ AYETİ KERİM VE SUREYİ BİLİYORMUSUNUZ ACABA ÇOK AMA ÇOK MAKBULE GEÇER ?

değerli kardeşim sıla ablamıza yazmışsınız önemli dediğiniz için ekleme ihtiyacı duydum..

"Ey Peygamber! hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar. Allah, Gafûrdur, Rahîmdir. " (el-Ahzab, 33/59).

"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin" umduğunuza nail olasınız" (en-Nûr, 24/31).
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Doğum gününüz kutlu olsun ALLAH celle celalühü Hayırlı bereketli sağlıklı uzun ömürler versin
İnsan beğenmez.
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

su-eda, post: 1314712, member: 96566
[sıze="4"]esselamu aleyküm ve rahmetullah
yeni yaşınız hayırlı olsun değerli kardeşim..:a15:
Rabbimizin misafiri olarak yaşadığımız ahirette ebediyette yolculuk yaptığımız dünya evinde size inişli çıkışlı yollarda rabbimizin yar ve yardımcısı olmasını niyaz eder size hayırlı yolculuklar dilerim..
Sevdiklerinizle bilirlikte sağlıklı huzurlu mutlu hayr içersinde nice mutlu yaşlarab)[/sıze]

rabbim razı olsun kardeşim. Rabbimin emanetine sahip çıkıp onun razısı yolunda kullanmayı nasip eder inşallah bizler. Yolculuk çok çetin. Rabbim yardımcımız olsun inşaallah
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

su-eda, post: 1314714, member: 42919değerli kardeşim sıla ablamıza yazmışsınız önemli dediğiniz için ekleme ihtiyacı duydum..

"ey peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar. Allah, gafûrdur, rahîmdir. " (el-ahzab, 33/59).

"mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin" umduğunuza nail olasınız" (en-nûr, 24/31).

allah razı olsun abla çok teşekkür ederim yardımınız için faydası oldu inşaallah cevap yazamadım kusura bakmayın
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

doğum günün kutlu olsun ykp0038:)

pasta kesmek isterdim ama malum ramazan napalım olursa seneye artık:)

nice senelere...
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

Su-Eda, post: 1314714, member: 42919değerli kardeşim sıla ablamıza yazmışsınız önemli dediğiniz için ekleme ihtiyacı duydum..

"Ey Peygamber! hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar. Allah, Gafûrdur, Rahîmdir. " (el-Ahzab, 33/59).

"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin" umduğunuza nail olasınız" (en-Nûr, 24/31).

YANLIS YASMIŞIM KUSURA BAKMAYIN KARDEŞİM :s
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

ibra, post: 1314725, member: 107836Doğum gününüz kutlu olsun ALLAH celle celalühü Hayırlı bereketli sağlıklı uzun ömürler versin

Allah Razı olsun Kardeşim. Hayırlı Rabbimin Rızası yolunda bi ömür İnşAllah hepimize nasip eder
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

bir_umut, post: 1314789, member: 107836doğum günün kutlu olsun ykp0038:)

pasta kesmek isterdim ama malum ramazan napalım olursa seneye artık:)

nice senelere...

Allah Razı olsun düşünmeniz yeter. hem pasta yemesem daha iyi :) benim için
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

tek_dileğim, post: 1314612, member: 102020

Selamun aleyküm kardeşim..

Rabbim sağlıklı, sıhhatli, imanlı-Kur'an'lı, sevdiklerinizle birlikte, hayır dolu nice
yıllar nasip etsin size inşaallah.. Rabbim, hayırlı tüm dualarınızı kabul eylesin..

kardeşim Rabbim Razı olsun İnşaAllah çok çok teşekkür ederim. iyiki aranızdayım çok mutlu oldum HEPİMİZDEN HEPİNİZDEN RABBİM RAZI OLSUN İNŞAALLAH.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Ve Aleyküm Selam kardeşim sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllara inşallah bu yeni yaşınız hayırlara vesile olsun inşallah.Bütün güzellikler senin sevdiklerin ve ailenle olur inşallah.Neyse şurda iki gün kaldı kardeşim 20 ağustosta benim doğum günüm:)
Allah yar ve yardımcınız olsun dünyada Kur'an ahirette iman Allah dünyada dünya muradınızı ahirette de ahiret muardınızı vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun nice senelere kardeşim:)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

leyla-1, post: 1314849, member: 50627Ve Aleyküm Selam kardeşim sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllara inşallah bu yeni yaşınız hayırlara vesile olsun inşallah.Bütün güzellikler senin sevdiklerin ve ailenle olur inşallah.Neyse şurda iki gün kaldı kardeşim 20 ağustosta benim doğum günüm:)
Allah yar ve yardımcınız olsun dünyada Kur'an ahirette iman Allah dünyada dünya muradınızı ahirette de ahiret muardınızı vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun nice senelere kardeşim:)

Rabbim Razı olsun Şimdiden hayırlı seneler. Rabbim Rızasını kazanacağımız sene nasip eder İnşaALLAH
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Allahcc hayırlı,uğurlu ve bereketli eylesin inşaALLAH kardeşimiz...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA....
_DiLeKK_

_DiLeKK_

Üye · 18 mesaj

Doğum günün kutlu olsun hayırlı ömürler nasip etsin Allah
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

mürmüdük, post: 1314879, member: 102034allahcc hayırlı,uğurlu ve bereketli eylesin inşaallah kardeşimiz...
rabbimize emanetsin...
o en güzel vekildir...
besmele...selam...dua....

allah razı olsun abim. çok teşekkür ederim
ykp0038

ykp0038

Aktif Üye · 59 mesaj

_DiLeKK_, post: 1314890, member: 59734Doğum günün kutlu olsun hayırlı ömürler nasip etsin Allah

Rabbim Razı olsun. Emin olun bu en güzel doğum günlerinden birisiyde yani hatta en güzeliydi :) İslamiyet Ailesinden benim burada olmama vesile olandan Hepimizden Rabbim Razı olsun İnşaAllah. Kazananlardan oluruz İnşaAllah. Esselamün Aleyküm.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.