Gusülden sonra mezi gelirse ?

5.657 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
Kullanıcı_01

Kullanıcı_01

Üye · 16 mesaj

S.a abilerim,ablalarım kardeşlerim.ben bırşey sorucaktım.ben gusül abdestini aldıktan sonra kurulandığımda mezi geliyor ve cünüpken giydiğim kıyafetleri giyiyorum.sizce tekrar gusül abdesti almam gerekirmi ? Teşekkürler,selametle...
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

YAGMURBEY, post: 1309997, member: 9204ablası kızma o daha bir çoçuk

abii bende yazarım 5 yaşındayım diye burda saçmalarım bu üyede de 14 yazıyor yaş ama hiç de doğru gemiyor bana dalga yani:)
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

bir_umut, post: 1310001, member: 9204abii bende yazarım 5 yaşındayım diye burda saçmalarım bu üyede de 14 yazıyor yaş ama hiç de doğru gemiyor bana dalga yani:)

haklı olabilirsin KARDEŞ

Ama müslümanınki inanmak derler...

bozma moralini hadi çay ver
FiSeBiLiLLaH

FiSeBiLiLLaH

Yeni Üye · 0 mesaj

Kullanıcı_01, post: 1309985, member: 69715S.a abilerim,ablalarım kardeşlerim.ben bırşey sorucaktım.ben gusül abdestini aldıktan sonra kurulandığımda mezi geliyor ve cünüpken giydiğim kıyafetleri giyiyorum.sizce tekrar gusül abdesti almam gerekirmi ? Teşekkürler,selametle...

Meziden dolayı gusul gerekmez kardeşim.
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

delil varmı ispat varmı nerden çıkarıyorsun bunu demek işterdim ama

doğru söyledin bravo..
FiSeBiLiLLaH

FiSeBiLiLLaH

Yeni Üye · 0 mesaj

YAGMURBEY, post: 1310019, member: 103783delil varmı ispat varmı nerden çıkarıyorsun bunu demek işterdim ama

doğru söyledin bravo..

Delilim var elhamdulillah.Uyduruk hikayeleri hadis diye paylaşmıyorum ben.Allah'a ve onun resülüne onların söylemediği sözü nispet etmekten Allah'a sığınırım.
Kullanıcı_01

Kullanıcı_01

Üye · 16 mesaj

Bilgilenmek için bu siteye seçtım bir_umut.yardım edemiyorsan lütfen siteyi kirletme.kadınlar,erkekler peygamberimize bu soruları rahatlıkla soruyordu.senin yaptığın peygamberimizin yaptığına uzak kalmış.biraz daha anlayışlı ol !
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

FiSeBiLiLLaH
Delilim var elhamdulillah.Uyduruk hikayeleri hadis diye paylaşmıyorum ben.Allah'a ve onun resülüne onların söylemediği sözü nispet etmekten Allah'a sığınırım.

sen kelimeleri iyice okudunmu ben ne yazmışım acaba sana

sana teşekkür ettim üstü kapalı olarak ama sen bunu anlamayacak kadar acizsin işte ne diyeyim sana..

yazdıklarını tasdik etmiştim senin anlayacağın yani..
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

Kullanıcı_01Bilgilenmek için bu siteye seçtım bir_umut.yardım edemiyorsan lütfen siteyi kirletme.kadınlar,erkekler peygamberimize bu soruları rahatlıkla soruyordu.senin yaptığın peygamberimizin yaptığına uzak kalmış.biraz daha anlayışlı ol !

daha ufaksın ama kelimelerin bayağı büyük aslanım haddini bil

o ablan seni samimi bulmadı hatta bende bulmadım tamammı..

konuyu uzatma ve böyle şeyler içinde forum açıp siteyi sen kirletme.. istediğin tüm bilgiler sitede mevcut oldumu KARDEŞ..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Kullanıcı_01Bilgilenmek için bu siteye seçtım bir_umut.yardım edemiyorsan lütfen siteyi kirletme.kadınlar,erkekler peygamberimize bu soruları rahatlıkla soruyordu.senin yaptığın peygamberimizin yaptığına uzak kalmış.biraz daha anlayışlı ol !

Arkadaşım bak sen bu foruma girip konu açabiliyorsan google dende rahatlıkla bulabilirsin.
İnsan beğenmez.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.