İBLİSİ YALVARTAN DUA

1.307 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
gunahkar1

gunahkar1

Kıdemli Üye · 156 mesaj

Muhammed b.Vasi her sabah namazını müteakiben şöyle dua ederlerdi;''Allah'ım sen bize bir düşman musallat ettinki,O ve maiyeti bizi ve kusurlarımızı görür,fakat biz onu göremeyiz.Allah'ım onu rahmetinden mahrum ettiğin gibi bizdende mahrum et,affından ümidini kestirdiğin gibi, bizdende ümidini kestir,rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi ,bizimlede onun arasını uzaklaştır.Muhakkakki senin gücün herşeye yeter,sen herşeye kadirsin.''

Bu zat bir gün mescide giderken şeytan karşısına çıktı.''-beni tanıdınızmı ''diye sordu.Muhammed -Hayır bilemedim,kimsiniz ,diye sordu.İblis-ben iblisim deyince. Muhammed;-Ne istiyorsun, diye sordu.İblis; Şu istiazeni başkasına öğretme,bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam, dedi.Muhammed b.Vasi;Andolsun ben bunu herkese öğretirim,sende elinden geleni yap, dedi.

Yarabbi şeytanın şerrinden ve vesveselerinden cümle Ümmeti Muhammedi muhafaza eyle Amin...
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

RE: İBLİSİ YALVARTAN DUA

Allah razı olsun kardeşim eline sağlık Allaha emanet olun

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Allah razı olsun kardeşim eline sağlık Allaha emanet olun

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

selamünaleyküm kardeşim,

ALLAH razı olsun.ALLAH-Ü TEALA bizleri şeytanın şerrinden korusun...AMİN

selamünaleyküm
marziye

marziye

Kıdemli Üye · 215 mesaj

Allah razı olsun sizlerden bizlere böle güzel şeyler öğrettiğiniz için!>Rabbim şeytanın şerrinden vesveselerinden bizlerikorusun.amin
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.